Nieuw

Prins Charles waarschuwt de leiders van het Gemenebest: We hebben 18 maanden om de wereld te redden – Daarna gaan we onvermijdelijk allemaal dood

De Prins van Wales heeft de wereldleiders gewaarschuwd dat ze 18 kritieke maanden de tijd hebben om de klimaatverandering op te lossen en het evenwicht in de natuur te herstellen, zodat de mensheid kan overleven.

De prins, die zich richtte tot de ministers van Buitenlandse Zaken van het Gemenebest, zei dat ze “in een unieke positie verkeerden” om de wereld het goede voorbeeld te geven en drong er bij hen op aan om hun ambitie te koppelen aan “de praktische actie die nodig is”.

Als toekomstig hoofd van het Gemenebest, een standpunt dat vorig jaar tijdens een conventie in Londen werd bevestigd, benadrukte hij dat er de komende 18 maanden “kritische bijeenkomsten zullen plaatsvinden die gezamenlijk de mondiale agenda voor het komende decennium zullen bepalen”.

De leiders van de Commonwealth-landen zullen volgend jaar in Rwanda bijeenkomen voor een top van een week, waar ze de “ongeëvenaarde uitdagingen als gevolg van de snelle klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit” zullen bespreken.

In een toespraak tijdens een receptie in het Clarence House, zei de Prins: “Dames en heren, ik ben ervan overtuigd dat wij de komende anderhalf jaar zullen beslissen of wij in staat zullen zijn de klimaatverandering tot een overleefbaar niveau te beperken en de natuur te herstellen tot het evenwicht dat wij nodig hebben om te overleven.

“De bijeenkomst van de regeringsleiders van het Gemenebest van volgend jaar kan daarom niet belangrijker zijn en ik kan alleen maar zeggen hoezeer ik ernaar uitkijk om u en uw leiders in Kigali te zien, zodat we erin zullen slagen ons ambitieniveau te verhogen en dit te koppelen aan de praktische maatregelen die nodig zijn.

“Ik geloof echt dat het Gemenebest zich in een unieke positie bevindt om de krachten te bundelen en de wereld het goede voorbeeld te geven.

“En Excellenties, voor wat het waard is, sta ik klaar om u te steunen in deze inspanningen en om het Gemenebest in de voorhoede van een wereldwijde oplossing te zien.

De prins heeft lang gesproken over zijn diepe bezorgdheid over de toekomst van de planeet en er bij de leiders op aangedrongen om zich te concentreren op de bedreiging die de klimaatverandering vormt.

Hij prees de gedeelde waarden van het Gemenebest, zei hij: “Deze eenheid en kracht zullen de komende jaren van vitaal belang zijn, want zoals u maar al te goed weet, staan we voor ongeëvenaarde uitdagingen als gevolg van de snelle klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit.

“Ik geloof dat het Gemenebest, met de buitengewone rijkdom aan middelen en ideeën waaruit het kan putten, vele oplossingen kan bieden voor de problemen die we delen.

Verwijzend naar een reeks milieuconferenties die door de Verenigde Naties zullen worden gehouden, voegde hij eraan toe: “De komende 18 maanden zullen er kritische bijeenkomsten plaatsvinden die gezamenlijk de mondiale agenda voor het komende decennium zullen bepalen.

“De bijeenkomst van de staatshoofden en regeringsleiders van het Gemenebest van volgend jaar staat natuurlijk op een scharnierpunt midden in deze gebeurtenissen en zal een absoluut cruciaal moment zijn om de consensus te consolideren over de te volgen weg, waarvan niet in de laatste plaats de beraadslagingen over de wijze waarop het bedrag van de particuliere financiering voor de ondersteuning van duurzame ontwikkeling in het Gemenebest kan worden verhoogd.

Vorig jaar werd de Prins van Wales op aanbeveling van de Koningin bevestigd als volgende regeringsleider van het Gemenebest.

Aangezien de koningin niet langer overzee reist, zal hij als haar vertegenwoordiger de CHOGM-vergadering van 2020 in Rwanda bijwonen en de rol ter plaatse effectief op zich nemen.

