Nieuw

Een nieuwe studie toont aan dat de klimaatverandering niet afhankelijk is van de menselijke CO2-uitstoot

Het lijkt erop dat de woorden “opwarming van de aarde” onlangs zijn vervangen door “klimaatverandering”, en degenen die niet geloven in, of twijfelen over het verband tussen “klimaatverandering” en “kooldioxide” worden “klimaatontkenners” genoemd, wat naar mijn mening een heel slecht gekozen woord is, omdat ik denk dat niemand ontkent dat er een klimaat is.

De tekst hieronder is afkomstig van de blog van Pål Bergström.

Volgens een nieuwe studie “No experimental evidence for the significant anthropogenic climate change” (PDF) van Jyrki Kauppinen en Pekka Malmi aan de Turku Universiteit in Finland, is het niet de menselijke koolstofvorming die de oorzaak is van de klimaatverandering.

“PCC represents the climate sensitivity more than one order of magnitude larger than our sensitivity 0.24°C.  Because the anthropogenic portion in the increased CO2 is less than 10 %, we have practically no anthropogenic climate change. The low clouds control mainly the global temperature.”

“PCC vertegenwoordigt de klimaatgevoeligheid in meer dan één orde van grootte groter dan onze gevoeligheid van 0,24°C. Omdat het antropogene aandeel in de verhoogde CO2-uitstoot minder dan 10% bedraagt, hebben we vrijwel geen antropogene klimaatverandering. De lage wolken beheersen voornamelijk de globale temperatuur.”

Dit is in lijn met wat de Deense natuurkundige Henrik Svensmark al lange tijd betoogd, dat de activiteit van de zon en de kosmische straling wolken creëren die het klimaat beheersen (Video Engelse taal).

Zijn theorie wordt nu ondersteund door concreet bewijs van wetenschappers van de Kobe-universiteit in Japan: “Winter monsoons became stronger during geomagnetic reversal“.

“The umbrella effect caused by galactic cosmic rays is important when thinking about current global warming as well as the warm period of the medieval era”

“Het paraplu-effect veroorzaakt door galactische kosmische stralen is belangrijk bij het denken over de huidige opwarming van de aarde en de warme periode van de middeleeuwen”

Ze hebben sedimenten uit de Gobiwoestijn bestudeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat bij de poolverschuiving van de aarde 780.000 jaar geleden de kosmische straling is toegenomen, waardoor lage wolken zijn ontstaan en de wintermoesson sterker is geworden.

De zon is momenteel op weg naar een zwakkere activiteit dan in 200 jaar. Verschillende onderzoekers denken dat dit een situatie zal betekenen die vergelijkbaar is met de kleine ijstijd met lagere temperaturen als gevolg. Sinds 2016 is de gemiddelde temperatuur gedaald (UAH en RSS).

Bovendien is het magnetisch veld van de aarde al lange tijd onstabiel en in verandering, wat erop kan wijzen dat we op weg zijn naar een poolverschuiving.

Het zonneminimum en mogelijk het magnetisch veld van de aarde waarvan alles elektromagnetisme is, heeft invloed op de straalstromen met grotere golven, wat de zware schommelingen in het weer van de laatste tijd kan verklaren. Het kan ook zware neerslag, droogte en meer bosbranden verklaren.

Het kan niet worden uitgesloten dat we desondanks toch minder ijs op aarde zullen zien. Veranderingen in de zon en het binnenste van de aarde kunnen leiden tot meer seismische activiteit. Het smelten van het ijs op Antarctica kan daar een teken van zijn.

Met nieuwe kennis over de zon, kosmische straling, magnetische velden, het binnenste van de aarde en de studie uit Finland, en dat geen van beweringen van IPCC wat zou gebeuren, in werkelijkheid gebeurd is, kunnen we de theorie van kooldioxide als oorzaak van de klimaatverandering redelijkerwijze op de plank leggen of zelfs in de prullenbak gooien.

Pål Bergström

Wij van Fenixx zijn van mening dat we uiteraard het gebruik van fossiele brandstoffen moeten verminderen. We moeten meer rekening houden met het milieu en in harmonie met de natuur leven. Het betekent niet dat we moeten beginnen met fietsen en het verbieden van vliegtuigen, en zeker niet dat we veel geld moeten investeren in iets dat een grote zwendel is.

Het wordt tijd dat politici en de media alle kritische stemmen laten horen in plaats van te doen alsof de wetenschappers het allemaal eens zijn.

