Nieuw

Joodse lobby hard aan het werk om de Armeense genocide te ontkennen

“Het gaat allemaal om de Benjamins [$100 biljetten], baby,” Tweette congreslid Ilhan Omar in februari. Zij beschuldigde het super-rijke AIPAC (de American Israel Public Affairs Committee) van het omkopen van het Congres voor steun aan Israël.

Fenixx vertaalde daar dit artikel over:
De groeiende antisemitismezwendel

AIPAC, ADL (Anti-Defamation League), AJC (American Jewish Committee), B’nai B’rith en het Congres veroordeelden Omar als anti-Joods.

2.153 personen bij JewsWithIlhan.org, verdedigden haar niettemin.

AIPAC kan niet wettelijk/legaal aan politici schenken. Zijn leden van de Congressional Club, echter, moeten dit doen. AIPAC-leden ‘bundelen’ individuele politieke bijdragen. Sommige AIPAC-functionarissen staan aan het hoofd van politieke actiecomités (PAC’s) die de kandidaten steunen. En een lid van de AIPAC vliegt congresleden naar Israël. (uitgebreid uitgelegd in het vertaalde artikel hierboven)

Na Israël is de Holocaust hét imperatief van de joodse organisaties.

Armeense burgers, begeleid door Ottomaanse soldaten, marcheerden door Harput (Kharpert) naar een gevangenis in het nabijgelegen Mezireh (het huidige Elâzığ), april 1915.

Zij hebben de Holocaustwetgeving – met betrekking tot herdenkingen, onderwijs, monumenten, musea, herstelbetalingen en oorlogsmisdaden – door het Congres, de staats- en buitenlandse wetgevende macht en de Verenigde Naties geleid.

Amerika heeft speciale Holocaust- en antisemitisme gezanten.

Het bagtelisren/ontkennen van de Holocaust is in veel Europese landen een misdaad.

Toch hebben vooraanstaande Joodse organisaties de genocide die Turkije in 1915-23 op 1,5 miljoen christelijke Armeniërs op hun oude vaderland heeft gepleegd, lang gebagatelliseerd of ontkend.

Ook hebben AIPAC, ADL, AJC, B’nai B’rith en JINSA (Jewish Institute for National Security of America – Wat?) met Turkije samengewerkt om Armeense genocide resoluties in het Congres te verijdelen. Het eisen van Holocaustwetgeving en het dwarsbomen van de erkenning van een andere genocide is hypocrisie en een moreel bankroet.

“De Holocaust”, zegt de Israëlische journalist Yossi Melman, is vaak “een beleidsinstrument en geen moreel kompas”.

Turks-Israëlisch-Amerikaans-Joodse samenzwering

Turkije zocht vanaf of voor de jaren tachtig hulp tegen critici, waaronder Armeense en Griekse Amerikanen, van zijn mensenrechtenschendingen. Het toenmalige Israël schakelde Joods-Amerikaanse organisaties in om Turkije te verdedigen. Joodse/Israëlische/Turkse media hebben miljoenen woorden geschreven die dit bevestigen.

JINSA’s Yola Habif Johnston bekende in 2006 dat AIPAC, AJC, B’nai B’rith en haar organisatie “al meer dan 15 jaar met de Turken werken”. “De Joodse lobby heeft Turkije heel actief gesteund om te voorkomen dat de zogenaamde Armeense genocide-resolutie werd aangenomen. Ook ADL was schuldig.

In 2007-8 confronteerden Armeense Amerikanen uit Massachusetts de ADL. Honderden principiële joodse en niet-joodse activisten, geleerden, journalisten en organisaties in heel Amerika en internationaal hebben de door Armenië geleide campagne goedgekeurd.

Arlington, Bedford, Belmont, Lexington, Medford, Needham, Newburyport, Newton, Northampton, Peabody, Somerville, Watertown, Westwood en de Massachusetts Municipal Assoc. verdreven ADL’s nep No-Place-for-Hate-programma.

Talloze Joden en Israëli’s hebben meer sympathie gehad voor Armeniërs dan veel christenen. Hoewel Israël de Armeense genocide niet erkent, wil het onderwijscommittee van de Knesset dat wel.

Drie jaar geleden erkende ADL eindelijk de Armeense genocide, maar slechts op een “blog”. En haar belofte om de Armeense resoluties te stimuleren blijft onvervuld. Te weinig, te laat in ieder geval. De ADL is zeker geen burger-/mensenrechtengroep.

