Nieuw

Nam een pauze in de verkrachting toen hij zich realiseerde dat het meisje was besneden

Het Somalische "vluchtelingenkind" wordt veroordeeld tot een lagere gevangenisstraf dan het minimumvonnis voor verkrachting vanwege zijn beweerde leeftijd. Hijzelf heeft verklaard dat hij "een familievader" is.

De Somaliër probeerde op wrede wijze een meisje te verkrachten, maar nam een pauze toen hij zag dat het meisje besneden was. Toen de Afrikaan zich opmaakte om haar opnieuw te verkrachten – nu voorzien van olie – zag het meisje kans om met alleen maar een beha om het appartement uit te rennen. Twee Zweedse jongens hielpen haar om de politie te waarschuwen, en nu ontloopt de verkrachter deportatie.

In de nacht van 3 november 2018 probeerde Mahamuud, naar eigen zeggen in 1999 geboren, een 17-jarig meisje te verkrachten in een appartement in Nordmaling, Zweden. Hij en het meisje kenden elkaar niet eerder.

Het meisje heeft in detail verteld hoe Mahamuud, die alleen naar het appartement kwam, haar eerst probeerde te benaderen en zei dat hij “wat een man en een vrouw doen wilde doen”. Toen ze begon te huilen, zei Mahamuud dat ze daarmee moest stoppen.

Daarna greep hij het meisje, smeet haar op het bed en deelde een oorvijg recht in haar gezicht uit. Hij ging over haar heen zitten in bed en probeerde haar shirt uit te trekken, maar ze protesteerde en verzette zich. De Somaliër dreigde haar vervolgens te vermoorden als ze geen seks met hem zou bedrijven.

Mahamuud greep het meisje met zijn hand in een wurggreep terwijl hij haar shirt uittrok. Hij deelde nog meer klappen in haar gezicht uit terwijl hij haar broek en zijn eigen kleren uittrok. Ondanks dat ze de hele tijd huilde, probeerde hij haar te penetreren, heeft het meisje tijdens het verhoor verklaard. Maar omdat ze maagd, besneden en dichtgehecht was, slaagde hij er niet in haar vaginaal te verkrachten en dwong hij haar daarom om hem orale seks te geven door haar hoofd tegen zijn geslacht in te drukken.

De Somaliër ging vervolgens op zijn slachtoffer liggen en legde uit dat hij zijn penis zou insmeren en haar weer zou proberen te penetreren. Ze deed alsof ze het ermee eens was, maar zei dat ze eerst naar het toilet moest gaan.

In verband daarmee slaagde het meisje erin te ontsnappen, schrijft Sveriges Radio.

Toen het meisje de deur op slot deed, bloedde haar neus. Tegelijkertijd stond Mahamuud buiten het toilet en dreigde opnieuw haar te vermoorden als ze er niet uitkwam toen ze klaar was. Ze deed alsof ze ermee instemde om seks te hebben, waardoor Mahamuud op zoek kon gaan naar olie om in te smeren. Toen nam ze de gelegenheid te baat om snel het toilet uit te rennen, door de voordeur naar buiten en het trappenhuis in.

Het meisje droeg alleen een beha toen ze naar buiten kwam en merkte dat Mahamuud haar achterna zat en haar armen greep. Ze zei dat ze de politie wilde waarschuwen, en hij legde uit dat hij “een landgenoot, familievader” was en dat hij kinderen had.

Het meisje bleef rennen en ontmoette verderop “twee Zweedse jongens” die haar hielpen de politie te bellen.

Toen de politie ter plekke arriveerde had ze een blauw oog, keelpijn, blauwe plekken op het gezicht, de nek, en hoofdpijn. Daarna voelde ze zich slecht en heeft ze niet kunnen eten of slapen, heeft ze moeite gehad om zich te concentreren en heeft ze psychologische hulp gekregen.

Uit publieke documenten blijkt dat Mahamuud een Somalisch staatsburger is en dat hij een tolk in het Somalisch nodig heeft. Hij kwam in 2015 als “onbegeleid vluchtelingenkind” naar Zweden,  en zover de Zweedse autoriteiten weten, heeft hij geen eigen kinderen. Nu krijgt hij een lage straf vanwege zijn beweerde leeftijd.

“Mahamuud was pas 19 jaar oud op het moment van het misdrijf en zijn jeugdige leeftijd moet dan in het strafrechtelijk onderzoek in aanmerking worden genomen”, schrijft de districtsrechtbank.

