Nieuw

Hoe Greenpeace Borneo ontboste

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Hoe Greenpeace Borneo ontboste

 1. Greengo // juli 9, 2019 om 14:58 //

  Wat daar gebeurd is, is hartverscheurend. O.a. de Rabobank was destijds zeer genegen om leningen te verschaffen; zelfs lokale wetten te overtreden. Zowel de inheemse bevolking als al het dierleven, o.a. aapjes (een diersoort die velen tot de verbeelding spreekt), welke leefden in en met de oerwouden, zijn hiervan slachtoffer geworden. Gigantische(!!) ontbossing door middel van ‘gelegaliseerde’ en gecontroleerde bosbranden, omgevormd tot palm(olie)plantages; bomen in eindeloze(!!) rijen; rij op rij op rij, onderbroken met gigantisch(!!) lange geasfalteerde paden, waarlangs hutjes waarin een deel van de tot slaaf gemaakte inheemse bevolking, met her en der een blok bouwsels voorzien van zwembaden en alle verdere comfort ten gunste van de plantagehouders. Eén grote Open Lucht Gevangenis. Nogmaals: h a r t v e r s c h e u r e n d.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 10, 2019 om 16:56 //

  Weer eens de zoveelste schade van groene honden die weer eens geen mm voorbij hun neus kijken of nadenken wat de gevolgen zijn van hun bezopen kamikaze ideen. bio diesel, electrische auto’s, windmolens, solar panels allemaal stuk voor stuk milieu rampen.

  Like

 3. vonpuffelen // juli 10, 2019 om 18:21 //

  Met het WNF tools van de globalisten.
  Het WNF koopt natuurgebieden op om te dienen als jachtgebied voor de elites.,
  Smerige rat zur Lippe Biesterfeld wist het wel met het oprichten van deze club.

  Like

 4. Greengo // juli 12, 2019 om 15:37 //

  Met behulp van het Wereld Natuur Fonds:

  The destruction of Congo Basin tribes in the name of conservation.

  https://assets.survivalinternational.org/documents/1683/how-will-we-survive.pdf

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s