Meer genocide hypocrisie

In de Turkse propagandafilm Blonde Bride beweerde AJC-regisseur Barry Jacobs op onlogische wijze dat de Armeense moordpartijen geen genocide konden zijn omdat de Holocaust “uniek” was. De joodse jurist Rafaël Lemkin bedacht het woord ‘genocide’ in 1944 en noemde de Armeense moordpartijen als een [eerste] voorbeeld [van] genocide.

Jacobs schepte ooit bruut op dat AJC’s standpunt over de Armeense genocide “b***s***” was. AJC, zo zwoer hij, ,,zou officieel de vrienden van Turkije in het Congres.” zijn.

De “officiële” AJC-Turkse heimelijke verstandhouding is waarschijnlijk in strijd met de Foreign Agents Registration Act.

AJC-bestuurslid en senator Cheryl Kagan van de staat Maryland vergeleek een Armeense genocide-resolutie ooit kwaadaardig met de kwalificatie van een ‘state cat’ (lievelingetje van de staat – het is een heel Amerikaanse uitdrukking die ik niet ken en dus maar onvertaald laat).

Volgens de Israëlische president Shimon Peres is David Harris, uitvoerend directeur van het AJC, de “minister van Buitenlandse Zaken” van de Joden. Harris en AJC zijn bondgenoten van Azerbeidzjan (Turkije’s corrupte, repressieve bondgenoot) en zijn Armeens-Genocide-ontkennende tiran, Pres. Ilham Aliyev.

AJC’s motto “Democratische waarden voor iedereen” klinkt hol, vooral omdat Harris trots de felbegeerde “Orde van Vriendschap” prijs van de tiran in ontvangst heeft genomen.

Azerbeidzjan’s “lobby in de V.S.,” verklaarde Aliyev, “is de Joodse gemeenschap”.

Inderdaad, de in Boston gevestigde Rasky Partners vertegenwoordigen officieel het wrede regime van Aliyev. CEO Larry Rasky is een ADL-bestuurslid / honoree en Joe Biden-adviseur / fondsenwerver. Interessant is dat Rasky’s vriend, collega en medelid ADL-bestuurslid Peter Meade, een katholiek, luid protesteerde tegen het Armeens Heritage Park in Boston.

Joodse organisaties geloven dat holocaustbagatellisering / ontkenning antisemitisme is en daarom ‘haat’. Wanneer diezelfde organisaties de Armeense genocide bagatelliseren / ontkennen, zijn het dan geen anti-christelijk-Armeense ‘haat’-groepen?

Schandalig genoeg hebben veel Joodse schrijvers over de hele wereld gratis Armeense Amerikanen en Armenië belasterd, allemaal omdat Israël olie koopt en miljarden aan wapens verkoopt aan Azerbeidzjan, de tegenstander van Armenië.

Pas in 2015 zei AJC dat het de Amerikaanse erkenning van de genocide zou steunen. De belofte van AJC blijft onvervuld. Te weinig, veel te laat.

AIPAC, zo onthulde de Turkse journalist Sedat Sertoğlu, had zelfs House Speaker Dennis Hastert gedreigd, dat hij “Joodse stemmen” zou verliezen als een resolutie van de Armeense genocide zou slagen. Shimon Peres dwong president Clinton om de resolutie te stoppen. Geleerde Israel Charny haalde uit naar Peres: Je hebt “een morele grens overschreden die geen enkele Jood …. zou moeten overschrijden … [je] ontkenning van de Armeense genocide [is] vergelijkbaar met ontkenningen van de Holocaust”.

Onderzoek nodig

Hoewel Joodse groepen niet alleen schuldig zijn, maken hun genocide-hypocrisie en slagvaardigheid ze op unieke wijze verwijtbaar.

Joodse organisaties geloven dat holocaustbagatellisering / ontkenning antisemitisme is en daarom ‘haat’. Wanneer diezelfde organisaties de Armeense genocide bagatelliseren / ontkennen, zijn het dan geen anti-christelijk-Armeense ‘haat’-groepen?

De Israëlisch-Turkse relaties zijn [inmiddels] verzuurd. Joodse groepen hebben hun ziel voor niets verkocht.

Hun kans om zich te verontschuldigen, hun Turkije-gerelateerde archieven te openen en herstelbetalingen te doen is voorbij.

Ook is hun geloofwaardigheid op het gebied van burger- en mensenrechten en genocide verdwenen.

Het congres en de wetgevende macht van de staat moeten deze twee organisaties nu onderzoeken en dagvaarden.

Bron:
Jewish Lobby Hard at Work Denying the Armenian Genocide
Russia Insider / The Unz Review

Wat hier niet aangehaald wordt, is dat Israël wil dat het joodse lijden uniek is en de holocaust de enige noemenswaardige genocide, en de enige slachtoffers overal en altijd Joden zijn. Dat valt namelijk uit te buiten, en dat doen ze dan ook schaamteloos.

