Nieuw

Frankrijk: Regering betaalt Bataclan terrorist compensatie omdat zijn gevangenisverblijf onplezierig was

klik voor groter

De belediging om Bataclan, dat door zijn Joodse eigenaren twee maanden voor de aanslag verkocht was, door Sting te laten heropenen die er Inch-allah zong was nog niet genoeg.

Macronland moest en zou ook nog zo nodig de enige overlevende terrorist financieel belonen.

Eagles of Deathmetal waren niet meer welkom in de concertzaal.

Breitbart:

De Franse staat werd door een administratieve rechtbank veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan het “beest van de Bataclan” Salah Abdeslam voor de gevangenisomstandigheden van de terrorist.

De administratieve rechtbank van Versailles oordeelde in 2017 dat het gevangenistoezicht op de enige overlevende van het bloedbad van Bataclan in 2015 onwettig was, omdat de constante 24-uurs videocamera’s in zijn cel een schending van Abdeslam’s privacy zouden zijn, zo meldt Le Figaro.

De onthulling komt in een nieuw boek van de Franse journalist Elsa Vigouroux, getiteld The Journal of Frank Berton. Abdeslam zou de zaak pas in juli 2018 ontdekt hebben, meer dan een jaar na de uitspraak, toen Berton – een Franse advocaat die Abdeslam verdedigde – om zijn bankgegevens vroeg.

Zijn er nog meer mensen die zo onderhand een grotere hekel krijgen aan rechters dan aan terroristen ?

Door de Franse staat te gelasten Abdeslam 500 euro te betalen, wat de extremist later verwierp, was de rechtbank het met Berton eens dat een ministerieel besluit om de islamitische extremist te observeren “in strijd is met de artikelen 34 en 37 van de grondwet, die de respectieve bevoegdheden van de wetgevende macht en de regelgevende macht hebben verdeeld”.

Berton had eerder al in juni 2016 beweerd dat de 24-uurs bewaking “een ernstig misverstand was over het recht op eerbiediging van het privéleven”, maar zijn beweringen werden later dat jaar door het Administratieve Hof en de Raad van State verworpen.

Ik neem aan dat de rechtbank het recht op privacy van de vrouwen die hij genitaal verminkt had niet heeft meegewogen..

De conservatieve politicus Nicholas Dupont-Aignan gaf commentaar op de compensatie en noemde de uitspraak “schandelijk”.

Nog schandelijker is het feit dat de politici en de veiligheidsdiensten die de jihadist naar Europa hebben gebracht nog steeds vrij rond lopen.

Dick Schoof bezwoer ons drie dagen voor Bataclan dat er niks aan de hand was:

Volgens Judith van de Tribe was er geen greintje bewijs.

Abdeslam overleefde het bloedbad van 2015, dat leidde tot de dood van 130 mensen in november 2015, maar werd maanden later gevangen genomen in de dichtbevolkte Brusselse buitenwijk van Molenbeek.

In Molenbeek kon hij onderduiken omdat hij door de hele moslimgemeenschap beschermd werd.

Enkele maanden later wordt bekend dat hij routinematig de gevangenisarbeiders van de Fleury-Mérogis-gevangenis bedreigt en beledigt, waarbij hij bewakers als “ongelovigen” en “honden” bestempelt.

Dit schepsel doodde 130 mensen en nu mag hij de hele dag uitrusten, bewakers beledigen en zijn liefdesbrieven lezen als hij niet in zijn privé-fitness ruimte bezig is.

Goed werk, Europa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Frankrijk: Regering betaalt Bataclan terrorist compensatie omdat zijn gevangenisverblijf onplezierig was

  1. Greengo // juli 13, 2019 om 18:24 //

    De uit Belastinggeld Betaalde Gele Hesjes van Engeland

    #FreeTommy Protest turns VIOLENT – Scuffles, Police Dogs and Riot Police! – 10/07/2019

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s