Nieuw

14 juli, Nationale Franse feestdag, de Rothschild president wordt uitgefloten

De EU heeft het beste met U voor ...

14 juli is ook de herdenkingsdag van de aanslag in Nice.

Het volk is het zat om te zuchten onder het juk van het internationale roofbankierskartel dat oorlog voert tegen de blanke volken door immigratie als genocidewapen in te zetten.

Hele livestream hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on 14 juli, Nationale Franse feestdag, de Rothschild president wordt uitgefloten

 1. Greengo // juli 14, 2019 om 17:56 //

  Bovenstaande beelden doen me terugdenken aan de Invasie van Calais en waar het zwart zag van de mensen, illegalen uit Afrika om precies te zijn, en hoe de Franse M.E. ´vanwege de hoeveelheid mensen´ kuch, achterwaarts stapte om baan te maken voor deze zich opdringende uitheemse soort, en waar het er op 14 juli 2019 geen enkele moeite blijkt te hebben om een groep van mensen, geboren en getogen in het land, met knuppel en schild te verdrijven.

  Net zo makkelijk en zonder scrupules, zoals men in de jaren ´70 met knuppels langs de vierbaanswegen naar Parijs stond, en de weggebruiker het riskeerde een deuk in de auto geslagen te worden.

  Zoek de verschillen……

  14 juli. Het gaat niet om Frankrijk, het gaat niet om de Franse bevolking, het gaat hier om de biseksuele ´hoogheid´ Macron (´Rothchild´), de toekomstige President van de Verenigde Staten van (west)Europa, of Verenigde Europese Staten.

  ´F´ ´M´
  De letter `F` van Fascistisch Fucked up Frankrijk.
  De letter ´M´ van Moefti Macron.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s