De tweede, en waarschijnlijk belangrijkere, reden om de Armeense holocaust niet te willen erkennen, is dat de planners hoogstwaarschijnlijk Joden waren.

Zie:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

11 Comments on Joodse lobby hard aan het werk om de Armeense genocide te ontkennen

 1. Frans Gerards // juli 7, 2019 om 10:31 //

  Ik weet niet waar jouw intense haat tegen het Joodse volk vandaan komt. Waarschijnlijk door jaloezie en misschien een familiar NSB verleden.

  Like

 2. @FransGerards

  We zitten hier (nog) in een redelijk vrij land waar je openlijk je twijels over mogelijk herschreven geschiedenissen en rare propaganda van en door Heilige Verklaarde Instanties en Personen mag bespreken en daartoe onder de aandacht van anderen mag brengen.

  En je ziet wat er in de openheid van de social media gebeurt: des te harder er wordt gejankt tegen de twijfelaars en des te meer er oude vrouwtjes wegens hun twijfel in Duitsland en elders in de lik worden gestopt, des te sneller brokkelt het nepnieuws af. Dus wees geduldig duurt nu niet lang meer

  Like

 3. tim pietersen // juli 7, 2019 om 12:45 //

  frans haat facts 😦

  zou je misschien kunnen lobbyen bij joodse organisaties (inclusief media) in nederland frans om ons immigratiebeleid te modelleren naar israelisch beleid?

  BEDANKT MAN!

  zou tov zijn

  misschien zijn joden en israel dan toch onze ‘greatest ally’…………

  lets make the netherlands nederland again

  Liked by 1 persoon

 4. Feniks // juli 7, 2019 om 19:05 //

  Beste Frans,
  Waar leest u haat in dit artikel?
  Graag uw onderbouwing als er iets niet klopt, zo hoort dat nl. HOOR EN WEDERHOOR.
  En verder..de opmerkingen jalouzie? En NSB verleden??
  Kunt u dat toelichten/ onderbouwen graag?

  Uw opmerkingen neigen naar smaad in het wilde weg.
  Maar, neem de kans en onderbouw eea.
  Mvg

  Like

 5. Willy Kimps // juli 7, 2019 om 20:57 //

  Waarom zou Israel de Turken meegeholpen hebben aan de genocide van de Armeniërs? Nu haal je zelfs de Amerikanen erbij. U spreekt over Ottomanen, dus Turken. De waarheid over de genocide is bekend geworden door een Amerikaanse journalist. De Duitsers hebben de Turken geholpen, Turkije was een bondgenoot van Duitsland.
  Uw leugenblad zou moeten verboden worden.

  Like

 6. Feniks // juli 7, 2019 om 21:41 //

  @Willy,
  Nazis en communisten verbieden, normale mensen gaan in debat.

  Like

 7. Greengo // juli 7, 2019 om 22:27 //

  @Willy Kimps, ja, ook Duitsland was er bij betrokken. De informatie in volgend artikel geeft ook te denken: https://fenixx.org/2019/05/06/een-rapport-van-de-iraakse-geheime-dienst-uit-2002-beweert-dat-de-saoedische-wahabis-van-joodse-afkomst-zijn/

  Eén ding is zeker: volgens zowel de islamitische leer als de joodse leer is het christendom, gebaseerd op het geloof en het vertrouwen in de bijbelse Jezus/Yeshua/2e testament, iets wat niet wordt getolereerd en christenen dienen, vanuit deze overtuiging, te worden omgebracht. Heden ten dage worden er wereldwijd christenen vermoord. Door toedoen van hen die de mohammedaanse leer (o.a. sharia); de joodse leer (o.a. noahide laws) en/of het zionisme (o.a. oorlogen & annexatie van olievoorraden; banksystemen, overheden) aanhangen. De reguliere media is hieromtrent akelig stil ……
  Ik ‘vermoed’ dat er ‘belangen’ in het spel zijn.

  Welk belang heb jij erbij wanneer Fenixx verboden zou worden?
  Wat de boer niet kent dat vreet ‘ie niet?
  Bang om uit je comfortzone te pletteren?
  Laat me je één ding vertellen: ik kom uit de tijd dat ik als jonkie geschokt op de bank, maar toch iedere week de delen zat te bekijken van de zoveeldelige documentaire ‘The Holocaust’. Ja, daarvan was ik als jonkie goed van onder de indruk. Nooit meer oorlog … was hetgeen ik dacht in mijn totale naïviteit. Ieder jaar worden er met veel ceremonieel kransen gelegd ter herdenking en de stelling: nooit meer. Totdat je erachter komt dat heel veel zaken net even heel anders in elkaar steken dan men ons doet geloven via het (corrupt gebleken) onderwijs- en mediasysteem.

