Nieuw

Saoedi-Arabië heeft sinds november 2017 3,4 miljoen illegale immigranten gearresteerd

13.000 illegalen worden in diverse detentiecentra in het land vastgehouden

Arabier in stripboek Kuifje, screenshot You-tube.

Saudi-Arabië – wiens heersers ten minste 25 miljoen dollar hebben gedoneerd aan de pro-illegale immigratie Clinton Foundation – heeft volgens hun ministerie van Binnenlandse Zaken sinds november 2017 ten minste 3,4 miljoen illegale immigranten gearresteerd.

Een rapportage in de Saoedische Albawaba Business News, waarin ambtenaren van het Saoedische Ministerie van Binnenlandse Zaken worden geciteerd, zegt dat de veiligheidstroepen in totaal 3.443.455 “expats” hebben gearresteerd in een campagne die formeel “Nation Free of Illegals” wordt genoemd.

De campagne werd midden november 2017 gelanceerd met de deelname van 19 ministeries en regeringsdepartementen, waaronder het Ministerie van Arbeid, Sociale Ontwikkeling en het Directoraat-generaal voor Paspoorten.

De ambtenaren zeiden dat 2.684.975 mensen waren gearresteerd wegens het schenden van het ingezetenschap, 531.195 voor het niet naleven van de arbeidswetgeving, en 227.285 wegens pogingen om de grensbeveiliging te doorbreken.

Men verklaart dat 58.032 mensen werden gearresteerd terwijl ze door de zuidelijke grenzen het islamitische koninkrijk binnenslopen. Ongeveer 47 procent van de infiltranten waren Jemenieten, 50 procent Ethiopiërs en 3 procent van verschillende andere nationaliteiten.

Volgens de bronnen werden 2.511 mensen gepakt tijdens een poging om de islamstaat illegaal te verlaten, terwijl 3.988 mensen beschuldigd werden van het bieden van onderdak en vervoer aan illegalen. Zij omvatten 1.372 Saoedische onderdanen, van wie er 1.331 werden vrijgelaten nadat ze gestraft waren, terwijl 41 anderen nog steeds worden onderzocht.

De bronnen verklaarden dat ruim 13.000 onwettige expats, 11.047 mannen en 1.953 vrouwen, momenteel in diverse detentiecentra in het land werden vastgehouden.

446.179 overtreders werden naar hun respectieve ambassades en consulaten doorverwezen om hen reisdocumenten uit te geven, terwijl 569.346 hun vlucht boekten voor een definitief vertrek uit Saoedi-Arabië.

Bron:
Saudi Arabia Deports Over 800,000 Expats Since November 2017
Albawaba Business News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Saoedi-Arabië heeft sinds november 2017 3,4 miljoen illegale immigranten gearresteerd

  1. sandra // juli 9, 2019 om 09:51 //

    Arabieren zet ze hun land uit. Europa nl vangt ze op met meer islamitsche en zwarte scholen. Linkse klootzakken op hun tenen getrapt. Ik denk niet alleen afrikanen maar ook turken en marokanen allemaal worden ze uitgeschopt uit dat islamitische land. Blanken slapen en zoeken geld om te cashen criminelen zoeken ze. Hun zijn grootste criminelen homo’s worden ook saudi- arabie uitschopt stiekem zijn veel zwarten homo’s in saudi- arabie en nemen arabieren ik weet.
    Wat daar gebeurt. Saudi- arabie wil geen gedonder met moslims zwarten zoals nederland. Zeer streng land ook voor moslims turken zijn daar niet welkom.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s