Nieuw

De Communist Rutger Groot-Wassink is de vijand van elke blanke

Je hoort hem niet klagen dat China dominant Chinees is of Afrika dominant zwart.

De blanke leefgebieden moeten van de blanke afgenomen worden. Zelfs volgens de communisten van de Verenigde Naties is dat genocide.

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

Een groot deel van het document gaat over de discriminatie van inheemse volkeren ten gevolge van imperialisme of kolonialisme, maar net als elke andere VN-verklaring heeft het de pretentie van universaliteit, het spreekt voor alle inheemse volkeren, dus inclusief de inheemse Europeanen.

Laten we de verklaring doornemen. Artikel 8 is van bijzonder belang en luidt: 1)

1.Inheemse volkeren en individuen hebben het recht niet te worden onderworpen aan gedwongen assimilatie of vernietiging van hun cultuur.
2.De staten zorgen voor doeltreffende mechanismen voor preventie en verhinderen:

 • Elke handeling die als doel of gevolg heeft dat zij hun integriteit als afzonderlijke mensen, of van hun culturele waarden of etnische identiteit worden onthouden;
 • Elke actie die tot doel of tot gevolg heeft dat ze hun land, territoria of hulpbronnen verliezen;
 • Elke vorm van gedwongen bevolkingsoverdracht die tot doel of tot gevolg heeft dat een van hun rechten wordt geschonden of ondermijnd;
 • Elke vorm van gedwongen assimilatie of integratie;Elke vorm van propaganda die is ontworpen om raciale of etnische discriminatie die tegen hen is gericht, te bevorderen of aan te zetten.

Lees Verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on De Communist Rutger Groot-Wassink is de vijand van elke blanke

 1. themis // juli 8, 2019 om 23:47 //

  Deze Gevaarlijke Griezel Wassink heeft zo’n tyfushekel aan alle blanken die wel gewoon tevreden zijn met zichzelf, hun leven en hun wereld, omdat hij doodongelukkig is en zichzelf haat. Zal wel weer een freudiaans gevalletje afgewezen door zn vader of zn moeder zijn, of gepest op school omdat ie een naar jongetje was, nooit een lekker vriendinnetje heeft kunnen krijgen, en hoppa!! alle andere blanke jongetjes en meisjes die wél blij zijn moeten ook stuk, net als hij. Dit is het soort vent dat heel erg veel ellende kan aanrichten, uit pure haat.

  Liked by 1 persoon

 2. vangie1206j // juli 9, 2019 om 02:15 //

  Ik ben het met artikel 8 eens mits dat hij geldt voor het land van dit individu.
  Waarom moeten wij deze figuren opvangen op onze kosten.
  En waarom hoeven zij zich niet aan te passen aan hun gastland.
  Waarom reageert de VN niet op hoe die beesten zich gedragen in het blanke westen.
  Als ik (wij) ons zo zouden gedragen in hun thuisland haalden we het einde van de dag niet.
  En die brulboei van een grootwassink zal later denk ik nog wel eens spijt krijgen van zijn ziekelijke gebral. Een kruik gaat net zolang te water totdat hij breekt.

  Like

 3. vonpuffelen // juli 9, 2019 om 10:14 //

  De VN is een om/ontvolkingstool van de elites opgericht door de (((Roggenfelders))) Rockerfellers en alles wat die uitkramen moet je standaard 180 graden draaien.
  Agenda 21 is hun kindje.
  Wit is zwart, links is rechts,vrede is oorlog, rechten voor blanken is white genocide, etc. etc. etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s