Nieuw

Omvolkingspaus houdt mis voor illegale migranten en NGO-mensensmokkelaars – “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee”

Paus Franciscus kust schoenen van Afrikaanse oorlogsmisdadigers.

Paus Franciscus heeft opnieuw een ode gebracht aan migranten die over de Middellandse Zee illegaal Italië en de EU zijn binnengevallen. Zoals het Vaticaan in een uitzending heeft aangekondigd, organiseerde de Paus in de Sint-Pietersbasiliek een mis voor illegale immigranten waaraan zogenaamde “voormalige bootvluchtelingen” en “reddingswerkers op zee” deelnamen:

Paus Franciscus heeft op maandag samen met voormalige bootvluchtelingen en reddingswerkers een mis in de Sint-Pietersbasiliek gevierd. Hij veroordeelde de omstandigheden in de opvangkampen en bad voor de slachtoffers van de schipbreuken op de Middellandse Zee. Volgens het Vaticaan werden slechts 250 geselecteerde personen voor de mis uitgenodigd. Vertegenwoordigers van de media mochten niet deelnemen, maar de kerkdienst ter gelegenheid van de zesde verjaardag van de reis van de paus naar het vluchtelingeneiland Lampedusa werd rechtstreeks door de Vaticaanse media uitgezonden.

In zijn preek herinnerde de Paus aan de keuze van Jezus voor de laatsten. Deze moeten bij de naastenliefde op de eerste plaats staan. “De laatsten zijn degenen die bedrogen en in de steek gelaten worden om in de woestijn te sterven; de laatsten zijn degenen die gemarteld, mishandeld en verwond worden in gevangenenkampen; de laatsten zijn degenen die de golven van een genadeloze zee trotseren; de laatsten zijn degenen die te lang in opvangkampen worden achtergelaten om hun verblijf daar nog tijdelijk te kunnen noemen.

Francis: warmte van een huis en moederland voor illegale migranten
Juist deze door paus Franciscus in dit verband geuite wens voor “warmte van een huis en moederland” voor migranten, die hij volgens Kathpress bekendmaakte, moet worden gezien als een uitnodiging tot verdere illegale immigratie:

Iedereen zou “de warmte van een huis en een moederland” moeten hebben, aldus de paus. Voor God is niemand vreemd of uitgesloten. Voor de christenen bad Franciscus voor een “gevoelig en edelmoedig hart voor de armen en onderdrukten”. Het ging niet alleen om migranten, benadrukte hij in zijn preek. Migranten zijn in de eerste plaats mensen; tegelijkertijd staan zij voor allen “die door de geglobaliseerde samenleving als vuilnis worden behandeld”.

In de gebeden baden gelovigen van verschillende talen onder andere dat de kerk “een veilige en open haven voor iedereen en overal” moest zijn. Een verzoek was: “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee en laat in ieder van ons de moed tot de waarheid en het respect voor elk mensenleven groeien.

Met zo’n paus, die Europa en zijn burgers niet wil beschermen tegen illegale immigratie, kan met name de “frontstaat Italië” zich met een consequente grensbescherming gelukkig prijzen.

Salvini, de minister van Binnenlandse Zaken aldaar, spreekt zich steevast uit tegen illegale migratie en wil graag een muur tegen migranten tegenover Slovenië bouwen, om de Italianen te beschermen tegen de Balkanroute.

Bron:
Vatikan: Papst Franziskus veranstaltet Messe für illegale Migranten
Unzensuriert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

24 Comments on Omvolkingspaus houdt mis voor illegale migranten en NGO-mensensmokkelaars – “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee”

 1. antiislamnu // juli 10, 2019 om 00:37 //

  Is die smerige paus soms met neger lullen aan het sodemieteren of zo wat zit deze oude gek te geile op die negers.

  Like

 2. Hopelijk houdt hij er een fikse hernia aan over

  Like

 3. Republikein // juli 10, 2019 om 07:13 //

  Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eingestellt, maar nu ff niet.
  Kattelieken, raar volk.

