Nieuw

Soros’ activisten adviseren illegale immigranten hoe de invasie van de VS succesvol uit te voeren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1115 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Soros’ activisten adviseren illegale immigranten hoe de invasie van de VS succesvol uit te voeren

  1. Republikein // juli 2, 2019 om 19:51 //

    ://rare.us/rare-humor/fourth

    Like

  2. Greengo // juli 3, 2019 om 10:54 //

    Tactiek doet me denken aan de werken destijds van Aktiekomitee Pro Gastarbeiders o.l.v. de zeer gedreven Nel Soetens, die moeiteloos minstens acht abortussen liet verrichten omdat ze ‘onvoorzichtig en geen tijd voor kinderen’. Maar ook Stichting Buitenlanders behoort tot deze categorie en waar de Marokkaanse medewerker van de Marokkaanse afdeling een praatje ging maken met de jonge Hollandse receptionist om haar te polsen omtrent een periodiek huwelijk met een van zijn neven om hem op deze wijze aan een verblijfsvergunning te ‘helpen’. Dat meisje is daar wijselijk niet op ingegaan. Het seksueel lastig vallen van vrouwelijke stagiaires was er ook gangbaar. Genoemde organisaties zijn er slechts twee uit de categorie ‘Hoe halen we immigranten naar binnen’ & ‘hoe houden we ‘pottenkijkers’ buiten’. Hulporganisaties; culturele centra; moskeeën; opleidingsinstituten; media en subsidieverschaffers dragen hier allen onvermoeibaar hun steentje aan bij. Decennialang voornamelijk achter gesloten deuren en waarvan de meeste landgenoten geen idee hadden. Vandaag de dag en met de doorbraak en tomeloze inzet vanuit de alternatieve truth media (waaronder Fenixx en waarvoor dank), en welke wordt verafschuwd door de kliek van ‘blinde volgers’; ‘hersenlozen’; ‘consensusdenkers’; ‘hokjesgeesten’; ‘comfortzonezielen’; ‘utopie/dystopie idealisten’, etc. wordt er veel van wat het licht niet kan verdragen in de spotlights gezet. Voor een select gezelschap weliswaar aangezien velen er (bewust) niet voor kiezen zich ‘out the box’ te informeren. Tenslotte gaat ‘je wereld’ er (inderdaad) behoorlijk van schudden…

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s