Nieuw

Tommy Robinson 9 maanden gevangenis voor ‘minachting van de rechtbank’…

Voormalig EDL-leider Tommy Robinson is veroordeeld tot 9 maanden gevangenisstraf nadat hij schuldig is bevonden aan minachting van de rechtbank, in verband met het filmen van verdachten buiten een gerechtsgebouw en het online uitzenden van de beelden.

Dat is een stuk minder dan de twee jaar die hij maximaal kon krijgen, zoals Fenixx eerder deze week berichtte.

Terwijl ze Robinson veroordeelde donderdag in de Old Bailey in Londen, vertelde rechter Dame Victoria Sharp hem: “Je zult gedurende een periode van 19 weken in de gevangenis worden vastgehouden.” Robinson zal tot de helft van die periode moeten zitten na aftrek van de tijd die hij eerder al vastzat.

Na aftrek van de tijd die hij al van zijn vrijheid is beroofd, 7 maanden gezeten gevangenistijd van januari 2014 tot juni 2015, is de straf in de praktijk 19 weken in de gevangenis.

Robinson vertelde InfoWars maandag dat hij in de Verenigde Staten politiek asiel had aangevraagd, omdat hij voor zijn leven vreesde omdat “duistere krachten aan het werk zijn” in zijn thuisland.

Eerder deze week deed hij een beroep op Donald Trump voor politiek asiel in de Verenigde Staten en verklaarde dat hij vreesde dat hij in de gevangenis zou worden vermoord omdat deze, volgens hem, beheerst zou worden door moslims.

“Ik smeek Donald Trump, ik smeek de Amerikaanse regering om naar mijn zaak te kijken. Ik heb evacuatie uit dit land nodig omdat er duistere krachten aan het werk zijn in dit land”, verklaarde Robinson in zijn video-adres.

Bron:
Tommy Robinson slapped with 9 months in jail for ‘contempt of court’
RT

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1115 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Tommy Robinson 9 maanden gevangenis voor ‘minachting van de rechtbank’…

 1. koddebeier // juli 11, 2019 om 17:06 //

  Zo’n soort “rechtbank” kan je toch alleen maar minachten !!

  Liked by 1 persoon

 2. themis // juli 11, 2019 om 18:16 //

  Als ik dit artikel goed lees, moet Robinson 9,5 week de gevangenis in. = 2 maanden +. Die hele gevangenisstraf is natuurlijk krankzinnige terreur, maar t is wel iets anders dan 9 maanden zitten.

  Like

 3. @themis // juli 11, 2019 om 18:16

  “Die hele gevangenisstraf is natuurlijk krankzinnige terreur, maar t is wel iets anders dan 9 maanden zitten.”

  Het vonnis is 9 maanden gevangenisstraf min de reeds 7 maanden gezeten gevangenistijd (van januari 2014 tot juni 2015), is nog 2 maanden zitten. Wat dus dergelijk nog steeds in totaal 9 maanden zitten is.
  Ik zal het artikel voor de duidelijkheid even aanpassen.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // juli 11, 2019 om 19:53 //

  Like

 5. Like

 6. antiislamnu // juli 12, 2019 om 01:22 //

  Ook deze patriot wordt wordt met de grond gelijk gemaakt totaal verpletterd compleet kapot gemaakt hij is gewoon een voorbeeld voor velen die er net zo overdenken geen praatjes want de overheid maakt je kapot geheel volgens de wet.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s