Nieuw

VVD-Amsterdam stemt extreem-links en andere mallotige voorstellen in de hoofdstad

VVD stemt voor gratis paspoorten voor trans-dwazen.

Gender-budgettering:

‘Stresstaal’:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on VVD-Amsterdam stemt extreem-links en andere mallotige voorstellen in de hoofdstad

  1. Gezellig met je homopaspoort op vakantie naar Dubai.

    Like

  2. Stresskip // juli 12, 2019 om 02:00 //

    Die stress taal van net westerse jongeren: voor elk woord kanker zetten? De stresstaal verschilt per cultuur? U woont in Nederland dus de Nederlandse cultuur. Anders terug naar land van herkomt om u voor uw stress klachten te laten behandelen.
    Waarom moeten leraren (die al geen zin hebben om voor hoofddoeken voor de klas te staan) ook nog de niet westerse stress taal leren. Pfffff

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s