Nieuw

Geen visumplicht voor Albanezen

Op verzoek van de Tweede Kamer had minister Blok de Europese Commissie om herinvoering van de plicht gevraagd.

Maar de Europese Commissie heeft het kabinet laten weten dat er geen sprake is van een substantiële toename van Albanese misdaden in Nederland en ook niet van het het aantal geweigerde Albanezen. Bovendien is de samenwerking met de Albanese autoriteiten op deze terreinen goed, vindt de Commissie.

NOS >>

Onze marionettenregering en ons nep-parlement hebben helemaal niks te zeggen over ons land. Het Haagse schorem zit er alleen nog om hun zakken te vullen en orders uit te voeren.

De vijandige dictatuur overspoeld ons met onthoofdingsnegers, jihadisten en criminele Albanezen.

RTL:

De visumplicht voor Albanezen werd in 2010 afgeschaft. Het aantal illegale Albanezen die in Nederland verblijven steeg sindsdien, samen met het aantal Albanezen die in de zware criminaliteit belanden.

Onzin, niks aan de hand zegt de EU:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1115 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Geen visumplicht voor Albanezen

 1. antiislamnu // juli 10, 2019 om 22:01 //

  En ja hoor godsdienst 70% islamitisch
  https://www.landenweb.nl/albanie/godsdienst/

  Like

 2. Euh.Dink // juli 11, 2019 om 11:13 //

  Onlangs een Albanees tegengekomen die crimineel goed accordeon speelde! 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s