  Like

 4. Republikein // juli 10, 2019 om 08:30 //

  Ornella Mariani Forni, een historicus uit Benevento, veroordeelde de magistraat van de Agrigento Court, Alessandra Vella, voor het Openbaar Ministerie van Caltanissetta voor de krankzinnige beslissing om Carola Rackete, de gekke kapitein van Sea Watch3 , vrij te laten.

  Like

 5. Victor // juli 10, 2019 om 10:39 //

  Het is om te kotsen deze idioot. Eenmaal paus lijkt het wel of zij in snel tempo krankzinnig worden, kijk maar naar die koppen van die gasten. Vergelijk met toen zij nog geen paus waren.
  Maar ik begrijp het ook wel, de katholieke kerk is als de dood dat er een geloofsoorlog ontstaat.
  Want na die oorlog zou het wel eens voor alle geloven niet meer zo vrij zijn als nu, en terecht, met name in het westen zou het aan banden worden gelegd.
  Overal in de wereld zie je dat christenen die het voor het zeggen hebben op hun knietjes gaan voor de cultuur van de vrede, dat is puur eigen belang.
  Je hoort ook bijna nergens een echt tegengeluid ten opzichte van de moorden die elke dag op christenen worden gepleegd.
  Het heeft eeuwen geduurd voor de éérste kruistocht naar het “heilige land”werd ondernomen.
  Alles eigen belang.

  Like

 6. Willem // juli 10, 2019 om 11:46 //

  Beter was het om dit alles vantevoren te voorkomen.De echte schuldigen,de veroorzakers van al dit leed,die de oorlogsmachines door willen laten lopen zie je niet.En ook mensen die hier negatief reageren zien het ook niet. Het is alleen in hun eigen belang.De anderen moeten buitengesloten worden.Waren die landen niet in oorlog,en werden ze niet gestimuleerd om naar ons Europa te gaan,( aanlokkelijk blank,rechts gebied,waar je ook een toekomst kunt bouwen,omdat hun land onleefbaar is geworden door oorlog,natuurrampen,en allerlei arme toestanden,dan was iedereen nu toch nog thuis gebleven? En verdedigt Europa zich niet om hun cultuur en eigen volk eerst te behouden door extreem rechts te worden,wat ook geen oplossing is,want het zijn toch barbaren en geen blanken? Maar illegalen mogen sowieso niet makkelijk het land in komen.Dat moet wel strafbaar blijven en is niet geldig om er een normaal leven te lijden.

  Like

 7. De man is van God los

  Liked by 2 people

 8. Greengo // juli 10, 2019 om 15:45 //

  https://fenixx.org/2018/02/11/moslimas-op-twitter-seksuele-intimidatie-gebeurt-ook-in-mekka/

  Eén pot nat.
  Check:
  DE HEILIGE STEEN VAN MEKKA
  Greengo // november 18, 2018 om 23:37 //

  Liked by 2 people

 9. De arme bevolking die geen geld heeft om te emigreren, laten ze lekker rotten. Die paus kan beter die leiders in afrika en het M o aanspreken
  Zijn gebaar om te knielen voor mensen vind ik juist goddeloos en misplaatst.

  Like

 10. Greengo // juli 10, 2019 om 16:06 //

  The Islamic-Vatican Connection by Walter Veith

  Liked by 2 people

 11. ronjaspers // juli 10, 2019 om 17:55 //

  Het vaticaan en de romeins/katholieke kerk heeft weinig of niets met het christelijke geloof te maken.Het stikt er van de pedofielen en homo,s en er wordt aan satanisme gedaan.

  Like

 12. Denkt die paus nou echt dat hij al die moslims kan bekeren tot goede christenen? Zelfs de katholieke Italianen verkiezen Salvini boven de paus…hij laat alleen maar vijanden van het christendom binnen en dat is oerstom; als die nieuwkomers christenen waren, dan zou ik het nog begrijpen

  Liked by 1 persoon

 13. vonpuffelen // juli 10, 2019 om 21:16 //

  Het vaticaan en christelijk, het blijft hardnekkig, ook al zouden de papen voor iemands neus een kind aan stukken rijten dan nog blijft men “geloven”.

  Waar doet dit ritueel aan denken?

