Nieuw

De Lesbische SJW-s van het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam worden zwaar overbetaald

us soccer team instagram

Nadat het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam de Wereldbeker won, riepen de fans in het stadion “Equal pay! Equal pay!”

Het is de cultuur-marxistische SJW bende die er met die flutbeker vandoor ging naar het hoofd gestegen.

Equal Pay zou te rechtvaardigen zijn als er ook ‘equal’ inkomsten / verdiensten tegenover zouden staan, en dat is niet zo.

Forbes bericht dat: “Frankrijk (het team, de bond, niet het land) 38 miljoen dollar verdiende van de FIFA voor het winnen van het WK voetbal in Rusland, terwijl de vrouwelijke kampioen in Frankrijk deze zomer slechts 4 miljoen dollar zal verdienen.”

Frankrijk speelde overigens met een 90% Afrikaans team, maar dat is hier nu niet het onderwerp, maar geeft wel weer wat onze overlords voor ons in gedachten hebben.

En dat staat in geen verhouding. Dat is overdreven veel voor de vrouwen.

Wanneer we kijken hoeveel geld zij produceren worden de vrouwen zwaar overbetaald in vergelijking met de mannen.

Zoals Dwight Jaynes vier jaar geleden opmerkte nadat de Amerikaanse vrouwen Japan hadden verslagen om het WK in Vancouver te veroveren, is er een groot verschil in de beschikbare inkomsten om de teams te betalen. De Women’s World Cup bracht bijna $ 73 miljoen op, waarvan de spelers 13% kregen. Het wereldkampioenschap voor mannen in 2010 in Zuid-Afrika verdiende bijna $ 4 miljard, waarvan 9% naar de spelers ging.

Waarna Zuid-Afrika nog harder richting junk-status ging, net als Griekenland nadat het de Olympische Spelen georganiseerd had. Helaas zal Frankrijk het WK-vrouwen overleven.

Het wereldkampioenschap voetbal voor mannen in Rusland genereerde meer dan 6 miljard dollar aan inkomsten, waarbij de deelnemende teams 400 miljoen dollar deelden, minder dan 7% van de inkomsten. Ondertussen wordt verwacht dat de Women’s World Cup 131 miljoen dollar zal verdienen voor de volledige vierjarige cyclus 2019-22 en 30 miljoen dollar aan de deelnemende teams zal afstaan.

Dat stelletje overbetaalde lesbiennes kan beter een toontje lager zingen, want als ze – verhoudingsgewijs – gelijk beloond willen worden, gaan hun inkomsten omlaag.

De paarsharige Amerikaanse lesbo Megan Rapinoe  weigerde het volkslied te zingen omdat ze een hekel heeft aan President Trump.

In haar vreselijk arrogante toespraak zegt ze onder andere:

Bad-Ass – 1:12 – We have purple hair, tattoos, dreadlocks, staight girls and gay girls.

6:50 : Motherfooooooockkiiiiing

Het is een degenerate bende. Dit gebeurde er na afloop van het kampioenschap in de kleedkamer:

Als je daar ‘equal pay’ voor wil moet je ‘ergens’ anders gaan werken. En je niet laten transgenderen, maar trans-rassen. Blanke vrouwen die rimboe-paringsdansen imiteren zijn wel verloren. Beter zou ze op ballet gegaan zijn.

Misschien is een ‘Luxury Yacht’ dan een idee:

Then they took the party to a yacht

Around dusk, the players headed to the Invictus, a $100 million yacht owned by billionaire Rick Caruso, from which they viewed the New York City skyline at night. Naturally, there was more champagne.

Een Luxury Yacht na een rooftop-party, en dan voor ‘Equal Pay’ vragen. Hoe communistisch.

‘Kampioenengedrag’:

Die blanke SJW voetbal-teefjes met hun negerinnen-imitatie-gedrag, hebben nog niet begrepen dat ze net als het Franse mannelijke voetbal elftal volledig vervangen zullen worden door zwarten. Voor of na hun ‘Equal Pay’, waar ze dan niks meer aan hebben.

Onze meest geliefde Amerikaanse vrouwelijke politiek commentator Ann Coulter heeft al een paar weken geleden de #WOS uitgeroepen, War On Soccer.

Amerika domineert het vrouwenvoetbal om dezelfde reden dat Zuid-Korea vrouwengolf domineert: omdat het niemand anders iets kan schelen.

‘Equal Pay’ zijn we het sowieso niet mee eens, wij vinden dat vrouwen kinderen moeten baren en opvoeden, maar het wordt wel helemaal absurd als je aanspraak denkt te kunnen maken op ‘Equal Pay’ als je als ‘World Champions’ nog niet kan winnen van een willekeurig voetbalteam van een of ander schoolteam bestaande uit een paar 14-jarige puisterige mannelijke pubers.

Wat zouden die jochies verdienen?

Ter voorbereiding op twee komende vriendschappelijke wedstrijden tegen Rusland speelde de Amerikaanse vrouwenploeg zondag tegen het team van de FC Dallas U-15 jongensacademie en verloor met 5-2, volgens de officiële website van FC Dallas.

Deze vriendschappelijke wedstrijd kwam er toen de V.S. donderdagavond in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Rusland op zoek gingen naar de juiste instelling voor een vriendschappelijke wedstrijd.

Vorige maand nog verloor de VS de SheBelieves Cup en won de eerste wedstrijd van Duitsland met 1-0, voordat ze van Engeland (1-0) en Frankrijk (3-0) verloor.

Ik herinner me nog goed wat ik verdiende als 14-jarig jochie. ‘Equal Pay !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1115 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on De Lesbische SJW-s van het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam worden zwaar overbetaald

 1. Heb wat filmpjes bekeken van de huldiging e.d. maar wat mij opvalt hoe arrogant deze meiden zich opstellen en hoe politiek geladen, overdreven vrijgevochten en gespeelde nonchalance de “toespraak” van de zogenaamde aanvoerster was. Het extreem linkse druipt ervan af. Ik denk dat deze houding nog behoorlijk afgestraft gaat worden in de toekomst.

  Like

 2. Ze zouden in de amateur competitie nog onderaan eindigen ,het aankijken niet waard .Blind naar voren, tegen ,op goed geluk .

  Like

 3. trebor2110 // juli 11, 2019 om 20:06 //

  ze zijn zo SJW maar ze zitten wel bij een miljardair op z,n jacht .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s