Nieuw

National Geographic: Europa was altijd al een ‘Melting Pot’ – Europeanen bestaan niet

Cheddar Man, screenshot YT

Goh. Waar kennen we dat sprookje van die ‘Melting Pot‘ toch van?

Het is een sprookje van Israel Zangwill uit 1908 om de – toen nog blanke Amerikanen – wijs te maken dat Amerika een ‘Melting Pot’ was. Honderd jaar later is Amerika inderdaad verworden tot een multiculturele gehaktmolen.

National Geographic:

De eerste Europeanen waren niet wie je zou denken dat ze waren….

Genetische tests van de overblijfselen van oude kolonisten tonen aan dat Europa een smeltkroes van bloedlijnen uit Afrika, het Midden-Oosten en het huidige Rusland is.

Het idee dat er eens “zuivere” bevolkingsgroepen van voorouderlijke Europeanen waren, sinds de dagen van wolharige mammoeten, heeft ideologen geïnspireerd sinds ruim voor de nazi’s. Het heeft lang wit racisme gevoed en de laatste jaren heeft het de angst voor de impact van immigranten opgestookt: angsten die dreigen de Europese Unie en de politiek in de Verenigde Staten uiteen te scheuren.

Nu leveren wetenschappers nieuwe antwoorden op de vraag wie de Europeanen werkelijk zijn en waar ze vandaan komen. Hun bevindingen wijzen erop dat het continent sinds de ijstijd een smeltkroes is geweest. De Europeanen die vandaag de dag in welk land dan ook wonen, zijn een wisselende mix van oude bloedlijnen die afkomstig zijn uit Afrika, het Midden-Oosten en de Russische steppe.

Haha minderwaardige kutblanke, je bestaat helemaal niet !

Europa was altijd al een continent van immigranten (dus verzet je niet langer tegen de omvolking).

Het is diezelfde leugenachtige titel van het boekje dat de anti-blanke ADL schreef: ‘America is a nation of immigrants’, dat ze door de eerste katholieke president van de VS, Kennedy, uit lieten brengen.

Het past in het rijtje kolder waarin ons wijsgemaakt wordt dat Europeanen altijd al negers waren:

En onze geschiedenis en cultuur wordt vervalst in een poging ons wijs te maken dat onze landen nooit blank waren.

Vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren.

Onlangs logen Engelse DNA onderzoekers dat de oudste opgegraven Engelse man, de Cheddar Man, eigenlijk een neger was. En moest ook James Bond eerst een vrouw en toen een neger worden. Net als Little John in Robin Hood.

En nu is dus de ‘Kleine Zeemeermin’ van het door Joden bestuurde (12) Disney aan de beurt.

En ja, National Geographic is voor 73% van 21-st Century Fox dat overgenomen is door Disney.

Volgens de PVV is Israël een bolwerk tegen islamitische immigratie, terwijl de [religieuze groep] die daar (en elders) resideert een niet aflatende stroom omvolkings-immigratiepropaganda op ons afvuurt.

Lekker consistent bezig dat Nat Geo:

Deze week berichtte de media, zonder enige fanfare – of deed geen enkele moeite om er verslag van te doen – over het feit dat er een artikel werd gepubliceerd waarin een schedel die in de jaren zeventig in Griekenland werd ontdekt, werd heringedeeld als een schedel van een Homo sapiens, wat de komst van de moderne mens op het Europese continent zeer aanzienlijk terugzet.

Phys.org:

Een 210.000 jaar oude schedel is geïdentificeerd als de vroegste moderne menselijke resten die buiten Afrika gevonden zijn, waardoor de klok op de aankomst van de mensheid in Europa met meer dan 150.000 jaar terug wordt gezet, aldus onderzoekers woensdag.

In een verrassende ontdekking die ons begrip van hoe de moderne mens Eurasia bevolkte, verandert, ondersteunen de bevindingen het idee dat Homo sapiens verschillende, soms niet succesvolle migraties uit Afrika maakte gedurende tienduizenden jaren.

Zuidoost-Europa is lange tijd beschouwd als een belangrijke transportcorridor voor moderne mensen uit Afrika. Maar tot nu toe dateerden de vroegste bewijzen van Homo sapiens op het continent slechts ongeveer 50.000 jaar geleden.

Er zijn echter een aantal ontdekkingen geweest die wijzen op de oude aanwezigheid van Neanderthalers – een vroege menselijke neef – over het hele continent.

