Nieuw

KIJK: Racistische Afghaanse asielzoeker steekt zonder enige provocatie Britse blanken neer

In Londen is de rechtszaak tegen de Afghaanse asielzoeker aan de gang die aan het begin van dit jaar volledig ongeprovoceerd blanken met een mes aanviel. Het lijkt er nu op dat het motief van de man om te proberen de mensen te vermoorden racistisch was – alleen maar omdat ze blanke Britten waren.

Het was 8 januari dat de 32-jarige Samiulahaq Akbari mensen begon te achtervolgen op de Thornton Heath in het zuiden van Londen. Akbari nam contact op met zijn slachtoffers en vroeg of ze Britten waren. Als het antwoord bevestigend was, stak hij ze met een mes van 25 centimeter neer, rapporteert Metro.

Bij een van de mesaanvallen confronteerde Akbari een man die in een winkel was en die op een bewakingscamera werd vastgelegd. De beelden van de gebeurtenis kan men in de video hieronder zien.

Na de aanval verliet de asielzoeker de winkel om in de omgeving verder te zoeken naar Britten. Ongeveer tien minuten later confronteerde Akbari nog twee andere blanke mannen, vroeg of ze Britten waren en stak vervolgen op hen in.

In het proces dat nog steeds aan de gang is, wijst de aanklager op een alarmoproep van een getuige die verklaarde dat Akbari een bepaalde nationaliteit wilde vermoorden.

“Hij zei dat hij Britten wilde vermoorden – ik kon in zijn ogen zien dat het hem ernst was”.

Akbari ontkent dat hij heeft geprobeerd mensen te vermoorden.

Bron:
Afghan asylum seeker ‘walked round shop asking people if they’re English before stabbing them’
Metro

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on KIJK: Racistische Afghaanse asielzoeker steekt zonder enige provocatie Britse blanken neer

 1. Petra // juli 8, 2019 om 01:21 //

  Wie zo’n hekel aan ons heeft, moet hier verdomme niet komen…alweer zo’n klootzak die geen asiel verdient maar de strop…

  Liked by 1 persoon

 2. sandra // juli 8, 2019 om 14:55 //

  Deze mensen zijn ziek. Hun zijn net slangen die gefokt zijn. Heel eng. Afrikanen antillianen zwarten zijn ook geen lievertjes. Het zijn gestoorde mensen. Ik vindt deze mensen zeer eng. Lokken altijd ruzie uit. Eten huisdieren op.

  Like

 3. Greengo // juli 8, 2019 om 16:08 //

  ‘Akbari ontkent dat hij heeft geprobeerd mensen te vermoorden.’

  Ongeneeslijk/Dwangbuis&spuitje en zo niet dan voor hem een kopje thee organiseren/afdwingen op overheidsniveau en met diegenen die uiteindelijk rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het slechte humeur en de venijnige&dodelijke rancune van dit individu. Wat mij betreft mag ‘ie dan ook nog z’n mes meenemen..

  Like

 4. Nadat de solidariteit volledig overvraagd is volgt reactie..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s