  “This is a key reason why all legitimate Bulls were written on the skin of sacrificed innocent children, cursed, sodomised and then brutally butchered”

  https://vaticannewworldorder.blogspot.com/2012/03/papal-bull-on-human-skin-other-names.html

  Liked by 1 persoon

 14. De goede // juli 11, 2019 om 10:57 //

  Laat het Vaticaan dan ook 100.000 vluchtelingen opnemen

  Like

 15. Greengo // juli 11, 2019 om 21:57 //

  Sanhedrin Invites 70 Nation to Noahide Conference in Israël on september 26th 2019.

  ‘Sanhedrin to hostconference of 70Nations to take place on Anniversary of Creation of the World: Nations answer call’ – link to search: Breakingisraelnews – cutcookies – july,10,2019

  Noahide Laws are the Seven Laws given by Noah. The Noahide Laws are also part of the Mason Doctrine. Masons must obey the (Seven!) Laws of Noahide.

  The (Free) Masons starting ca. in the year 1700, coming from Catholics and Lutherians and had aa Trinitarian way of believing.

  Short after (…) (Sephardic) talmudic jews where coming in an become accepted by the lodges of the Masons in the UK and Scotland. In the talmud the god Allah is the same as the Israëli god.

  Those jews started their own Mason lodges and infiltrated the other lodges. In 1738 Mason was obliged to obey moral law as a true Noahide and and to obey just one God.

  They speak of Doing Justice meaning setting up Courts of Justice.

  The Mason lodges worked close together with the rabbinic community.

  In the year 1723 the right of ‘Masons’ become part of the Constituons (USA?).

  In the year 1721 Dr. James Anderson, a Freemason, wrote, without real evidence, the direct association between the Noachides and the Masons, saying that ‘Mason’ is the same as a Noachide and they have to obey the devine laws, so does the whole world.

  History of Freemasons; Vol. 2; chapter 43; by Albert Mackey; 1906
  pages 408 and on:
  https://archive.org/details/MackeyAGTheHistoryOfFreemasonryVol.II1906/page/n159

  James Anderson; Man & Mason – David Stevenson – 2002; 46 pag.
  http://www.masoniclib.com/images/images0/789396688593.pdf

  “Mozes 10 commentments from God where given specially to the jews.
  And to all Twelve Tribes of Israël.”

  Bovenstaande is een samenvatting – Bron: Israeli News Live – lezing van ruim een uur.
  Gaat vannacht uit de lucht dus bij belangstelling niet aarzelen. Niet relevante delen doorspoelen.
  Titel search:
  Uncovering Secret Society of the Freemasons as Judge and Executioner

  Like

 16. vonpuffelen // juli 11, 2019 om 22:33 //

  De eerste Schotse lodge was al geinfiltreerd door de jesuits voordat de specie was uitgehard.

  Like

 17. Greengo // juli 11, 2019 om 23:00 //

  Vervolg….

  De Noahide Law kent zeven wetten welke ontwikkeld zijn tot 33(?!) wetten.
  O.a. wordt het Tweede Testament van de bijbel niet erkent en geloof en/of aanbidding van Jezus/Yeshua en/of andere goden dan de Talmudische god (Allah) niet getolereerd en gesanctioneerd met het onthoofden van ‘de overtreder’.

  Dit alles verklaart nogal wat, heden ten dage ….. !! Zie hoe de puzzelstukjes in elkaar vallen.

  noachite noun

  no·​a·​chite | \ ˈnōəˌkīt\
  plural -s

  Definition of noachite
  1 : a Freemason who has taken the 21st degree of the Scottish rite
  — called also Prussian Knight

  2 : freemason

  https://www.merriam-webster.com/dictionary/noachite

  21st Degree Noachite or Prussian Knight

  http://www.phoenixmasonry.org/AASR_1884_/21st_degree_noachite_or_prussian_knight.htm

  Zoektocht n.a.v. onderwerpen behandeld in lezing, voorgaande bovenstaande post.