  Onderzoek alles en behoudt het goede.
  Instappen in de Fenixx-trein vergt o.a. een kritische, maar vooral open geest.
  Daartoe is niet een ieder in staat, geef ik onmiddellijk toe en degenen die totaal geen wantrouwen hebben in het huidige systeem hoeven er eigenlijk al niet eens aan te beginnen.
  Vanwege ongeloof bij voorbaat en kwesties gerelateerd aan comfortzone.

  Last but not least hanteert Fenixx een open deur beleid voor commentaar en aanvullingen en/of correcties zijn hier, mits voorzien van enig gevoel voor sociaal-communicatieve vaardigheden, gewoon welkom. Natuurlijk kun je het bont maken, maar die bezoekers worden uitgeleide gedaan via de achterdeur. Ieder huisje tenslotte z’n kruisje.

  Like

 8. boorzalf // juli 8, 2019 om 01:53 //

  @Frans Gerards // juli 7, 2019 om 10:31 //
  Inderdaad de joden sloffen het hier af en toe niet. Begint een beetje naar de hamas en groen links te ruiken hier.

  Like

 9. @ boorzalf // juli 8, 2019 om 01:53

  De redactie van Fenixx had al lang begrepen dat jij je meer thuis voelt op het CIDI-vuistdiep cartoonblog van Bron waarvan de CIDI-lakei zich zowaar kan beroemen op een onderscheiding die hij voor zijn bewezen diensten van hen heeft gekregen. Dus wat let je, ga retour naar het brijkransje van de Israëlfanclub en deel sterretjes uit aan de Israëlpromotie van je “webmaster”.

  Like

 10. Hamas zijn prutsers.

  Origineel soennitisch namelijk, en opgericht door de Mossad.

  Ben benieuwd wat Hezbollah klaarspeelt als Israel de VS beveelt dat Iran kapot moet.

  Hezbollah heeft een parallelle samenleving opgericht. En dat is nog onze enige optie nu we door de omvolkingstroepen van Judea overspoeld worden.

  Er valt het een en ander van te leren …

  Liked by 1 persoon

 11. tim pietersen // juli 8, 2019 om 09:39 //

  Willy Kimps // juli 7, 2019 om 20:57 //
  Waarom zou Israel de Turken meegeholpen hebben aan de genocide van de Armeniërs?

  willy kimps is een (((leugenaar))) die zich voordoet als een moron (gaslighting). bij het gewone nu.nl publiek werken dit soort tactieken, daarom gebruiken dit soort (((lieden))) deze

  1 israel bestond nog niet ten tijde armeense genocide
  2 turkije werd geleid door donmeh, cryptomoslims die er belang bij hadden om de maatschappelijke concurrentie weg te vagen (armeniers hadden veel dezelfde fucnties als joden binnen het ottomaanse rijk: civil service, accountancy etc)

  ” There is the book “Inner Folds of the Ottoman Revolution” written by Mevlan Zadeh Rifat in Turkish and published in 1929, the author, a pro-sultan Turk, claims that the “Armenian genocide was decided between August, 1910 and October 1911, by a Young Turk committee composed entirely of displaced Balkan Jews in the form of a syncretist Jewish-Muslim sect which included Talaat, Enver, Behaeddin Shakir, Jemal, and Nizam posing as Muslims. It met in the Rothschild-funded Grand Orient Lodge/Hotel of Salonika.” Syncretism refers to a combination of different forms of belief or practice; freemasonry fits that description. As the masons started the 1789 revolution in France with the cry “Liberty, Fraternity, Equality,” Young Turks used the same slogan in their revolution of 1908.”

  “In Istanbul, which was the capital and the power center of the Ottoman Empire, there were only few thousand (less than 10,000) Jews and some 200,000 Armenians and Greeks who controlled the trade, finances and arts of the Empire. Jews and Christians were in stiff competition throughout hundreds of years of the life of the empire. Jews were the losers and Christians were the winners always because the Sultans (there were very few bad sultans who killed Christians) listened to and favored the Christians. For the Zionist Jews to take over Turkey, its Christians had to be eliminated; and that is another ugly facade of the first Genocide of the 20th Century, which took place in Turkey.”

  http://themillenniumreport.com/2015/11/why-were-jewish-zionists-behind-the-armenian-holocaust-2/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s