Nieuw

Dossier Epstein ontzegeld – Trump weet wiens naam de volgende zal zijn!

De wereld verkeert in zo’n troosteloze staat omdat ze al lange tijd gedomineerd wordt door een criminele groepering. Wat tien tot twintig jaar geleden nauwelijks bekend was, heeft nu de brede massa bereikt. Sommigen oriënteren zich op verifieerbare feiten en anderen op de massamedia, die helaas alles bagatelliseren en in laatste instantie proberen de kabbalisten te redden. Maar op de een of andere manier lijken deze inspanningen van dag tot dag miserabeler, en al snel zouden ook de laatste mainstream-aanhangers het duidelijk moeten zien.

Sinds het aantreden van Donald Trump stapelen de verzegelde aanklachten zich op in de VS. Normaal gesproken worden jaarlijks 1000 tot 2000 aanklachten verzegeld, maar op dit moment wachten officieel ongeveer 100.000 zaken op een ontzegeling. De ontzegeling van het Epstein-dossier moet het officiële begin van de langverwachte schoonmaakoperatie markeren en bewijst eens te meer, voor degenen die het nog steeds niet willen geloven, dat er inderdaad een “elitair” pedo-moeras bestaat dat eindelijk onder de Trump-regering ten val zal worden gebracht.

Hoe diep het moeras eigenlijk reikt en hoe gedurfd de kabbalisten zijn in hun criminele activiteiten op klaarlichte dag te bedrijven, blijkt uit recentelijk onthulde FBI-bestanden (deel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8) die uiteraard niet in de reguliere media werden besproken. De explosieve dossiers documenteren een professionele relatie tussen Jeffrey Epstein en de toenmalige FBI-directeur Robert Mueller.

“Epstein voorzag de FBI ook van informatie, zoals afgesproken”, zegt een van de FBI-documenten. “De griffier heeft verklaard dat er geen vervolging zal worden ingesteld zolang Epstein zich houdt aan de overeenkomst met de staat Florida”. Dit kan verklaren waarom Epstein ondanks massale misdaden praktisch ongestraft is ontsnapt. Tegelijkertijd zou deze deal echter ook moeten betekenen dat Epstein behoorlijk heeft uitgepakt en hoge leden van de Deep State heeft belast. Het is in dit verband bijzonder interessant dat Trump dit scenario al in 2015 in een verkiezingscampagne heeft voorspeld. Toen Trump werd gevraagd naar Bill Clinton (22:50) antwoordde hij dat hij (Bill Clinton) veel problemen kon verwachten vanwege de onthullingen over Epsteins legendarische pedo-eiland Little Saint James.

Het feit dat de mainstream media uitgerekend nu een vermeende verbinding tussen Trump en Epstein suggereren, is moeilijk te verslaan in termen van leugenachtigheid. Epstein was inderdaad ooit te gast bij de Mar-a-Lago Club van Trump, maar volgens de Washington Post werd hij door Trump eruit gegooid en verbannen toen hij zag dat hij een jonge vrouw sloeg. Trump was ook, volgens de advocaat van een Epstein-slachtoffer, de enige machtige persoon die het onderzoek naar de pedofiele miljardair in 2009 heeft ondersteund.

Aan de andere kant is het verband tussen Epstein en Clinton goed gedocumenteerd. Hij was een regelmatige gast op Pedo-Island en, volgens de vluchtgegevens, 26 keer een passagier op de Lolita Express, het privé-vliegtuig van Epstein, dat was uitgerust met een bed en waarvan het gerucht gaat dat het talrijke orgieën met minderjarigen had ontvangen.

Na de arrestatie van Jeffrey Epstein in het weekend, merkte een alerte Twitter-gebruikster op dat iemand de Wikipedia-pagina van de miljardair had bewerkt om alle verwijzingen naar de Democraten te verwijderen die met de Lolita Express hadden gevlogen.

Op zondag was de vermelding “Epstein vloog Bill Clinton, Kevin Spacey en Chris Tucker in zijn privéjet naar Afrika. Volgens vluchtgegevens vloog Bill Clinton vloog 26 keer in Epstein’s vliegtuig” gecensureerd, terwijl de opmerking dat Epstein een feestpartij met Donald Trump had gevierd nog steeds onaangetast was.

Bill Clinton had maandag al publiekelijk afstand genomen van Epstein en beweerde dat hij maar 4 keer met hem gevlogen had. Maar sinds de Lewinsky-affaire weet iedereen dat Clinton graag liegt.

Conclusie: De Trump-kiezers verwachten niets meer en niets minder dan de totale vernietiging van de Deep State. Met deze verkiezingsbelofte heeft Trump de lat zeer hoog gelegd en hij moet daaraan worden gemeten. Hoewel velen nog steeds ontkennen dat er überhaupt sprake is van een Deep State, weten de ontwaakten precies wat het droogleggen ervan voor de mensheid zou betekenen: Wereldvrede, vrije energie, interstellaire reizen en contacten, vrijheid, een duurzame uitroeiing van de misdaad op lange termijn, ongekende welvaart voor alle mensen op de planeet, geen ziekten meer en nog veel meer.

Bron:

Akte Epstein entsiegelt – Trump weiss, wessen Name auf der Nächsten stehen wird!
Ligitim.che
Auteur: Jan Walter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Dossier Epstein ontzegeld – Trump weet wiens naam de volgende zal zijn!

 1. Epstein was misschien wel informant van meerdere binnen- en buitenlandse inlichtingendiensten en in het bezit van duizenden vieze kinderneukfilmpjes met bekende en onbekende pedolanders die in kluizen in belastingparadijzen liggen en als er iets met ‘m gebeurt opeens wereldwijd in de krant en op YouTube worden vertoond.

  Ja, dan wordt je wel miljardair als je iedereen aan je touwtje kunt laten dansen.

  Liked by 1 persoon

 2. Billary Clinton mocht graag een sigaar opsteken in Epstein’s glijvliegtuig.

  Like

 3. Billary Clinton mocht graag een sigaar opsteken in dat glijvliegtuig van Epstein.

  Like

 4. Natuurlijk zal Trump hier door de linkse pedo,s ook als schuldige worden bestempeld maar we weten dat Trump dit al in 2009 aankaarte en zijn hulp gaf waar hij kon.
  Het is te hopen dat deze smerigheid tot op de bodem uitgezocht zal worden.
  De MSM doet al hard hun best om Trump te binden aan Epstein door de foto met Trump te vertonen terwijl het Bill Clinton is die naast Epstein staat.
  Toont weer dat de link-SSe smerig te werk gaan en dat het wereldwijd verspreid zit.

  Liked by 3 people

 5. De eerste grote namen van CEO’s zijn al gevallen allen joden en in het fiananciele stelsel werkzaam. Dit word groot heel groot maak de riemen maar vast. Epstein opent de deuren naar pizzagate.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // juli 10, 2019 om 19:10 //

  Bij het NOS journaal ook meteen Trump linken met Epstein om te kotsen die leugen fabriek van onze roverheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s