Nieuw

Salvini heeft het grote Mineo-asielzoekerscentrum met voorheen 4.000 illegale migranten gesloten en de illegale immigratie met 97 procent verminderd

© Salvini Facebook

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, heeft nu een van Europa’s grootste migrantenkampen gesloten. Het aantal immigranten dat naar het land komt, is drastisch verminderd.

Het grote Mineo-asielzoekerscentrum in Sicilië, dat eerder 4.000 immigranten telde, is nu gesloten

De minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier Matteo Salvini woonde dinsdag de sluiting bij, wat hij via Facebook livestreamde.

De beslissing om het kamp te sluiten werd vorige maand genomen, aangezien het aantal asielzoekers in één jaar tijd is gedaald van 2.526 naar slechts 127.

Salvini brengt hulde aan de sluiting en wijst erop dat dit de omgeving veiliger zal maken, omdat onder andere een Afrikaanse asielzoeker uit het centrum een ouder Italiaans echtpaar op het eiland heeft vermoord.

Na een bezoek aan het Mineo-asielcentrum een paar jaar geleden beschreef Matteo Salvini wat hij ter plaatse had meegemaakt als “georganiseerde immigratie” die, zei hij, gericht was op “het vervangen van het Italiaanse volk door andere volkeren, Italiaanse arbeiders door andere arbeiders”. Het kampement functioneerde vroeger als Amerikaanse legerbasis.

Italië was vroeger de belangrijkste toegangspoort voor illegale immigranten tot Europa, maar nu niet meer.

De regering van Salvini heeft de immigratie bijna volledig gestopt.

Volgens de BBC is het aantal immigranten dat in Italië aankomt “drastisch” gedaald van een totaal van 181.000 in 2016 tot 3.071 dit jaar. Als dit cijfer zich aanhoudt, zullen er dit jaar in totaal ongeveer 6.000 aankomsten zijn, een daling van bijna 97 procent.

De Italiaanse regering is hierin geslaagd door migrantenboten de toegang tot de havens van het land te verbieden.

Bron:

Italy’s Salvini shuts Europe’s one-time largest migrant centre
BBC

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Salvini heeft het grote Mineo-asielzoekerscentrum met voorheen 4.000 illegale migranten gesloten en de illegale immigratie met 97 procent verminderd

 1. Kunnen we die man niet kopiëren en hier plaatsen…

  Liked by 1 persoon

 2. Rinske de Vries // juli 11, 2019 om 22:40 //

  Deed onze MP dat maar…… Wij zijn “untermenschen”, én volgens de islam, en notabene worden wij door onze overheden, ook zo behandeld…. Burgeroorlog in de nabije toekomst?!

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // juli 12, 2019 om 02:57 //

  Uitgezet?

  Like

 4. Victor // juli 12, 2019 om 10:15 //

  De toegang in de havens worden omzeild, of er wordt gewoon aangelegd ze varen gewoon een douane schip plat, en er gebeurt weinig, soms wordt er een kaper kapitein aangehouden maar in feite gebeurt er niets waar zij bang van worden. Sterker nog die gasten worden in hun kringen als verzetsstrijders gezien. Er wordt gejuichd er wordt geld opgehaald om de beste advocaten te betalen. De illegalen worden toch over Europa verspreid ze worden niet vast gezet of terug gebracht naar het land waar zij in hun boten zijn gestapt.
  Het is een politiek lachertje zo zie ik het. De blinde hoek is vooral het werken met procenten dat klinkt zo heerlijk veel 97% het zijn toch nog 6000 criminele gelukszoekers die gewoon via de voordeur Europa worden binnen gelaten, officieel dan, onofficieel aantallen daar heeft men zelfs geen notie van.
  Gewoon politiek, veel geblaat en weinig wol.

  Like

 5. Zucht…… Hadden wij maar zo’n leider.. Alles wat komt met een andere dan bij dragende aan onze economie, en niet als uitzuiger: TERUGSTUREN, na eerst grondig te hebben geregistreerd, FOTO’S, zoals bij arrestatie als verdachte worden gemaakt. En. NOOIT meer toelaten. Het zijn vrijwel allemaal jonge mannen, hun vrouwen/kinderen zoeken het maar uit. Barbaren!! Sorry, betere benaming komt hen niet toe..

