Nieuw

Er broeit iets op de “Balkanroute”: 80.000 “vluchtelingen” in opmars

Officieel wordt de “Balkanroute” als gesloten beschouwd. De “vluchtelingenroute” via de Balkan naar Midden-Europa is nu echter weer in volle gang. Dit is te wijten aan het feit dat Italië zijn havens heeft gesloten en men niet langer automatisch in staat is om de Middellandse Zee over te steken. Veel illegale immigranten steken daarom opnieuw de Balkan over.

In het sleutelland Bosnië waren er dit jaar 76 procent meer mensen dan in 2018, zo blijkt uit een onderzoek van het Oostenrijkse online magazine “Addendum”.

Alleen al eind mei en begin juni 2019 reisden naar schatting 80.000 mensen tussen Istanboel en ergens langs de Balkanroute, schrijft het nieuwsportaal. Cijfers van de Oostenrijkse Migration Task Force bevestigen dit ook.

Nu is de stemming in Bosnië ook gekeerd, schrijft “Addendum”. In het begin was vooral de Bosnische bevolking behulpzaam en toonde zich solidair met migranten en vluchtelingen. Maar vandaag de dag zijn de relaties tussen de lokale bevolking, autoriteiten, hulporganisaties en migranten gespannen. Het is niet ongebruikelijk dat de grenspolitie wordt omgekocht voor verdere reizen. Dit is een publiek geheim onder migranten.

Bron:

Auf der „Balkanroute“ braut sich etwas zusammen: 80.000 „Flüchtlinge“ im Anmarsch
Zuerst!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Er broeit iets op de “Balkanroute”: 80.000 “vluchtelingen” in opmars

 1. Jack vanderVeen // juli 11, 2019 om 05:23 //

  corruptie? de meest ziekelijke complicatie binnen alle besturen en handhavers in islamitische landen. En men kijkt ernaar en vindt het goed, want zelf is men geen haar beter.

  Like

 2. antiislamnu // juli 11, 2019 om 11:36 //

  Kijk Nigeriaanse asielparasiet krijg zijn zin niet dit is zijn reactie naar zijn weldoeners

  Like

 3. Hoe gaan we die invasie tegenhouden? Dit wordt onze ondergang… 😦

  Like

 4. wuzie wuzie // juli 11, 2019 om 14:49 //

  Blijkbaar nog niet genoeg last van criminaliteit. Nog meer moord, roof, verkrachting en aanranding gewenst dus: welkom!

  Like

 5. @Petra,

  Dat gaan we niet. De Christenen geloven er heilig in dat het allemaal heel veel erger moet voordat er ‘gerechtigheid’ komt. Dat de Antichrist eerst de wereld moet gaan regeren met de verdrukkingsjaren.
  En dat er dan 144000 uitverkorenen zijn die levend gered gaan worden door Jezus in de wolken die verder met zijn engelen gaat rechtspreken over de doden.

  De Vrijmetselaars val werkt uitstekend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s