  The Book of the ancient & accepted Scottish Rite of Freemasonry by Charles T. McClenechan; 33′ ; 1914; 704 pag. (Univ Caliv – Digitilized by Microsoft) – Masonic(!) Brotherhood ;
  Instructions in all Degrees.

  http://www.coloradofreemasons.org/pdfDocuments/library/BookOfAncientScottishRite.pdf

  Like

 18. Greengo // juli 11, 2019 om 23:52 //

  Vervolg:

  Volgens de instructies binnen de 21ste graad Freemasonry wordt ‘het recht’ (d.m.v. onthoofding) toegepast terwijl in gekleed in een zwart gewaad; waarbij de handen zichtbaar zijn en met een zwart masker over het gezicht en door middel van het/een zwaard.
  Deze executies worden vandaag de dag op deze manier uitgevoerd, foto’s te vinden op het internet en volgens bron zouden dit Masons zijn in 21ste graad.

  Omtrent de Spaanse inquisitie en de personage: Father Tomas de Torquemada stelt
  https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-spanish-expulsion-1492
  https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-inquisition
  maar dan net even op een andere page die ik niet kan vinden,
  dat deze geen christen was, maar een jood.

  Masonic Papers by R.W.Bro. Leon Zeldis; Some Sephardic Jews in Freemasonry
  http://www.freemasons-freemasonry.com/zeldis14.html

  Like

 19. Greengo // juli 12, 2019 om 00:05 //

  Masonic Papers by R.W.Bro. Leon Zeldis; Jewish and Arab Masons in the Holy Lands;
  where ideals can fashion realitity – 2004

  http://www.freemasons-freemasonry.com/zeldis12.html

  Like

 20. Greengo // juli 13, 2019 om 16:20 //

  De voorloper van Freemasonry.
  History of religion (Part 66): Knight’s Templar – The Introduction to Secret Societies

  Like

 21. Greengo // juli 26, 2019 om 22:24 //

  The gods of Babylon

  ‘The ancient city of Babylon was the birth place of a mystery religion which has survived to the present day and is deceiving the whole world. In this presentation we examine the origins of this mystery religion and see how it survives and thrives in the form of secret symbols and false systems of worship. See how this ancient mystery religion reveals the identity of the Antichrist power that is alive and well in the world today and which is directing world events for its own purposes.’

  Like

 22. joepiedepoepie // juli 28, 2019 om 13:04 //

  De laatste ECHTE paus was Paus Pius XII
  De katholieke kerk is al meer dan 80 jaar geïnfiltreerd door vrijmeteselaars die NIETS, maar dan ook NIETS met de katholieke kerk te maken hebben, laat staan dat zij in Jezus geloven.

  Zij aanbidden Satan en doen er ALLES aan om het Christelijke geloof in diskrediet te brengen.
  Zo zijn bijv meer dan 80% van alle pedofilie aantijgingen van NA 1960!!!

  De huidige pausen HEULEN met JODEN!! Terwijl ZIJ Christus hebben vermoord
  Christus noemde deze bankiers (zelfs TOEN al hanteerden zij het Babylonische bankensysteem!) Kinderen van de Duivel en hij probeerde hen te verdrijven onder de banier van MARDUK!! – Dit kent u vast wel… JODEN vrezen dit als geen ander symbool en hebben het daarom in de afgelopen eeuw ILLEGAAL gemaakt om te gebruiken. Dit banier had de swastika als symbool!!

  Christenen zijn de WARE israëlieten van de stam van Jacob.
  Joden zijn NEP israëlieten van de stam van Esau

  The proof is in the pudding…

  In het Christendom is, net als in het oude testament, de bloedlijn van de VADER de ware bloedlijn.
  In het Jodendom is de bloedlijn van de MOEDER de ware bloedlijn.

  I rest my case here!

  Like

 23. Greengo // juli 28, 2019 om 15:14 //

  ‘On Thursday, 22 Tammuz, the world watched Rabbi Gershon Avtzon, Rosh Yeshiva of Yeshivas Lubavitch Cincinnati, proudly deliver the Rebbe’s message from the podium of the United States House of Representatives in Washington, D. C., the nation’s capital.’

  Rabbi Avtzon Delivers Prayer in US Congress

  Like

 24. Republikein // juli 28, 2019 om 18:49 //

  Bier en zware shag, het helpt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s