Gerelateerd:

Spotty coverage: Climate models underestimate cooling effect of daily cloud cycle
Part of the Pacific Ocean is not warming as expected, buy why?
NASA: Solar Minimum is Coming
A ‘Mini Ice Age’ Is Coming in The Next 15 Years
Solar activity predicted to fall 60% in 2030s, to ‘mini ice age’ levels: Sun driven by double dynamo
Is a mini ICE AGE on the way? Scientists warn the sun will ‘go to sleep’ in 2030 and could cause temperatures to plummet
Earth’s Rotation Is Mysteriously Slowing Down: Experts Predict Uptick In 2018 Earthquakes
Earth’s Magnetic Field Is Weakening And We Don’t Know Why
Earth’s Magnetic Field Is Weakening 10 Times Faster Now
New Study Shows How Rapidly Earth’s Magnetic Field Is Changing
Adjust your compass now: the north pole is migrating to Russia
Earth’s Impending Magnetic Flip
Sun’s Magnetic Field May Impact Weather And Climate: Sun Cycle Can Predict Rainfall Fluctuations
Earth’s magnetic field is important for climate change at high altitudes
Are there connections between the Earth’s magnetic field and climate?
Quantification of the Diminishing Earth’s Magnetic Dipole Intensity and Geomagnetic Activity as the Causal Source for Global Warming within the Oceans and Atmosphere
NASA Sees Climate Cooling Trend Thanks to Low Sun Activity
Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays: Volcano as a bubble chamber
Cosmic-solar radiation as the cause of earthquakes and volcanic eruptions
Molten iron river discovered speeding beneath Russia and Canada
Earth’s Rotating Inner Core Shifts Its Speed
RT Deutsch Exklusiv zum Klimawandel: Prof. Dr. Kirstein “CO2 ist harmlos”
Decreased global rainfall during the past Ice Age

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Een nieuwe studie toont aan dat de klimaatverandering niet afhankelijk is van de menselijke CO2-uitstoot

 1. Greengo // juli 7, 2019 om 21:42 //

  Aardig studiethema, met vele links die ik nog niet heb onderzocht. Toch durf ik al wel te stellen dat naar alle waarschijnlijkheid het begrip geoengineering niet is meegenomen in het onderzoek van Pål Bergström. Hierdoor worden een aantal zaken buiten beschouwing gelaten die wel grote impact hebben op bijvoorbeeld de formering, inhoud, maar ook de sturing van wolken (en regen); elektro magnetische velden (die niet van natuurlijke oorsprong zijn) en hoe men het voor elkaar krijgt om de lucht in de stratosfeer/top troposfeer zodanig te verhitten (met ionospheric heaters) dat het (fatale) natuur- en scheikundige processen in beweging zet.
  – They destroy & we have to pay!? –

  Ter aanvulling:

  CIA DIRECTOR JOHN BRENNAN ADMITS TO CHEMTRAILS (STRATOSPHERIC AEROSOL INJECTION) Gepubliceerd op 5 jul. 2016

  BEST SCIENCE – REAL Purpose of Chemtrails, Ozone Layer Destroyed

  Stratospheric Sulfur Geoengineering – Benefits and Risks, Alan Robock

  Geoengineering with stratospheric aerosols to avoid climate emergencies

  ТМС-65 Create Articificial Clouds TAURUS MOLECULAR CLOUDS Aerosol Crimes Geoengineering Gepubliceerd op 28 aug. 2012

  ‘Credit : NASA

  Narrator: Aerosols are suspended throughout Earth’s atmosphere and the tiny varied particles play a mysterious role in human-induced climate change. Just like people, every particle is unique. Sometimes aerosols occur naturally from things like volcanoes. But they can also originate from human activity.

  Aerosols are short-lived but have an active lifetime. In just a short expanse of time, particles can change their size and composition and even travel across vast oceans.

  Aerosols are difficult to study and one important new area of research involves how these particles impact clouds. Without aerosols, clouds could not exist.

  Michael Mischenko, Glory Project Scientist, GISS: An aerosol particle can serve as a cloud condensation nucleus.

  Narrator: The introduction of too many aerosols wil modify a cloud’s natural properties.

  Mischenko: The more aerosol particles we have in the atmosphere, the more cloud droplets we can have.

  Narrator: Clouds play an important role in regulating Earth’s climate. Aerosol-rich clouds become bigger, brighter, and longer lasting.

  Aerosols impact clouds in other ways. Some aerosol particles primarily reflect solar radiation and cool the atmosphere. And others absorb radiation which warms the air. When aerosols heat the atmosphere, they create an environment where clouds can’t thrive. The suppression of clouds leads to further warming of the atmosphere, by solar radiation.

  Researchers are still working to understand the role of these curious particles.

  Mischenko: We need to study the distribution of particles globally and the only way to do that is from satellites.

  Narrator: New tools will soon help scientists study aerosols. The Aerosol Polarimitry Sensor, or APS, is among a suite of instruments on-board NASA’s upcoming Glory mission. The APS will provide a global dataset of aerosol distribution with unprecedented accuracy and specificity.

  Unique data from the Glory mission, along with NASA’s fleet of Earth-observing satellites will help researchers investigate the intricacies of Earth’s changing climate.’

  The Cloud Makers

  https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu
  https://petities.nl/petitions/stop-5g

  Like

 2. edwin vissers // juli 8, 2019 om 06:51 //

  Dane Wigington
  GeoengineeringWatch.org ,

  schreew het van de daken ,dan kunnen we linkse kerk begraven .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s