Nieuw

Tommy Robinson staat maximaal twee jaar cel te wachten nadat rechters hem veroordeelden voor minachting van het hof

Tommy Robinson wordt geconfronteerd met een gevangenisstraf nadat hij is veroordeeld voor minachting voor de rechtbank omdat hij  verdachten “agressief confronteerde en filmde” buiten een strafproces.

Twee rechters van het Hooggerechtshof beslisten dat hij de meldingsbeperkingen had overtreden door beelden van mannen te livestreamen die beschuldigd worden van het seksueel uitbuiten van jonge meisjes bij het Leeds Crown Court in mei vorig jaar.

De voormalige leider van de Engelse Defence League bemoeide zich ook met de rechtsgang door verdachten te intimideren toen ze het gebouw binnenkwamen, concluderen de juryleden vrijdag, na een tweedaagse hoorzitting in de Old Bailey.

Meer bij The Independent >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Tommy Robinson staat maximaal twee jaar cel te wachten nadat rechters hem veroordeelden voor minachting van het hof

 1. antiislamnu // juli 7, 2019 om 22:17 //

  Schande wat er met deze man gebeurt asielparasieten hebben meer rechten dan een Engelsman smerige moslim bende’s verkrachten er op los en hij mag niet eens boos worden.

  Like

 2. Greengo // juli 8, 2019 om 00:33 //

  It’s totally wrong indeed. Tommy Robinson had al een kutleven, maar wordt door het corrupte Engelse juridische (pedofielen) systeem nu opnieuw keihard genaaid. Ondanks dat hij zich denkt te willen scharen, maar daar komt hij nog wel achter, bij de clan van zionisten, wens ik hem power en vooral een hele goede stevige, onafhankelijke advocaat. Journalistiek in Engeland is vermoord; liever stopt de elite aldaar hun smerige geheimen in de doofpot. Zij die Tommy Robinson v.w.b. zijn strijd veroordelen, acht ik medeplichtig aan verkrachting en (het in stand houden van het) pedofilie (netwerk).

  Like

 3. vonpuffelen // juli 11, 2019 om 14:26 //

  Asiel in de VS aanvragen is nog een mogelijkheid, italie is dezelfde shit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s