Nieuw

Leipzig: Migranten-rellen tegen deportatie – Groene leider gooit stenen naar politieagenten

In Leipzig (Saksen) protesteerden illegale migranten samen met omvolkingsfanatici en volksvijandige politici heftig tegen deportatie. De militante menigte zette wegversperringen op en viel politieagenten aan met stenen en flessen. De groene partijleider en antifascistische advocaat Jürgen Kasek van Saksen verleende energieke steun. Hij gooide stenen naar politieagenten. Voorlopige resultaten: In totaal elf agenten, waarvan sommige ernstig gewond zijn geraakt.

Deportaties veroorzaken veel opwinding in Duitsland. Nu waren er weer burgeroorlogachtige taferelen in Leipzig. De aanleiding was de geplande deportatie van een Syrische asielfraudeur. Talrijke indringers die ook zonder toestemming het land waren binnengekomen, toonden zich solidair met de illegalen en demonstreerden tegen zijn verdrijving uit Merkel’s land van melk en honing. Wat aanvankelijk begon met 30 tot 40 immigranten die de inzet belemmerden, eindigde met bijna 500 agressieve deelnemers.

De militante menigte van specialisten, links-extremistische fanatiekelingen en politici veranderde het district Volkmarsdorf letterlijk in een burgeroorlogs gebied. Er werden wegversperringen gebouwd met banken en andere meubels. Politieagenten van werden bekogeld met stoeptegels en flessen. De aanvallers accepteerden de ernstigste verwondingen en de dood van de task forces. Volgens de Saksische minister van Binnenlandse Zaken Roland Wöller (CDU) raakten minstens elf agenten gewond en drie auto’s beschadigd. De politie gebruikte pepperspray om zich te verdedigen tegen de multiculturele orgie van geweld.

Een zacht briesje landde ook in de neus van Jürgen Kasek, de groene leider van Saksen en een gezworen omvolkingsfanaticus. Hij huilde er toen over op zijn blog, waar bijna niemand in geïnteresseerd is. Op Twitter vierde hij de wegblokkades en de obstructie van de politie, die in links-extremistische kringen blijkbaar tot de goede toon behoort. Volgens zijn eigen verklaringen werd de chronisch klagende politicus benaderd door de daders van het geweld, om als een lokale advocaat te verschijnen.

Kasek woont en werkt in het nabijgelegen Markranstädt, dus hij had niet al te veel tijd om naar het evenement te gaan. Hij heeft onmiddellijk gehoor gegeven aan het verzoek om de gewelddadige rellen bij te wonen. Volgens ooggetuigenverslagen kwam hij echter niet met de fiets, maar met de auto (met een door de Groenen vervloekte verbrandingsmotor). Dit wordt waarschijnlijk dubbele maatstaven genoemd. Wat zou Greta van dit gedrag zeggen?

Vijanden van Kaseks konden op dit punt beweren dat zijn deelname aan de orgie van geweld gebruikelijk is voor hem. Begin juli 2016 zou de Groene volgens verschillende berichten in Böhlen betrokken zijn geweest bij een overval op een leider van de Leipziger PEGIDA-afdeling LEGIDA. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Kasek ontkende later zijn betrokkenheid en regelde een voorlopige voorziening, die er uit bestond dat verdere beweringen dat hij erbij betrokken zou zijn met 25.000 euro bestraft zouden kunnen worden.

Pikant: Verschillende ooggetuigen beweren te hebben gezien dat Jürgen Kasek zelf aan de rellen heeft deelgenomen en stenen naar de politieagenten heeft gegooid. Het zou in ieder geval niet de eerste keer zijn dat de geestelijk gestoorde groene pederast zijn zenuwen erdoorheen gaan. Al op de G20-top in Hamburg viel hij aantoonbaar politieagenten aan. Gevraagd naar de recente asielterreur in Leipzig en zijn betrokkenheid, beweerde Kasek dat de politie de situatie opzettelijk had laten escaleren.