Op donderdag trad zijn zoon, de hertog van Sussex, ook op als Commonwealth Youth Ambassador tijdens een rondetafelbijeenkomst in Marlborough House, waarin hij van ministers hoorde over de problemen waarmee jonge mensen in hun land worden geconfronteerd.

In een verklaring achteraf door een woordvoerder zei de hertog: “Het is aan ons allemaal om ervoor te zorgen dat jongeren hun stem laten horen en hun belangen beschermen, maar het zijn de mensen die de macht hebben om het beleid voor jongeren vorm te geven – jullie allemaal – die hen op het hoogste niveau moeten verdedigen.”

Bron:
We have 18 months to save world, Prince Charles warns Commonwealth leaders
The Telegraph

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1411 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Prins Charles waarschuwt de leiders van het Gemenebest: We hebben 18 maanden om de wereld te redden – Daarna gaan we onvermijdelijk allemaal dood

 1. Is deze nutto prins klootzak net als zn vieze pedo broer ook nog op het eiland van epstein gesignaleerd, of neukt hij nog met zijn queen mother……

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // juli 14, 2019 om 22:30 //

  Toen ik de kop van het artikel las was ik even hoopvol dat Charles de asielparasieten invasie bedoelde maar helaas.

  Liked by 1 persoon

 3. boorzalf // juli 15, 2019 om 11:33 //

  Heb die ouwe lul niks anders te doen, dan wartaal uit te slaan.

  Like

 4. templars2017 // juli 15, 2019 om 18:15 //

  Zo te zien en te horen willen onze elitaire meesters hun plannen om ons via de milieuangst volledig onder de knoet brengen ,hun knoet wel te verstaan.
  Waarom zou het nu opeens zo vlug moeten gaan? beginnen ze angst te krijgen dat hun vooropgestelde wereldcontrole in het gedrang komt?
  Per slot van rekening worden leden van de elite geofferd ,aan de media en aan het grote publiek ,kijk maar naar Epstien ,ook daar zijn banden met het koningshuis van Groot Brittanië.
  Toeval bestaat niet ,het is het gevolg van een reden die niet is gekend of geweten!
  Dat gekke Charles nu plots met die zever boven water komt is geen toeval!
  Er zijn binnen de elite dingen aan het bewegen,wij hebben er geen weet van maar dat wil niet zeggen dat er niets beweegt ,dat het kanon met de naam Trump er mee te maken heeft zal niemand wellicht verbazen.
  De klimaatgekte waar Charles mee bezig is gaat niet per direct over het milieu maar over het te verdienen kapitaal wat er aan verbonden is ,als je het wil weten waarom kijk naar de financiêle kant van de wereld, het fiat geld systeem staat op imploderen bij de banken is het namelijk zo dat ze panische angst hebben voor een grote “bankrun”.
  Banken dekken aan geen kanten de rekeningen van hen die hun geld aan de bank toevertrouwen, van de 100% klanten kunnen ze amper 2% uitbetalen in cash als er om gevraagd zou worden.
  Dat betekend dat als iedere klant zijn vermogen in cash zou opvragen de bank onmiddellijk zou falen.
  Het enige dat de banken hebben om hun klanten te verhinderen om hun vermogen op te vragen is het “vertrouwen” dat ze geven, als nu blijkt dat het klimaatbedrog de banken zou bedreigen omdat het systeem gebaseerd is op een hoop leugens dan kunnen bedrogen klanten hun geld willen veilig stellen buiten de banken ,en dat is iets wat banken ,eender de welke niet kunnen overleven….en wie heeft de controle ? juist de hoge elitaire kaste , dus gaan ze alles uit de kast gaan sleuren om de meltdown te verhinderen ,echter er is reeds veel ongeloof wat betreft klimaatreligie , dus gaan ze de angst nog meer proberen op te drijven niet voor het klimaat maar om hun eigen welvaart veilig te stellen.
  David de Rotschild heeft vroeger gezegd dat er met klimaat veel,heel veel geld is te verdienen,als die naam valt dan moet er toch een belletje gaan rinkelen ,niet?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s