Nieuw

Oostenrijk: Toeristen en Oostenrijkers eruit! – Syrische restauranthouders bedienen uitsluitend Arabieren

In het Oostenrijkse Kaprun, niet ver van Zell am See, in de provincie Salzburg, laten twee Syriërs momenteel zien wat zij van hun gastland vinden. De geïmporteerde restauranthouders serveren uitsluitend Arabieren in hun pizzeria. Europeanen moeten buiten blijven. Wie als lokale bevolking of als vakantieganger het restaurant binnen durft te komen, wordt met ignorantie gestraft.

Eigenlijk ontbreekt er alleen nog maar een afbeelding met een Oostenrijker en de spreuk “Ik moet buiten blijven” bij de ingang van de pizzeria “Bella Casa” in Kaprun. Want wat daar zich al enige tijd afspeelt is ongelooflijk. Twee Syriërs die het restaurant hebben gehuurd weigeren de lokale bevolking of andere blanke mensen te bedienen. Alleen degenen die eersteklas mensen zijn, dat wil zeggen Arabieren, krijgen iets te eten.

Onder andere moest een lokale politicus van de FPÖ deze ervaring opdoen. Toen de Oostenrijker een pizza wilde bestellen, werd tot zijn verbazing zijn order niet geaccepteerd of zelfs maar rudimentair nageleefd. De twee Syriërs die de pizzeria runnen, bedienen uitsluitend hun Arabische gasten. Zelfs de menukaart bestaat alleen in het Arabisch – een duidelijk signaal.

Hoewel de twee Syrische immigranten in het verleden graag het belastinggeld van de Oostenrijkers incasseerden, betekent dit niet dat ze op enigerlei wijze dankbaar zijn om in het mooie land te mogen blijven. Zelfs wanneer de telefoon overgaat in de pizzeria en er een herkenbaar lokaal netnummer van een autochtoon op het display wordt weergegeven, denkt niemand dat het nodig is om de oproep te beantwoorden. Alleen Arabieren worden bediend.

Ook de regio rond het populaire vakantieoord Zell am See wordt al geruime tijd geplaagd door een dubieuze culturele verrijking. Hordes Arabische “toeristen” genieten van het water en jagen de lokale bevolking en andere Europese vakantiegangers weg. Het rustige dorpje is inmiddels een no-go gebied voor etnische Europeanen geworden. Ras- en cultuurvreemde immigranten gedragen zich in Zell am See als beesten en verpesten voor andere vakantiegasten hun welverdiende vakantie. Bezoekers van Duitse openluchtzwembaden kunnen zich voorstellen wat er nu in Oostenrijk aan de hand is.

Bron:
Kaprun: Touristen und Österreicher raus! – Syrische Gastwirte bedienen ausschließlich Araber
Anonymousnews

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Oostenrijk: Toeristen en Oostenrijkers eruit! – Syrische restauranthouders bedienen uitsluitend Arabieren

 1. Yvonne // juli 13, 2019 om 23:02 //

  Stapje voor stapje tonen ze hun ware gezicht
  Onvoorstelbaar deze arrogantie en iedereen pikt het

  Like

 2. antiislamnu // juli 13, 2019 om 23:18 //

  Helemaal kut dit natuurlijk ik was laats in lanzarote en daar was op een paar zaken na het hele toeristen centrum overgenomen.
  Ik flipte helemáál de pan uit alles overgenomen door meestal Pakistaanse moslim griezels agressief kijken en je bijna naar binnen trekkend om te kotsen

  Liked by 1 persoon

 3. Hoe vaak moeten dergelijke verhalen nog verteld worden voordat het kwartje een keer valt
  Miljoenen keren vrees ik.

  Liked by 1 persoon

 4. bedonderde burger // juli 14, 2019 om 15:52 //

  Verrijking! Spoedig ook in uw Nederland. U gebracht door PvdA, SP, GroenLinks, D66, CU ook CDA en VVD! Alles om multimiljardairs en familie en aanhang van rijk, rijker, rijkst te verrijken.

  Like

 5. Eigen volk eerst // juli 14, 2019 om 16:35 //

  Racisme en discriminatie. Waar zijn de deugers nu?

  Like

 6. Greengo // juli 14, 2019 om 17:17 //

  Volgens de deugers is dit positieve discriminatie. Ja, heel verwarrend allemaal, maar anderzijds ook wel weer heel duidelijk.

  Wanneer je een emmer onder een druppelende kraan zet, raakt ´ie vanzelf ook vol.

  Like

 7. skeeter // juli 14, 2019 om 20:40 //

  Tent smeekt om nieuw zeelandse taferelen.

  Like

 8. roheline1 // juli 14, 2019 om 21:23 //

  In Polen zou deze tent snel in de fik staan met dat ongedierte erin

  Like

 9. Ik heb het ook 2jaar geleden al gezien in Zell am see, hordes kopvodden en Arabische mannen,ofwel goor moslim schuim. Maar kijk hier in een gemiddelde stad, het is ook hier al ver gevorderd, walgelijk!!

  Liked by 1 persoon

 10. Het is net als in alle andere landen; de buitenlanders beschouwen W-E als hun woongebied. Daarom moeten alle regeringsleiders hard ingrijpen bij dit soort praktijken. Rottigheid uithalen? ongeacht de leeftijd; oppakken. Landjepik: verblijfsvergunning intrekken. Diefstal/inbraak; gevangen zetten.
  Moet je kijken hoe snel ze dimmen.
  Hard optreden is de enige taal die buitenlanders verstaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s