Nieuw

Wat maakt het eigenlijk uit als het blanke ras uitsterft?

© Aryan Graphics Designs AGD

De staat van het blanke ras gezien vanuit biologisch perspectief

Ieder gezond levend wezen op onze planeet is middels natuurlijke selectie zo geprogrammeerd, dat het soortbehoud als belangrijkste taak ziet. Om het voortbestaan van de eigen soort veilig te stellen, dient voortgeplant te worden, en om voort te kunnen planten moet eerst de geslachtsrijpe leeftijd bereikt worden, en om de kinderjaren te overleven moeten roofdieren ontweken-, en eten gevonden worden.

Auteur: Über

Enfin, uiteindelijk staat iedere gedraging in het teken van soortbehoud. Dit geldt voor wandelende takken, amoeben, mestkevers, bacteriën, roodbuikpadden en alle andere plant- en diersoorten. Op één soort na; de mens. In het bijzonder; de blanke mens. De blanke mens is dermate losgezongen van haar natuur dat zij op gigantische schaal meewerkt aan het wegvagen van de eigen soort. Nooit eerder op aarde hebben levende wezens zo actief meegewerkt aan de extinctie van de eigen soort, zoals we dit heden ten dage zien bij het blanke ras, en dit is evolutionair gezien – om het eufemistisch uit te drukken – niet bepaald een winnende strategie.

Het proces dat uiteindelijk leidt tot het uitsterven van het blanke ras – ook wel bekend als ‘whitegenocide’ – voltrekt zich doordat er minder blanken worden geboren, dan dat er sterven. Ook heeft rasvermenging ( https://nationalvanguard.org/2019/05/racial-mixing-is-a-death-sentence/ ) een negatieve invloed op het behoud van het blanke ras, omdat een ‘half-bloedje’ niet blank is. Het aantal blanken krimpt met rasse schreden dus zou je verwachten dat blanken overal ter wereld tot in het diepst van hun ziel gemotiveerd zijn om dit onheilspellende toekomstbeeld zo snel mogelijk ten goede te doen keren, maar niets is minder waar. Blanken werken juist massaal mee om dit proces te versnellen en te optimaliseren. Mensen uit de guurste uithoeken van de wereld worden ingevlogen, rasvermenging wordt gepropageerd (niet in de laatste plaats door de NPO, dus elke blanke belastingbetaler gooit olie op het vuurtje dat hem langzaam gaar suddert) en carrière maken wordt belangrijker geacht dan baby’s maken. Door de bank genomen is er bij blanken dus nog weinig gevoel van urgentie te bespeuren. Een reactie die meer dan eens gehoord wordt is dan ook: “Wat maakt het uit als er geen blanken meer zijn?”

Misschien niet eens een hele slechte vraag, want waarom is het ook eigenlijk erg als het blanke ras uitsterft? (de gevolgen voor andere aardse wezens laat ik hier buiten beschouwing, al heb ik een vermoeden dat niet iedereen er om zal rouwen.

Zoals Bas Haring al eens mooi beschreef, is het voor wezens van een soort zelf niet erg wanneer hun soort verdwenen is. Als bijvoorbeeld de panda uitsterft, is dat voor panda’s zelf niet erg. Individuele panda’s sterven sowieso een keer, en ook de laatste panda zal normaal sterven, niet wetende dat hij de laatste was. Vanaf dat moment zijn er geen panda’s meer, maar geen panda heeft erom gemaald. Met dezelfde logica is het voor blanken ook niet erg als er geen blanken meer zijn. Echter, bij het sociale wezen dat de blanke mens is, is de weg naar het einde van de soort toe, een stuk anders dan bij de solitair levende en minder intelligente panda. Wie nu een blik werpt op een land als Zuid-Afrika en kijkt naar de positie van blanken, met als gruwelijke exponent de plaasmoorden, kan wel bedenken wat er gaat gebeuren als blanken in elk land een kleine minderheid zullen vormen. Europese steden met een aanzienlijk aandeel uitheemsen bevestigen dit beeld. Veel van deze uitheemsen bezitten een combinatie van genen, geschiedenis en cultuur die ervoor zal zorgen dat blanken geen vredig heenkomen meer zullen hebben zodra ze in de minderheid zijn. Dit alles aangemoedigd door indoctrinatie dat blanken gemene onderdrukkers zijn die er moedwillig voor zorgden dat uitheemsen altijd slechter presteerden dan hun blanke medemens.