  Like

 6. Leone Buitenhuis // juli 13, 2019 om 12:47 //

  Ga eens op bezoek in een willekeurig Afrikaans land en PROEF de armoede en WANHOOP van deze mensen!!! Stel jezelf eens voor dat je dit zèlf zou meemaken ! Zou je dan niet óók proberen om werk te krijgen in een ander land, juist om jouw vrouw en kinderen geld te kunnen sturen voor eten, onderdak en onderwijs??? Géén ‘goudzoekers’, dàt waren w i j , onze voorouders en nog steeds: w i j willen voor een dubbeltje op de eerste rang en betalen een schijntje voor de grondstoffen uit Afrika, w i j houden kinderslavernij en zware armoede in stand daar en w i j leveren de wapens a/d dictators, om ‘onze’ welvaart te beschermen… W i j moeten ons dóódschamen voor ons gedrag : o n z e voorouders kwamen naar vreemde landen, plunderen daar alles wat ‘verhandelbaar’ was ( en doen dat nog steeds: olie in Nigeria, diamanten uit Siërra Leone, film ‘Blood diamant’ !!!) , kochten en verkochten slaven , onderdrukten de originele bevolking, of moorden die uit als het ons beter uit kwam.. Dus WIE zijn hier de CRIMNELEN ???!!!! Ga eens wat geschiedenis onderzoek doen over onze ‘helden’ die de Gouden Eeuw hebben bewerkstelligd en sluit je ogen niet voor het onrecht dat ten grondslag ligt aan onze ‘welvaart’ !!!!

  Like

 7. Republikein // juli 13, 2019 om 12:52 //

  Zo, goed dat wij dat ook nu weten, tyvm!

  Like

 8. Zo kan het dus ook Mark Rutte. Al was de situatie in Zuid-Italië wel wat verder uit de hand gelopen dan we het in Nederland kunnen aanschouwen.

  Like

 9. Republikein // juli 14, 2019 om 10:25 //

  Een nieuwe studie toont aan uit welke landen mensen waarheen emigreren. De studie toont ook aan dat de stijgende welvaart in eerste instantie de migratie bevordert, zo meldde de Spiegel op 6 juli. De kapitein van het Duitse NGO-schip Sea-Watch-3 staat momenteel in het middelpunt van het geschil over het immigratiebeleid van de landen van de Europese Unie. Voor sommigen is Carola Rackete een held omdat ze meer dan 50 “vluchtelingen” heeft gered. Voor anderen is zij een wetsovertreder die het lef heeft om de Italiaanse wet te schenden en als Duitse morele apostel de huidige wet heeft overstemd.

  Het Berlijnse Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling heeft samen met drie collega’s een studie gepubliceerd, volgens “Der Spiegel”. In de studie werpen de onderzoekers licht op de vraag “wie waar en waarom emigreert”. De titel van de studie: “Europa als doel? De toekomst van wereldwijde migratie”. Het is echter zeer de vraag of een objectieve studie kan worden uitgevoerd zonder precieze cijfers over illegale migranten, wat de aard van de zaak is.

  In ieder geval komen de onderzoekers tot de conclusie dat de meeste migranten helemaal niet naar Europa zouden komen en dat meer ontwikkeling en dus welvaart tot meer emigratie zou leiden dan tot minder. Zelfs als 750 miljoen mensen wereldwijd naar een ander land zouden willen emigreren, betekent dit niet dat ze daadwerkelijk kunnen emigreren. Omdat emigratie duur is. Je moet plannen, geld besparen, een visum aanvragen of een sleepboot organiseren. Deze voorbereidingen zouden per jaar “slechts” 23 miljoen mensen per jaar maken en van die mensen die dan niet allemaal onderweg zijn, zou de samenvatting van de studie zich dan zelf maken, dus de samenvatting van de studie.

  Uit het onderzoek blijkt ook dat het aantal migranten tussen 1990 en 2017 met 69 procent is toegenomen. Volgens de studie is het aandeel migranten het hoogst in met name Afrikaanse landen. Een derde van de mensen daar zou denken aan emigreren. Maar er is ook veel beweging binnen de Europese Unie. Voor de EU is migratie binnen de EU een relatief normale zaak. De meeste migranten in Duitsland komen uit andere EU-landen zoals Polen, Roemenië of Bulgarije.

  Volgens de studie staat Europa niet centraal in de migratiestromen. Twee derde van de Afrikanen migreren binnen Afrika. Mensen die uit Afrika naar Europa komen, zijn meestal tussen de 20 en 30 jaar oud, meestal mannelijk, relatief goed opgeleid – en niet arm. Mensen in arme Afrikaanse landen die willen emigreren, kunnen het zich niet veroorloven om te emigreren. Armoedemigratie naar Europa is daarom een mythe. Dergelijke debatten worden in Duitsland meestal gevoerd onder ideologische beschuldigingen – waar wij tegen zijn.

  Staat in de korhaan.
  En ook hier:https://www.politaia.org/spiegel-armutsmigration-nach-europa-ist-ein-mythos/?source=ENL

  Meer dan 50% van de bevolking van Marokko wil naar Europa, rara, wie ben ik!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s