Op 20 juni kondigde de rechtbank in Umeå de uitspraak aan. Mahamuud wordt veroordeeld voor poging tot verkrachting. De straf werd 20 maanden gevangenisstraf, ondanks het feit dat de minimumstraf voor verkrachting eigenlijk twee jaar gevangenisstraf is. Hij moet ook 1.500 euro smartengeld betalen aan het meisje.

Fria Tider heeft via mail en telefoon geprobeerd contact op te nemen met officier van justitie Jonas Fjellström om te vragen waarom hij niet om deportatie heeft gevraagd. We kregen echter het antwoord dat hij tot juli op vakantie is.

Bron:
Tog en paus i våldtäkten när han insåg att flickan var könsstympad
Fria Tider

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Nam een pauze in de verkrachting toen hij zich realiseerde dat het meisje was besneden

 1. Het zal mij niets verbazen als dat beest een terrorist in Somalië geweest is. Ik hoop dat hij zijn verdiende loon krijgt.

  Liked by 2 people

 2. vangie1206j // juni 27, 2019 om 12:44 //

  Om te beginnen moeten al verkrachtings monsters castreren en het beste zou zijn ze daarna het land uit trappen en er nooit meer in.

  Liked by 2 people

 3. Greengo // juni 27, 2019 om 14:46 //

  Oeps, mea culpa. Verwijderen? Want gevarenzone!

  1984 – 2019 – ’21/’30 – Het Grote Niets

  :’-(

  Liked by 1 persoon

 4. Ze moeten hem ook besnijden. Gewoon tergend langzaam zijn vel afstropen tot je het effect van een museumstuk krijgt. De anatomie volgens Rembrandt. En niet vergeten goed in te zouten. Het is en blijft een goor volk.

  Liked by 2 people

 5. heksenhiel // juni 27, 2019 om 19:12 //

  Juist castereren tot aan zijn ballen toe en dan zonder verdere verzorging linea recta naar huis !! En dan zeggen dat je 17 ben(de wet voor het bestraffen weten ze dondersgoed) vieze smerige bende wat wij in EU allemaal binnen halen. Hij is ook vader, landgenoot en familievader (??) Zo ziet nu niemand hoe dit verschrikkelijke tuig in elkaar zit. Er zitten bij de meesten toch wel een steek of 80 los of niet soms ? Idiote lage straf omdat hij daar alleen op vakantie is, dus zegt de Off. van Justitie hij blijft nog maar even, dus kan hem niet uitzetten !! Heb het nog nooit zo zout gevreten en dan ook nog maar een schadevergoeding van slechts € 1.500,00. Off.van Just. gewoon opsluiten en de sleutel weggooien de weggooier. Trouwens het mag in hun land wel gewoon. Mafketel.

  Liked by 2 people

 6. vangie1206j // juni 28, 2019 om 01:34 //

  Men moet de leeftijdsgrens voor dit soort misdaden afschaffen bespaart een hoop kosten en frustraties.

  Liked by 2 people

 7. heksenhiel // juni 29, 2019 om 14:52 //

  Bedankt Vangie voor de reactie. van de plm. 6.000.000.000 mensen zijn er gelukkig nog een stel die het begrijpen, dat dit binnen no time uit de hand gaat lopen en wat hebben wij er mee te maken wat er in het land van herkomst is gebeurd ?? Ben ook door mijn vader zeg maar 5 dagen per week in elkaar geslagen en ik zei direct als ik kinderen krijg SLA IK ZE NOOIT en heb dat ook nooit gedaan. Hoop dat bij die GEKKEN (regeringen) nu eigenlijk is hun ogen open gaan, want de ellende is al begonnen. Mark my words !!! Alles en ook dit gaat om GELD en niets anders. Groeten.

  Like

 8. vangie1206j // juni 30, 2019 om 10:49 //

  Heksenhiel bij mij precies het zelfde kom uit een heel walgelijk christelijke familie daar bij hun mijn ouders was de duivel nog heilig. Mijn vader had ook hele losse handjes en ik ben wat afgerosd. Mijn kinderen 2 heb ik ook nooit geslagen.
  Maar mijn mening is hij/zij volwassenen die zich aan kinderen vergrijpen verdienen de doodstraf zonder pardon.
  En ik heb lak aan al die duivelse linkse schreeuwers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s