Nieuw

Tony Heller over de klimaatzwendel

De onvermoeibare Tony Heller toont in deze video hoe de klimaatclowns van het IPCC in elk nieuw verslag de temperatuur aan het begin van de curven verlagen en de temperatuur aan het einde van de curven verhogen. De klimaatgoochelaars zuiveren de statistieken om hun zwakke – onbestaande argumenten te ondersteunen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Tony Heller over de klimaatzwendel

 1. Greengo // juni 27, 2019 om 20:13 //

  Goede video; fijn dat ‘ie is gearchiveerd op Fenixx.

  Voor belangstellenden aangaande dit thema nog maar eens een aanrader, namelijk het boek:
  https://www.bol.com/nl/p/hemel-onder-vuur/9200000084762251/ ook te bestellen bij uw plaatselijke boekhandel om mede te helpen voorzien in hun voortbestaan. Een boek met behalve diverse rapportages een meervoud aan informatie middels talloze links naar achtergrondinformatie; getuigenissen en wetenschappelijke onderzoeken. Een heus studieboek, maar voor een ieder zelf te bepalen tot welke graad hij/zij gaat.

  Al overtuigd, maar niet op de hoogte van het burgerinitiatief welke alweer even loopt en t.z.t. besproken zal gaan worden binnen het kabinet, geïnitieerd door een oud-politicus.

  https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu

  Op dezelfde page ook nieuws omtrent het thema en ontwikkelingen.

  Klimaatconsensus gebaseerd op leugens en verloochening vanwege het gigantische verdienmodel en de hiermee gepaard gaande, strategische, uitrol van Digitale Controle en inherente indoctrinatie van alle volkeren op deze Wereld; het Nieuwe Communisme/Fascisme op weg naar een Nieuwe Wereld Orde, onder de noemer Agenda 21/30 en waar ‘groen’ verre van ‘groen’ is en waarin ‘elektrisch rijden’ niet zo schoon is. Waarin de strijd wordt gestreden, of men doet zo, tegen ‘olie’ en ‘vervuilers van het milieu’; de CO2-uitstotende consument, want CO2 is Leven. Waarin nog altijd dezelfde grootmachten en/of Multinationals, welke een waanzinnige impact hebben op de vernietiging van het Aardse Ecologische Systeem en waarin politici en staatshoofden hun belangen en aandelen hebben, worden ontzien.
  Data is het nieuwe goud. Horen jullie me, aanhangers van groeperingen als Groen Links en de Partij voor de Dieren. en weet ik veel & wie dan ook die denkt dat het allemaal wel zal meevallen en, zoals mijn buurman stelt, hij toch niets te verbergen heeft en zoals dan de buurvrouw aanvult, ach ja, we zijn de zeventig al gepasseerd; wat doen we eraan? (hetgeen overigens een drogreden is.):
  DATA is het nieuwe GOUD en het zal het leven vernietigen.

  De Klimaat Hoax &

  The 5G Dragnet

  [video src="https://www.corbettreport.com/mp4/ep358.mp4" /]

  ‘There are more than 1,000 scientific studies conducted by independent researchers from around the world concerning the biological effects of RF radiation. Here we present some of the most recent.’

  https://www.telecompowergrab.org/science.html

  Actie? https://www.verminder-electrosmog.nl/

  Like

 2. Jeanette K // juli 1, 2019 om 13:53 //

  Let maar op, nu zijn het de bedrijven, binnenkort komt de Klimaat-GESTAPO bij u aan de deur.
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2112151-bedrijfsleven-verplicht-aan-de-energiebesparing.html

  Like

 3. Jeanette K // juli 1, 2019 om 13:58 //

  Wel eens van BINNENTREDINGRECHT* gehoord? Heb ik niet verzonnen.
  Staat in dat verdomde klimaat-VOD.
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/3403938/nooit-uitgezocht-of-gasverbod-wel-werkt
  Dat van die klimaat-GESTAPO wordt binnen afzienbare tijd realiteit.
  *heeft niks met recht of democratische besluitvorming te maken.
  Is enkel bestuursFASCISME.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s