Dat de feiten ( https://www.youtube.com/watch?v=U2RVIi6M7oM ) echter uitwijzen dat dit verschil in prestatieniveau grotendeels te wijten is aan een differentie in genetische capaciteiten, is in een toekomstige hobbesiaanse ‘state of nature’ niet meer relevant. Ondanks dat de gruwelijke voortekenen dagelijks op internet te zien zijn, doen massa’s blanken dit af als doemdenkerij en zeggen dat alles wel los zal lopen. “Als wij hen nu goed behandelen, zullen zij ons ook goed behandelen” -klinkt het soms uit de mond van hopeloos naïeve blanken die ten onrechte hun zachte altruïstische natuur projecteren op leden van uitheemse soorten.

Kortom, wat er erg is aan het uitsterven van het blanke ras, is de onheilspellende realiteit die de steeds in aantal afnemende blanken ten deel zal vallen op de doodlopende weg richting dat einde toe.

Is er dan geen ‘white pill’ opgewassen tegen deze ‘black pill’?

Jawel. Zoals ik aan het begin al zei, is elk wezen uitgerust met het kenmerk dat het soortbehoud als hoogste doel ziet. Dit is ook zo bij de blanke mens, zij het dat dit oerinstinct bij het gros onderdrukt wordt, en bij sommige haast verdwenen ( http://worldunity.me/wp-content/uploads/2016/01/handen-thuis.jpg ) lijkt. Als het de blanken in steeds grotere getale lukt om alle onderdrukkende factoren van zich af te schudden, is er hoop. Onder de diepe laag aangeprate zelfhaat en andere indoctrinatie zal bij de meeste blanken nog een piepklein waakvlammetje van het oerinstinct branden. Het instinct diep van binnen waarmee men heel goed weet dat het prettiger is om in een blanke wijk te wonen, dan in een zwarte. Het instinct waarmee men heel goed weet dat nóg meer asielzoekers opnemen alleen maar kan eindigen in een ramp. Het instinct waarmee men heel goed weet dat onze gewaardeerde militairen niet in Mali moeten vechten, maar onze naasten moeten beschermen in de eigen straten en aan de randen van ons geweldige continent. En het instinct waarmee men heel goed weet dat het niet goed is wanneer je lelieblanke dochter thuiskomt met een neger.

Dus wanneer blanken weer naar hun natuurlijke aard gaan luisteren, en minder bezig zijn met wat ze zouden moeten denken van de gedachtenpolitie, zal het oerinstinct ons vertellen wat écht goed of slecht voor ons is. Zaken die bijdragen aan preservering van de eigen soort zullen vaker als goed beschouwd worden, en wat hier niet aan bijdraagt als slecht. Het oerinstinct van de blanke mens is niet verdwenen, maar het wordt onderdrukt. Wanneer de beteugeling van dit oerinstinct drastisch vermindert en onze ware aard weer leidend wordt, zal de weg naar een glorieus bestaan opnieuw open liggen, waarbij ontdekt, gefloreerd en in vrede geleefd kan worden.

Über

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Wat maakt het eigenlijk uit als het blanke ras uitsterft?

 1. antiislamnu // juni 26, 2019 om 23:03 //

  Liked by 1 persoon

 2. De blanke mens zal zich in West Europa weg laten vagen. En ik denk dat dat zonder enig noembaar verzet zal gaan in landen zoals Zweden, Belgie, Nederland, Frankrijk, Engeland. Spanje en Griekenland.
  (Maar ik hoop dat ik ongelijk zal krijgen)

  Na de moord op Theo van Gogh en Pim Fortuyn heeft de blanke medemens in Nederland, nooit meer zijn echte mening durven geven over moslims en integratie. Te bang / angstig voor de islam.

  En daarvoor was het ook al mondjesmaat en werd je als een slecht mensch weggezet door de krantenmedia en tv (tijd van Hans Janmaat).

  Als ik zie hoe blanken al jarenlang (bijna 20), tegen moslims op het werk doen, poeslief in hun gezicht, hele dag met ze proberen te lachen en te slijmen, maar achter hun rug om lullen dat ze hun niet mogen /moeten, dan walg ik daarvan. Uiteraard bestaat het bedrijf waarvoor ik werk, nu op dit moment ook al bijna uit 75% moslims.