Twee versteende maar zwaar beschadigde schedels die in de jaren zeventig in een Griekse grot waren opgegraven, werden op dat moment als Neanderthaler geïdentificeerd.

In de bevindingen die in het tijdschrift Nature werden gepresenteerd, maakte een internationaal team van onderzoekers gebruik van geavanceerde computermodellen en uraniumdatering om de twee schedels opnieuw te onderzoeken.

Een van hen, genaamd Apidima 2 naar de grot waar het paar werd gevonden, bleek 170.000 jaar oud te zijn en behoorde inderdaad tot een Neanderthaler.

Maar, tot grote schrik van de wetenschappers, was de schedel, genaamd Apidima 1, maar liefst 40.000 jaar ouder dan Apidima 2, en was vastbesloten om die van een Homo sapiens te zijn.

Dat maakt de schedel veruit de oudste moderne menselijke resten die ooit op het continent zijn ontdekt, en ouder dan enig bekend Homo sapiens exemplaar buiten Afrika.

“Het toont aan dat de vroege verspreiding van de Homo sapiens uit Afrika niet alleen eerder, voor 200.000 jaar geleden, plaatsvond, maar ook verder geografisch, tot in Europa”, vertelde Katerina Harvati, een paleo-antropoloog aan de Eberhard Karls Universiteit van Tuebingen, Duitsland, aan AFP.

De Apidima 1 gedeeltelijke schedel (rechts) en de reconstructie van achteraanzicht (midden) en zijaanzicht (links). De ronde vorm van de Apidima 1 schedel is een uniek kenmerk van de moderne mens en staat in schril contrast met de Neanderthalers en hun voorouders.

“Dit is iets wat we niet eerder vermoedden en wat gevolgen heeft voor de volksverhuizingen van deze antieke groepen.

Bij Apidima 1 ontbrak het aan klassieke kenmerken van de Neanderthaler schedels, waaronder de kenmerkende uitstulping aan de achterkant van het hoofd, in de vorm van haar dat in een knotje was gebonden.

Ons wordt voortdurend verteld dat “iedereen uit Afrika kwam” en dit is zelfs door ogenschijnlijk serieuze mensen gebruikt om de massale immigratie van zwarten uit Afrika naar Europa te rechtvaardigen.

We herinneren ons allemaal nog goed dat het vorig jaar een zeer grote zaak was toen sommige politieke activisten die beweerden wetenschappers te zijn, een buste – de zogenaamde “reconstructie” – van een 10.000 jaar oude mens uit Groot-Brittannië – de Cheddar Man – vrijgaven, die hem met een zwarte huid liet zien.

Cheddar Man, screenshot YT

De mensen werden helemaal gek en zeiden dat dit beeld bewees dat zwarte Afrikanen in Groot-Brittannië thuishoorden.

Het team dat het bouwde werd gedwongen om toe te geven dat ze eigenlijk geen idee hadden welke kleur Cheddar Man’s huid was.

De media liet het verhaal vallen.

Er werden geen rectificaties gegeven naar mijn weten, maar de Wikipedia-ingang werd op een vrij gênante manier bewerkt:

Analyse van zijn nucleair DNA geeft aan dat hij een typisch West-Europees lid van de toenmalige bevolking was, waarschijnlijk met lactose-intolerantie, blauwe ogen, donker krullend of golvend haar en, minder zeker, een donkere huid.

Vanuit dat bizarre schouwspel kunnen we definitief zeggen dat archeologie voor politieke doeleinden agressief wordt gebruikt wanneer het past in een agenda.

En ik zou willen stellen dat het gebrek aan een serieuze voorpaginaverslaggeving van dit recente Nature-artikel waaruit blijkt dat de moderne mens 150.000 jaar eerder in Europa was dan ons eerder werd verteld, even politiek is.

De “Out of Africa” theorie is wat wordt onderwezen als universeel aanvaarde wetenschap, en het wordt onderwezen voor een duidelijk politiek doel: het ondersteunt de Joodse leugen dat “we allemaal één ras zijn – het menselijk ras”.

Voordat de Out of Africa-theorie officieel staatsdogma werd in het Westen, discussieerden serieuze mensen openlijk over het idee dat de verschillende rassen zich ontwikkelden van verschillende soorten apen. De voor de hand liggende politieke problemen daarmee maken duidelijk waarom die theorie niet langer aanvaardbaar wordt geacht.

