Nieuw

Florida verklaart oorlog aan groene Aliens, roept burgers op ze af te schieten – jager vergist zich en schiet zwembadschoonmaker dood

Een gevolg van klimaatverandering, open grenzen en klimaatvluchtelingen.

Florida is een moeras vol krokodillen en ander ongedierte. Het is ook het drugsdistributiecentrum voor de VS. Het beste zou zijn als het verdween onder de zeespiegel die helaas maar niet wil stijgen. Vooral omdat het heel binnenkort een vaste Democratische meerderheid zal hebben, en de Democraten er voor gekozen hebben de partij voor de Spics en de negers te zijn.

ABC:

De groene leguanenpopulatie in Florida explodeert – en consistent warm weer verergert het probleem alleen maar.

Het is zo erg geworden dat de Florida Fish & Wildlife Conservation Commission, in een post op haar website, er bij bewoners op aan dringt om “groene leguanen te doden op hun eigen terrein waar mogelijk”.

SunJournal:

Florida verklaart de oorlog aan de leguanen.

Aangezien de uitheemse reptielen gedijen zonder natuurlijke vijanden, moedigt het staatsagentschap voor in het wild levende dieren huiseigenaren aan om ze “waar mogelijk” te doden.

The Independent:

Leguanenjager schiet zwembadonderhoudsarbeider dood nadat hij hem aanziet voor een hagedis.

Best mogelijk dat sommige bevolkingsgroepen bij een bepaalde lichtval er uitzien als …

Het zou niet gebeurt zijn natuurlijk als Trump een muur gebouwd zou hebben.

Build that wall and build it now!

Daar komt geen hagedis over.

In Europa hebben we hetzelfde probleem dat exoten de natuurlijke fauna verdrijven. In Engeland is de rode eekhoorn zo goed als uitgestorven door de introductie van de grijze eekhoorn. En in Nederland roeit de door Amerikanen ingevoerde über-agressieve halsbandparkiet de inheemse fauna uit.

Toen ik stadsdeel West eens voorstelde ze dan maar af te schieten, kregen de hippies een hartverzakking. Gelukkig is er voor Florida nog hoop, mits ze het niet laten bij poolcleaners … Honk honk. En anders moeten we het maar aan de zee geven, ik vond het toch al nooit wat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Florida verklaart oorlog aan groene Aliens, roept burgers op ze af te schieten – jager vergist zich en schiet zwembadschoonmaker dood

 1. Greengo // juli 10, 2019 om 15:24 //

  When you can’t beat it, eat it. Op de Antillen worden Leguanen als delicatesse gegeten. Misschien is deze soort ook eetbaar, daar durf ik me niet over uit te spreken.

  Voor wat betreft de Halsbandparkiet; dat is een lekker hapje voor de Sperwer en hetgeen ik met eigen ogen mocht waarnemen. Ook Kauwen vinden het leuk om Halsbandparkieten op te jagen. Voor zover ik het verhaal ken, was het een Amsterdamse bioloog die ze hield en ze (moedwillig) heeft laten ontsnappen.

  En behalve de Grijze eekhoorn is daar ook nog de Aziatische variant van het Lieveheersbeestje en waardoor inheemse soorten als vanzelf en op den duur zullen uitsterven.

  Ondertussen heb ik twee Aziatische tijgermuggen platgeslagen.
  The Afrikaanse Killerbee ben ik gelukkig nog niet tegengekomen.

  Ander leuk insighters verhaaltje is de bloemenindustrie in bijvoorbeeld het Westland waar men de bloemen die op transport gaan naar Amerika en welke geheel bespoten dienen te worden, slechts voor een deel bespuit (kostenbesparend). Dit inspuiten met gif gebeurt door onnozele (of zogenaamd stoere) dames die dat doen zonder veiligheidsmaskers. Degenen die vragen om veiligheidsmaskers worden niet op deze afdeling gezet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s