Nieuw

De ADL cureert Google-zoekresultaten om opzettelijk mensen te misleiden over de demografische veranderingen in Europa

Van deze anti-blanke haatgroep, die zich camoufleert als anti-semitisme bestrijder mogen we niet weten dat we gegenocideerd worden.

Joden vrezen mensen onbeperkte toegang tot informatie te geven omdat alles wat zij een samenzwering noemen waar is – inclusief de door hen gedreven Europese omvolking.

Hele artikel hier. Als je als blanke niet uitgeroeid wil worden ben je een white supremacist volgens deze joodse supremacist. En hij beweert doodleuk dat we niet omgevolkt worden, terwijl we het elke dag in het straatbeeld kunnen zien en de cijfers duidelijk zijn.

Om de grap compleet te maken is het anti-semitisme als je zegt dat een [religieuze groep] de media beheerst, terwijl de baas van de ADL dat hierboven net zelf vol trots toegeeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on De ADL cureert Google-zoekresultaten om opzettelijk mensen te misleiden over de demografische veranderingen in Europa

 1. antiislamnu // juli 14, 2019 om 22:12 //

  Bizar dit en dat terwijl het merendeel al zo dom is dat zij nog braaf staatspropaganda via nos en programma’s als jinnek en dwdd enz enz geloven.
  Dit komt nóóit meer goed als de ogen van de goedgelovige Europeanen eindelijk open gaan dan hebben ze het zwaard van de islam al in hun nek zitten

  Like

 2. Greengo // juli 14, 2019 om 22:26 //

  antiislamnu, wat er nu gebeurt, is aardig gestoord. Op een ander lijntje plaats ik drie minuten later dan jouw boven geplaatste post op zoek naar hetgeen ik zocht en plaatste, namelijk het Poolse volkslied en die pik ik vanuit precies hetzelfde kanaal als waar jouw bovenstaande input vandaan komt. Totally onafhankelijk van elkaar !!! Bizar ………………………………………….

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 14, 2019 om 22:31 //

  en geboren moslims, ze worden ook nimmer wijzer. Zelfs niet degenen die 6jaar universiteit acgter hun naam hebben. Al deze domme knakkers leunen op de ontwikkelingsdrift van de blanken. en als die zijn uitgemoord, hetgeen in de 21ste eeuw het geval zal zijn, dan gaat de wereld werkelijk ten onder door de mensheid. Want niemand denkt meer aan milieu en leefomgeving. Alleen nog aan oorlogje spelen en verkrachten en uitmoorden. Blanken zijn op, dus hun eigen volk. Want killen moeten ze.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s