Nieuw

Gemeente Westland blijft de islamitische school van Arie Slob (CU) weigeren

Gisteren berichtten we dat Slob tegen de wens van de meerderheid van de gemeenteraad in de komst van een islamitische school wilde doordrukken.

Vandaag zegt de gemeenteraad dat hij de pot op kan met zijn islamiseringsplannen. LPF, GemeenteBelang Westland en Westland Verstandig weigeren te buigen voor de christendhimmie en blijven bij hun standpunt.

NOS:

“Wij gaan niet zwichten voor de druk van de minister. De lokale democratie heeft hier gesproken”, zegt Remmert Keizer van Gemeentebelangen Westland.

Slob heeft gezegd te gaan ingrijpen als de raad het standpunt niet verandert. “Eerst zien, dan geloven”, zegt Dave van Koppen van de LPF. “Eerst wilde de minister ook niet dat de school er kwam, en nu mogen wij het hier oplossen. Dat gaan we niet doen.”

Ook Slob was oorspronkelijk tegen de komst van een islamitische school in de gemeente Westland, maar het persoonlijke dwanginstituut van Willem Alexander, de ongekozen Raad van State, besliste dat de school er wel moest komen:

Nieu­we is­la­mi­ti­sche ba­sis­school West­land moet er vol­gens de wet ko­men

Gepubliceerd op 24 april 2019

De minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media moet een nieuwe islamitische basisschool in de gemeente Westland bekostigen. Aannemelijk is dat de school het vereiste minimaal aantal leerlingen zal halen, zodat de minister de school volgens de wet moet bekostigen.

Dit staat in een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van vandaag (24 april 2019).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1709 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Gemeente Westland blijft de islamitische school van Arie Slob (CU) weigeren

  1. antiislamnu // juli 12, 2019 om 17:09 //

    Like

  2. Greengo // juli 12, 2019 om 22:12 //

    The Punishment For Leaving Islam (in 2019)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s