Dit kan met vertrouwen omschreven worden als het toppunt van de brutaliteit. Wanneer groene partijfunctionarissen en een wilde roedel illegale toeristen stenen en flessen naar agenten gooien en zij zich verdedigen met pepperspray, liegt Kasek, een spindoctor, over een escalatie van de politie en noemt de rellen een vreedzaam protest. De omvang van de ontkenning van de werkelijkheid door de Duitse politici is werkelijk uniek. Het blijft te hopen dat de Saksische Orde van Advocaten de recente gebeurtenissen zal aangrijpen om op te treden. De intrekking van Kaseks erkenning als advocaat had al lang moeten gebeuren.

Roland Wöller toonde echter weinig begrip. Hij was geschokt door “de woede en het geweld waarmee de politieagenten tijdens hun werk werden bedreigd en aangevallen”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken. Iedereen die de nood- en reddingstroepen hindert “of zelfs stenen en flessen naar hen gooit, brengt mensenlevens in gevaar en valt onze rechtsstaat aan”, benadrukte hij. De verantwoordelijken zouden nu snel geïdentificeerd en zwaar gestraft worden. Het valt nog te bezien of dit echt het geval zal zijn of dat de rechtspraak van Duitsland opnieuw een knuffelkoers zal volgen met de allochtone en links-extremistische geweldplegers.

Bron:
Leipzig: Migranten-Mob randaliert wegen Abschiebung – Grünen-Chef wirft Steine auf Polizisten
Anonymousnews

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Leipzig: Migranten-rellen tegen deportatie – Groene leider gooit stenen naar politieagenten

 1. Nou dan zal die ook wel 6 maanden celstraf krijgen toch? O wacht
  Zag die bericht ook al op nos.nl O wacht

  Liked by 3 people

 2. heksenhiel // juli 12, 2019 om 02:25 //

  De oorzaak van wat dat beest heeft uitgevoerd is allemaal te danken aan Islamerkel die er maar gewoon even 1,5 miljoen heeft binnen gehaald en nu worden de burgers gewoon aan hun lot over gelaten door te zeggen dat je maar in groepjes of met je moeder naar school moet. Oppakken en dan even bij mij afleveren. Hij zal wel even een 2e stem hebben gehoord of denkt dat het gewoon mag. Dan nog de persvrijheid !! Weet het eigenlijk niet meer. Het zijn allemaal gevaarlijke hersenloze beesten.

  Liked by 3 people

 3. vangie1206j // juli 12, 2019 om 06:33 //

  Ik begrijp werkelijk niet dat de politie dit soort geweld niet met gelijkwaardig geweld beantwoordt. Ze hebben een wapen aan boord gebruik dat ding eens slappe hufters.

  Liked by 3 people

 4. Willem // juli 12, 2019 om 08:41 //

  Het woord omvolken wordt de laatste tijd steeds gebruikt om elkaar angst aan te jagen.Wij zijn nu ook het product van eeuwenlange omvolking.Bestonden tijdens de Egyptenaren,Dinosauriërs en het eerste leven op aarde al “echte” Europeanen,enz? Er waren in al die eeuwen rassen,talen en soorten uitgestorven en onstaan. De wereld stond toen ook niet stil.Nu denken wij dat de wereld stil zal staan en wij voor altijd zo kunnen leven. Ook in de toekomst verandert veel,daar kan links of rechts niks aan doen. De mensen moeten het alleen niet zover laten komen door telkens oorlogen te veroorzaken,waardoor mensen arm worden en moeten vluchten.maar ook dan kunnen wij zelf ook veranderen:evolueren.

  Liked by 1 persoon

 5. @Willem // juli 12, 2019 om 08:41

  Mooi hoor.
  Met maatschappijleer geleerd?

