Nieuw

Duitsland: Somaliër met vlammenwerper grilt zijn huisgenoten

Foto ter illustratie.

Als er in de toekomst – zoals te verwachten is – in Duitsland oproeren ontstaan waarbij immigranten betrokken zijn, dan kunnen we uitkijken naar hun vindingrijkheid op het gebied van bewapening.

Dit werd afgelopen zaterdag rond 19.45 in een asielopvang in Ergolding duidelijk toen een 27-jarige Somaliër met een volledig wapenarsenaal op zijn drie medebewoners in de leeftijd van 27, 20 en 31 jaar losging.

De eerste kreeg een houten lat met spijkers in zijn rug, de tweede viel hij met een schop aan en verwondde zijn arm en voor de derde functioneerde een spuitbus als vlammenwerper boven de verwachtingen.

Een van de politieagenten, die de ondankbare taak had om de dronken Somaliër te arresteren, raakte ook gewond. Toen deze pensioenredder eindelijk geboeid in de politieauto zat, deed hij waar dit slag mensen het beste in zijn: hij spuugde op de autostoelen en beledigde de ingeschakelde agenten.

Justitie had een moment van besef: Het Openbaar Ministerie in Landshut verzocht om een arrestatiebevel wegens gevaarlijk lichamelijk letsel en verzet tegen handhavingsambtenaren, dat de onderzoeksrechter ook bereidwillig heeft uitgevaardigd. Nu zit de Somalische man in de gevangenis en kost de belastingbetaler nog steeds geld.

Steeds meer “vluchtelingen” verrijken de gevangenissen

Het aandeel buitenlandse gevangenen in Beieren bedraagt nu 45 procent. De situatie in de andere deelstaten is niet beter.

“In de afgelopen twee jaar is het aandeel vluchtelingen onder de Beierse gevangenen sterk gestegen. Dit verandert het werk in de gevangenissen…”

… was de kop van de Süddeutsche Zeitung zes maanden geleden. En het verandert niet alleen het werk in de gevangenissen, maar ook het dagelijks leven in Duitsland. De Duitsers moeten een zeldzaam dom volk zijn als hun eigen criminelen niet genoeg voor hen zijn en ze daarom nog steeds vele duizenden importeren.

Bron:
Landshut: Somalier mit Flammenwerfer gegen Mitbewohner
PI-News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Duitsland: Somaliër met vlammenwerper grilt zijn huisgenoten

 1. Yvonne // juni 27, 2019 om 16:59 //

  Wat een mooi vreedzaam volk is het toch
  Mijn buurman en ik liggen elkaar niet zo hij veroorzaakt overlast en de overlastgevende staat te brullen tegen mij
  Ik zei wat wil je liever 10 Somaliërs of ik in mijn woning dus,hij wilde 10 Somaliërs stuur deze alvast naar hem heeft hij een voorproefje van de volgende 9
  Ik maak geen herrie niets nou ik hoop dat hij krijgt wat hij wil als ik voor die bullebak verhuisd ben

  Like

 2. je hebt helemaal gelijk hoor ! Zon buurvrouw had ik ook..wenste me zelfs de dood nou erger kon het niet meer worden.Ben ondertussen verhuist en heb nergens meer last van en ik hoop dat zij ook gekregen heeft waar ze om vroeg ..Maar zal wel niet..Je hoeft niks meer te doen of je hebt het al gedaan !

  Liked by 1 persoon

 3. Yvonne // juni 27, 2019 om 19:48 //

  Beste Rinus hij heeft staan schreeuwen niet normaal was voor Pinksteren ik heb gelijk erna de gemeente gemaild 1 wethouder wist ervan ik zoek al jaren nu zou de gemeente me helpen
  Hopen maar dit is niet prettig wonen
  Gelukkig woon je nu goed Ben eigenlijk nieuwsgierig welke plaats het is in Nederland
  Maar ja ze bidden vaak zijn gereformeerd dus de Heer zal hun wel weer rustige mensen als buren gunnen
  Trouwens de mevrouw die voor mij hier woonde is ook voor die buren verhuisd ik kan nu weer alles inpakken en hoop geld uitgeven voor die bullebak

  Like

 4. De Duitsers moeten een zeldzaam dom volk zijn als hun eigen criminelen niet genoeg voor hen zijn en ze daarom nog steeds vele duizenden importeren.
  Alsof het in Nederland veel beter is…

  Like

 5. De foto is trouwens uit Charlottesville

  Grappig dat PI die gebruikt …

  Like

 6. @pipi1 // juni 28, 2019 om 01:24 /

  Het zijn niet de Duitsers die dat doen ..

  Misschien ben je vergeten dat de Duitsers de oorlog verloren hebben. Degenen die de oorlog gewonnen hebben doen dat.

  Like

 7. Chris Tenhond // juni 28, 2019 om 10:22 //

  Hoe komt het toch dat zoveel van die invoerslims regelrechte psychopaten zijn ?
  Antwoord : jarenlang gehersenspoeld door de ‘heilige Koran’

  Like

 8. Die man is volkomen gestoord en kost de belastingbetaler alleen maar bakken met geld; terug sturen deze lamzak, hij kost meer dan hij ooit kan opleveren dus weg ermee, hij is geen verrijking maar een verarming

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s