  De eventuele redding zal weer uit Oost Europa moeten komen. Maar de meeste zijn Jan Sobieski al vergeten of kennen zijn naam helemaal niet.
  De Oost Europeanen zullen zich op enig moment weer verenigen en al het gespuis uit hun land pleuren.
  De (s)linkse medemens zal als eerste naar het Oostblok vluchtten als het hier uit de hand loopt, om daar proberen hun linkse visie weer op het volk los te laten, want van hun zieke gedachtengoed (maakbare samenleving), daar kunnen ze geen afstand van nemen.

  Liked by 2 people

 3. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 00:24 //

  Wat een gelul! Zijn jullie nou ineens allemaal verwarde mannen? Of steekt de kluuk kluuk klan weer de kop op?

  Like

 4. vangie1206j // juni 27, 2019 om 00:39 //

  Welke normaal denkende blanke wil nog blanke kinderen op deze verrotte wereld zetten die dan later afgeslacht worden door moslims of zwart gespuis uit Afrika.
  Je zou bijna zelf een misdadiger zijn door van je kinderen een jacht object te maken.

  Liked by 1 persoon

 5. @Wilfred // juni 26, 2019 om 19:57 /

  Het bestuur van Gatestone is ook een eeuh interessante ‘kliek’…

  Like

 6. Ik heb het idee dat Hans Kreuger op het verkeerde blog rondwandelt.

  Like

 7. 1) INdia, het oude Aryawart vanaf ruim 18.000 jaar geleden al is een van de subcontinenten waar blanke immigranten uit siberie zich ideaal mixten met de zwarte inheemsen en tot dit zgn Indiase Hindoeras behoor ik ahw, met goudbruine hyperdynamische pigmentatie, en caucasische uiterlijke kenmerken.

  2) Waarom willen zo weinig blanke hetero mannen hun superieure blanke genen doorgeven aan alle niet blanke rassen?? De blanke vrouwen willen dat ahw wel en naaien volop met negers en zwarte hindoe aapjes, maar ze geven zo ahw hun blanke genen door en zijn natuurlijk rasverraders.

  3) En wat is de meerwaarde van het zuiver Blank Arisch Arctisch zijn; natuurlijk is dit iets kostbaars denk ik nu, en de nieuwe analyse tool leidde tot nieuwe inzichten. Waarom bestaan er raszuivere blanke ariers, vergeet niet dat er ook gekleurde Hindoeistische arische rassen bestaan in INdia, en die zijn voorstanders om de raszuivere blanke ariers toch voort te laten bestaan in hun raszuivere grofstoffelijke gedaanten, want dat kan een significante meerwaarde hebben.

  4) IK kende genoeg negers die hun negerras ook gewoon raszuiver willen houden. Maar in Afrika kent met het begrip neger niet ok, men gelooft daar in afrikaanse stammen, dialecten, religieen en de blanken zijn een hogere stam, met gouden meren he en hele lekkere, gewillige blanke neger hoertjes, althans zo promoot de linkse media het in heel Afrika. In Europa liggen alle blanke meiden met hun benen wijd voor de arme afrikaanse negertjes, dus kom maar en geniet, je krijgt BBB levenslang. Perfecter kan de White Genocide gewoon niet.
  .
  5) Het blanke ras mag niet uitsterven, maar helaas in de 29 ste eeuw waren er geen blanken meer op aarde en ik kom uit die toekomst in feite. Mijn karmische missie is dus nu voorkomen dat er in de 29ste eeuw de raszuivere blanke ariers totaal uitgestorven zijn op deze exo planeet waar mijn atma/ ziel zich manifesteerde in deze genetisch gehandicapte, minderwaardige grofstoffelijke gedaante.

  6) ok ok, ik heb geen spaceship nu met superieure Kwantum Destroyers, en psychokinese servo vernietigers, mijn enige wapens hier op aarde zijn mijn pen, mijn doosje vol vibrators en het kleine, PIKzwarte waterpistooltje in mijn broek. Maw wij arme aliens uit de 29ste eeuw zijn dus niet superieur, haha haha daarom moeten wij voorkomen nu dat de superieure blanke ariers op aarde niet uitsterven, anders zijn wij in de toekomst ook verdoemd. Ons plannetje van 1924 tm 1945 is helaas mislukt, omdat de nieuwe Kwantum Matrix Besturings Technologie van de kwantum deeltjes in het lichaam van Adolf Hitler ea, toch faalde, dus nu op naar Plan B.