  Liked by 2 people

 6. antiislamnu // juli 12, 2019 om 15:17 //

  Zou dat willen Alexander zijn die hier boven reageert zijn vrouw wist ook met al haar wijsheid dat de Nederlander niet bestaat

  Like

 7. Edit Fub: Geen oproepen tot geweld ! Bij herhaling volgt een ban..

  Hij zal geen stenen meer gooien.
  Mensen die hun land mee de vernietiging in helpen sturen, behoren hier niet.
  Overigens voldoen die groenen aan het criteria ‘nazi,’ in dat opzicht dat ze hun visie met geweld opdringen.
  Het zijn de nazi’s van de 21ste eeuw, en wanneer Trump hen als nazi’s identificeert, dan gaan de koppen rollen.
  Idioten! Laat de mensen hun leven leiden, en in vrede leven.
  Verschrikkelijke losers, nazi’s.

  Like

 8. Goedenavond. Sinds een jaar of zeven woon ik in Leipzig. De deportatie met genoemde escalatie gebeurde bij mij om de hoek, letterlijk. De berichtgeving in dit artikel is helaas niet correct en erg gekleurd.
  Op het bericht dat iemand het land uit gezet zou worden, heeft een groep mensen gereageerd door een spontane demonstratie te organiseren. Dit is in Duitsland en overigens ook een voor de wet toegestaan middel voor de bevolking hun mening te uiten. Meneer Kasek wordt vaak voor dit soort gelegenheden gevraagd om rechtsbijstand te leveren en de formaliteiten voor de toestemming af te wikkelen. Dien tengevolge was hij als advocaat aanwezig. Ik kan niet bevestigen dat hij iets naar iemand heeft gegooid, kan het ook niet uitsluiten, maar kan het me niet voorstellen als vader en advocaat.
  In ieder geval: het Ordnungsamt heeft de spontane demonstratie toegestaan. De politie was natuurlijk ook ter plekke en het liep alles een paar uur vreedzaam af. Voornamelijk omwonenden haalden hun meubels uit het huis en zetten die op straat om te voorkomen dat de politiebus met de gevluchte verder kon komen. Dit waren dus geen extremisten of illegalen, zoals in uw artikel ten onrechte geschilderd wordt.
  Met Kasek verhandelde de politie over een einde van de demonstratie. De bus met de gevluchte is rond een uur of 1 al weg geweest. Er werd besloten om 1.30 de demonstratie op ze heffen. Nog was alles vreedzaam.
  Hierna loopt de berichtgeving uit elkaar: de aanwezige pers en omwonenden beweren dat de ene helft van de politie de demonstranten sommeerde te gaan maar hun collega’s hen niet wilde laten gaan. Kan slechte communicatie geweest zijn of woede over het verhinderen van hun werk. Hierop zette de eerste helft pepperspray in en antwoordden de demonstranten met flessen en stenen. De politie beweert het tegenovergestelde: de demonstranten wilden de politie niet laten gaan en de politie baande hun weg naar buiten met genoemde pepperspray.
  Het is soms moeilijk de waarheid te ontdekken, zeker van een afstand, maar gereflecteerd en geïnformeerd een mening vormen is belangrijk in een situatie als deze. Hier een gereflecteerd bericht, met veel links, wel in het Duits: https://www.watson.de/deutschland/politik/973075290-leipzig-demo-gegen-abschiebung-eskaliert-doch-die-aussagen-widersprechen-sich

  Like

 9. Kasek is een bewezen geweldpleger.

  Dat jij je het niet ‘voor kan stellen’ kleurt alleen jouw positie.

  “Dit waren dus geen extremisten of illegalen”

  Ze als ‘ongedocumenteerden of uitgeprocedeerd’ bestempelen maakt ze niet ‘niet’ illegaal.

  “Hierna loopt de berichtgeving uit elkaar:”

  Me fukking hoela ja.

  Spui je meuk voortaan maar op het Duitse Indymedia. Oh sorry, dat is illegaal verklaard, maar hier hebben we geen behoefte aan communisten.

  Zwaai …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s