De aanwezigheid van moderne mensen in Europa 150.000 jaar terugzetten weerlegt de Out of Africa-theorie niet, maar het verzwakt het zeker aanzienlijk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

11 Comments on National Geographic: Europa was altijd al een ‘Melting Pot’ – Europeanen bestaan niet

 1. Greengo // juli 14, 2019 om 22:08 //

  Ik vond het dan ook verdacht en nog steeds toen, niet zo heel lang geleden, de DNA ´zelf´Test Hype werd afgetrapt. Ik vertrouw het niet en zie het eerder als ´Shocking DNA Tests, Het Strategisch en gemanipuleerde spel van de Elite´.

  https://www.youtube.com/results?search_query=dna+test+I+am+in+shock

  Like

 2. Maxima uit de bocht.

  Liked by 2 people

 3. Nederlander // juli 15, 2019 om 00:18 //

  Bijna de hele bevolking heeft 2-4% neanderthaler dna in zich, behalve de mensen uit subsahara. De reden hiervoor is dat ze nooit afrika hebben verlaten en ook nooit in contact zijn geweest met neanderthalers.
  Dit wetenschappelijke feit toont dus eigenlijk aan dat afrikanen helemaal niet in europa thuishoren.

  Like

 4. Nederlander // juli 15, 2019 om 00:26 //

  Die negers hebben 70.000 jaar de tijd gehad om afrika te verlaten, maar dat hebben ze dus nooit gedaan waarom? Waarschijnlijk omdat ze te lui waren. Dus dan hoeft het nu ook niet meer, ze hebben hun kans gehad.

  Liked by 2 people

 5. In die tijden hadden ze geen lactoseintollerantie, ze gingen gewoon in de bosjes dun poepen.: 1
  2: een zwaluw en een gans hebben ook één ding gemeen, het zijn allebei vogels
  3 : waar kwamen die blanke mensen dan wel vandaan?
  4 een kind kan snappen dat in hete landen mens en dier zo zijn ontworpen dat ze de hitte beter verdragen, dat kan elke bioloog bevestigen, in het koude noorden is een blanke huid nodig om meer vitamine d te kunnen maken, met een zwarte huid lukt dit in dit klimaat veel minder goed

  Liked by 1 persoon

 6. @Nederlander // juli 15, 2019 om 00:26 /

  Rofl

  Like

 7. De Cheddar man is een beetje een slap aftreksel van Jermaine Jackson:

  Like

 8. De Israëli bestaan ook niet, het is een ‘melting-pot’ van mensen die zich jood noemen, die na de tweede wereldoorlog naar dat geannexeerde stuk grond zijn gekomen vanuit alle delen van de wereld.

  Liked by 1 persoon

 9. joepiedepoepie // juli 15, 2019 om 12:50 //

  @Tony
  Ze gaan daar alleen naar toe wanneer de grond hen ergens anders te precair wordt om hun praktijken voort te kunnen zetten 😉

  Like

 10. @joepiedepoepie // juli 15, 2019 om 12:50 //
  Zo is dat
  Mvg

  Like

 11. @ Merel
  Citaat:
  ‘In die tijden hadden ze geen lactoseintolerantie, ze gingen gewoon in de bosjes dun poepen.: 1
  2: een zwaluw en een gans hebben ook één ding gemeen, het zijn allebei vogels
  3 : waar kwamen die blanke mensen dan wel vandaan?
  4 een kind kan snappen dat in hete landen mens en dier zo zijn ontworpen dat ze de hitte beter verdragen, dat kan elke bioloog bevestigen, in het koude noorden is een blanke huid nodig om meer vitamine d te kunnen maken, met een zwarte huid lukt dit in dit klimaat veel minder goed’
  Eine citaat.

  Klopt en is helemaal juist. Surinamers moeten hier in Nederland in de winter vaak naar de huisarts om extra vitamine D te halen omdat ze daar in dit koude klimaat te weinig van binnen krijgen.

  Dus wat je zegt is medisch onderbouwd en volkomen terecht.

  Overigens even over Maxima: Waarom spreekt zij Spaans? Omdat ze uit Spanje komt?

  Nee, ze komt uit Argentinië waar ze Spaans spreken. Dus Maxima met haar blonde haren is helemaal niet in de positie om te zeggen dat een land niet bestaat aangezien ze zelf een multiculti product is: Don’t cry for me Argentina because I do not exist’.

  En wat gaat het goed met dat niet bestaande land …… https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/argentinie-lijkt-op-weg-naar-negende-faillissement~b120fe2b/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s