Nieuw

KIJK: Zwart krijgsgeweld in Disneyland – marathongevecht tussen kibbelnegers

In Disneyland in Californië brak plotseling een groot gevecht tussen zwarte familieleden uit – voor de ogen van alle kinderen. Het krijgsgeweld werd gefilmd door andere bezoekers, van wie sommigen tevergeefs probeerden het geweld te stoppen.

De strijd begon toen een vrouw een man in het gezicht spuwde voor het huis van Goofy in Mickey Mouse’s “Toontown” in Disneyland.

De familieleden bleven elkaar vervolgens bijna vijf minuten lang in de haren vliegen, zonder dat er veiligheidspersoneel tussenbeide kwam. Alles werd gefilmd en andere bezoekers hoort men zowel lachen als zich verbazen over het spektakel, terwijl de kinderen schreeuwden en huilden.

– Ik ben klaar om vanavond naar de gevangenis te gaan. Ik heb er schijt aan als ik gefilmd ben!, schreeuwt een van de kemphanen aan het einde van de video, die via sociale media op grote schaal verspreid is.

Er vond ook nog een wonder plaats, te midden van het krijgsgewoel staat plotseling een negerin uit een permobil op en begint te lopen.

De familie heeft vervolgens “niet meegewerkt”, vertelde een woordvoerder van de politie aan de Los Angeles Times. De politie gebruikt nu het materiaal uit de virale clip om het onderzoek voort te zetten.

“Elke vorm van geweld is onvergeeflijk en wordt niet getolereerd”, aldus Liz Jaeger, woordvoerster van Disneyland, volgens de Los Angeles Times.

En hier op LiveLeak.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on KIJK: Zwart krijgsgeweld in Disneyland – marathongevecht tussen kibbelnegers

 1. De speklapjes vliegen in de rondte.

  Like

 2. Met sportcommentator:

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 11, 2019 om 05:32 //

  zo die neger in het rood met zijn rastakop te hard hebben gestonken om hem heerlijk in de wurggreep te houden. Ik had wel raad geweten met hem tot de politie arriveerde. Maar ja, politie, hoe ziet die er nou ook al weer uit, als het mom negers gaat. die overbejaarde met die blauwe broek en pistool duidelijk zichtbaar, zou dat politie hebben moeten voorstellen?

  Like

 4. Een scootmobiel is voor mensen die slecht of maar weinig kunnen lopen, mensen die niet kunnen lopen gebruiken andere hulpmiddelen.

  Like

 5. sandra // juli 11, 2019 om 19:18 //

  Mooi zo goed voor hun. Mij schelden ze voor rot en alles uit, omdat geen zwarte ben daarom, en ik naast hun woon. Vette brulapen lekker voor ze. Hier zou het ook niet misstaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s