Nieuw

KIJK: Sjamaan met ‘bovennatuurlijke kracht over krokodillen’ wordt op wrede wijze gedood … door krokodil

De man, Suprianto genaamd, probeerde zijn ‘krachten’ te gebruiken om het lichaam van een tiener te vinden, Arjuna genaamd, die de vorige dag was aangevallen.

De verontrustende video hieronder laat zien hoe Suprianto een ritueel onder water uitvoert en daarna in de overtuiging dat hij immuun is voor krokodillen verder in het water zwemt.

Even later waren de mensen geschokt toen ze moesten aanzien hoe hij tijdens het zwemmen werd aangevallen en onder water werd gesleurd. Het incident vond plaats in het oostelijke deel van de Indonesische eilanden, Kalimantan.

De politie vond later beide lijken, Suprianto’s lijk werd drijvend aangetroffen. Naar verluidt werd hij door de krokodil onder water gesleept en zou aan zuurstoftekort gestikt zijn. Zijn lichaam was nog steeds intact. Arjuna’s lijk was ook nog intact.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on KIJK: Sjamaan met ‘bovennatuurlijke kracht over krokodillen’ wordt op wrede wijze gedood … door krokodil

 1. Je kan zeggen wat je wil.
  Maar hij was toch wel mooi drie seconden immuun.

  Liked by 1 persoon

 2. Het was een magisch ritueel.

  Like

 3. Ron Long // juli 9, 2019 om 13:24 //

  Arme Shamaan. Hij verdiende dit niet. Wel een idee wat we moeten doen met die Criminele Kansenparels.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s