Nieuw

Dan ga ik toch gewoon zitten! Merkel’s oplossing voor trilaanvallen

Nadat Merkel voor de derde keer binnen een paar weken een hevige trilaaval voor de lopende camera’s had ondervonden, en elke keer “met mij is alles goed” beweerde, lijkt Merkel nu tot een “ingenieuze oplossing” voor het onaangename probleem te zijn gekomen. Vanaf nu gaat ze gewoon op een stoel zitten.

De nieuwe Deense premier Mette Frederiksen kwam donderdag naar Berlijn. Om 12.00 uur werd ze met militaire eer ontvangen voor de kanselarij. Kanselier Angela Merkel was aanwezig bij de welkomstceremonie.

Op een podest voor de kanselarij in Berlijn, waar kanselier Angela Merkel (CDU) en haar buitenlandse gast het volkslied aanhoren, stonden donderdag twee met witte stof beklede stoelen klaar. Om 12.30 uur werd de nieuwe Deense premier Mette Frederiksen met militaire eer ontvangen. Bij deze gelegenheid had Merkel woensdag voor het laatst te lijden gehad van een trilaaval toen ze de Finse premier Antti Rinne verwelkomde.

Bron:

Nach Zitterattacken: Kanzlerin Merkel absolvierte Begrüßungszeremoniell im Sitzen
RT Deutsch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Dan ga ik toch gewoon zitten! Merkel’s oplossing voor trilaanvallen

 1. Zelfs het decorum wordt met voeten getreden door Merkel, door haar vermoedelijke medicijnverslaving is zij gedwongen om minder fatsoenlijk over te komen bij publiekelijke plechtigheden, wanneer beseft het Duitse volk dat deze ‘vrouw’ niet de juiste bewindspersoon is die het laatste democratische restje van Duitsland moet vertegenwoordigen.

  “Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.”

  -Napoleon Bonaparte

  Like

 2. vonpuffelen // juli 12, 2019 om 12:29 //

  Dat laatste democratische restje is met de Weimar republiek verdwenen net als hier in de polderdelta met de kortstondige Bataafse republiek.
  Daarna is het nooit meer iets geweest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s