Nieuw

Slob: geldkraan dicht als bestuur Haga Lyceum niet opstapt – Bestuur dreigt met jihad

Streetview - met permanente politiebewaking ;)

Minister Slob van Onderwijs stopt met het bekostigen van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam als het huidige bestuur aanblijft. Dat zei hij in een reactie op een vernietigend rapport van de Inspectie van het Onderwijs over het bestuur van het islamitische Haga Lyceum.

Slob wil dat de huidige bestuurders uiterlijk in de eerste maanden van het nieuwe schooljaar plaats hebben gemaakt voor andere. Die moeten een eind maken aan wantoestanden die door de inspectie zijn vastgesteld.

NOS >>

De gemeenschap heeft juist blind vertrouwen nodig van de overheid, zegt Atasoy, maar hij ziet het tegenovergestelde gebeuren. “Ik denk dat ik ga verliezen en dat de rechter een politieke uitspraak zal doen.”

Daarmee is de strijd nog niet klaar. Atasoy zegt ‘belastende informatie’ te hebben over de AIVD, die hij naar buiten wil brengen als het kritische rapport van de inspectie verschijnt. Hij heeft vandaag alle moskeebesturen uitgenodigd – zijn achterban, zegt hij – om te praten over de volgende stap. “We hebben onze munitie nog niet verschoten.”

Het rapport valt hier in te zien.

De overheid begint zich steeds ongemakkelijker te voelen met haar islamitische gasten, en dat is goed nieuws.

Spoeddebat in Amsterdam, maar wel eerst op vakantie:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Slob: geldkraan dicht als bestuur Haga Lyceum niet opstapt – Bestuur dreigt met jihad

 1. sandra // juli 11, 2019 om 19:06 //

  Slob wordt nu pas wakker. Lekker geslapen ……..

  Like

 2. Creepy Amsterdam 💀

  Like

 3. Jihad: RUN!

  Like

 4. Alphons Mantel // juli 12, 2019 om 16:10 //

  islamitisch onderwijs= Apartheid

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s