Nieuw

Berlijn: Senaat wil natuurreservaat ontruimen om luxueuze asielaccommodatie te kunnen bouwen

In Berlijn-Lichterfelde moet een natuurreservaat worden ontruimd om plaats te maken voor een luxe asielopvang. De rood-rood-groene overheid geeft niet om het milieu direct voor de deur als het gaat om het welzijn van illegale immigranten. De biotoop dient als een vitaal toevluchtsoord voor beschermde diersoorten, maar het kan de omvolkingsfanatiekelingen niets schelen.

Berlijn doet bijna alles om het ongeautoriseerde immigranten comfortabel te maken. Nu moet zelfs een beschermd bosgebied plaats maken voor een nieuwe luxe accommodatie voor migranten. Volgens de wil van de Berlijnse Senaat zullen de bulldozers binnenkort de Dahlemer Weg 247 in Zehlendorf oprollen en het plaatselijke natuurgebied met de grond gelijk maken.

Volgens de plannen zullen 500 zogenaamde “vluchtelingen” zich binnenkort kunnen vermaken in volledig nieuw gebouwde en adellijk ingerichte accommodaties. Hoewel veel Berlijners op hoofdwegen moeten wonen, waar ze worden blootgesteld aan lawaai, vuil en uitlaatgassen, is dit niet redelijk voor de gasten van de kanselier. Zij zouden in het groengebied moeten kunnen herstellen van hun zware vlucht naar de Duitse sociale systemen – met een Shisha en gratis WLAN.

Nu zult u zich zeker afvragen of u zich kunt afvragen of u eenvoudigweg een natuurgebied in Duitsland kunt ontruimen om daar huizen te bouwen. In Berlijn is dit blijkbaar geen probleem als het gaat om het welzijn van indringers van andere soorten en culturen. Vanuit het Senaatsdepartement voor stadsontwikkeling is het oerbos plotseling een algemene woonwijk. “Het onroerend goed in het kader van het bestemmingsplan is in feite bouwgrond”, aldus de verantwoordelijke personen.

Protest tegen het voornemen van de Senaat komt van de Bond voor het milieu en natuurbehoud (BUND) en door het burgerinitiatief “Lebenswertes Lichterfelde”. Tilman Heuser, nationaal directeur van de BUND, verzet zich niet kritisch tegen de omvolking van ons vaderland, maar is niettemin van mening dat men niet een beschermde biotoop hoeft vrij te maken, om zo de voorwaarden te scheppen voor een geschikte woning voor illegalen. “De bouw van opvangcentra voor “vluchtelingen” dient ongetwijfeld het algemeen belang, maar op de Dahlem Weg overheersen andere belangen, vooral op het gebied van natuurbehoud. Daarom moeten alternatieve locaties worden overwogen”, zo betoogt hij.

Het feit dat de biotoop dient als een toevluchtsoord voor bedreigde en beschermde diersoorten, interesseert niemand in de Berlijnse overheidskantoren. De strikt beschermde wilde bijen, vleermuizen en andere dieren moeten gewoon op zoek gaan naar een nieuw thuis. We hebben nu immers gasten die ook willen leven volgens hun status. Wie is geïnteresseerd in een paar beschermde dieren en planten? Links-groene omvolkingsfanatiekelingen in Berlijn zeker niet. Het kan daarom slechts een kwestie van tijd zijn totdat de eerste graafmachines en bulldozers zullen arriveren.

Bron:
Berlin: Senat will Naturschutzgebiet roden, um luxuriöse Asylunterkunft bauen zu können
Anonymousnews

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Berlijn: Senaat wil natuurreservaat ontruimen om luxueuze asielaccommodatie te kunnen bouwen

 1. antiislamnu // juli 10, 2019 om 23:16 //

  Dit is heel normaal in Duitsland er zijn honderden bouwlocaties enkel en alleen voor moslims

  Like

 2. antiislamnu // juli 10, 2019 om 23:17 //

  Bouwen special voor asielparasieten is al jaren aan de gang

  Like

 3. Krank

  Like

 4. antiislamnu // juli 11, 2019 om 00:37 //

  Like

 5. Marijke linders // juli 11, 2019 om 10:17 //

  Een natuurgreservaat ontruimen voor luxe accomodaties voor asielzoekers. Dit is de omgedraaide wereld.
  Schandelijk. Terwijl berlijners zelf kampen met woningnood en hoge huren.
  Aan Mevrouw Merkel: du schaft das nicht!

  Like

 6. sandra // juli 11, 2019 om 19:26 //

  Elke keer enge smerige foto’s bij de artikelen bah gadverdamme. Smerige om naar te kijken. Moslims negers moeten overal lekker wonen natuurparken zullen ze ook niet met rust laten. Stinkende zweetratten.

  Like

 7. Greengo // juli 12, 2019 om 22:23 //

  Pakistan’s Blasphemy Laws | Unreported World

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s