  Like

 8. God schiep de wereld behalve Nederland, aan de zee onttrokken door de nederlanders, die zijn de ziel van dit land.Nederland zonder nederlanders is een land zonder ziel, dat terug gaat naar de zee. Geen schaatsen meer, geen elfstedentocht, geen Maarten van der Weijden, eeuwig zonde

  Liked by 1 persoon

 9. vangie1206j // juni 27, 2019 om 03:54 //

  Edit Fub: Geen geweld, Bij herhaling krijg je een ban !

  Je kan het eigenlijk al die buitenlanders niet kwalijk nemen want zij worden hier gratis naar toe gehaald door het hier boven genoemde tuig.
  Daarna al die indringers retour Middellandse zee en mogen ze zelf op eigen kracht zien hoe ze weer in hun eigen land terug komen.
  Alle geldstromen naar het buitenland worden dan per direct stop gezet we verlaten de EU zonder nabetaling. En dan ligt er de schone taak voor de echte Nederlanders het land weer op te bouwen.
  (We) maken handels afspraken met de rest van de wereld met duidelijke afspraken geen bemoeienis met interne zaken van Nederland.
  Ik denk dat we zo weer een gezond en fijn land creëren.
  Dit is mijn persoonlijke mening.

  Liked by 1 persoon

 10. vangie1206j // juni 27, 2019 om 03:54
  we verlaten de EU zonder nabetaling.
  —————–

  Dacht het niet. We hebben minimaal 100 miljard tegoed.

  https://fenixx.org/2017/05/10/baudet-eurolanden-zijn-ons-100-miljard-schuldig-als-we-uit-de-euro-stappen/

  Like

 11. vangie1206j // juni 27, 2019 om 05:54 //

  Ha die Fubar ik bedoel niet zoals met Engeland waar die zotten in Brussel in eerste instantie 100 miljard van eisten.
  En die 100 miljard die krijgen nooit meer terug tenzij dat JK. de Jager dit vergoed zoals hij zij terug met rente.

  Liked by 2 people

 12. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 07:56 //

  Klaag..klaag..klaag..klaag… En allemaal diep in de nacht. Is dit een site voor uitkeringstrekkers? Of zijn jullie allemaal net zo rijk als ik en hoeven jullie morgen ook niet te werken.

  Like

 13. Alphons Mantel // juni 27, 2019 om 09:53 //

  inderdaad zijn blanke ministers (Macron, Merkel, Rutte , Timmerfrans) het grootste gevaar voor Europese blanken

  Liked by 2 people

 14. Francois Van Mol // juni 27, 2019 om 12:14 //

  Kan iemand Hansje Kreuger helpen de weg terug te vinden ? Want ik denk dat hij verloren gelopen is 🙂

  Liked by 1 persoon

 15. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 16:09 //

  Help!!!!

  Like

 16. Nee, Hans Kreuger zet zich liever (betaald) in voor de afbrekers van Nederland (zielige Asieleisers).
  En heeft in zijn leven nog nooit wat gedaan voor de opbouwers van Nederland. (de autochtone Nederlanders in het bejaardentehuis) want dat scoort natuurlijk niet bij zijn (s)linkse ‘vrinden’groepje.

  Like

 17. vangie1206j // juni 28, 2019 om 06:32 //

  Fub. je schrijft mij geen geweld bij herhaling krijg ik een ban.
  Ik heb mijn reactie nog eens nagelezen en kan niet vinden dat ik geweld promoot.
  Dat ik schrijf stuur ze terug naar de middellandse zee heeft niets met geweld te maken aangezien zij daar ook vandaan komen.
  Ik hoop dat je even reageert op jou aan mij gestuurd bericht?
  Alvast bedankt.

  Like

 18. Hefzibah Yahudah // juni 29, 2019 om 10:08 //

  Ja wat wil je de creator heeft man en vrouw op aarde gezet. Nergens vind ik dat 2 mannen of 2 vrouwen kunnen produceren. Al helemaal niet bij geslachts verandering. Hou op met dat gelul.

  Like

 19. Greengo // juli 1, 2019 om 21:21 //

  Gepubliceerd op 1 jul. 2019
  ‘This is the full recording of the interview Jared Taylor gave to Fareed Zakaria that CNN snipped up to include in its sensationalist program, “State of Hate: The Explosion of White Supremacy.” Here are the complete answers CNN cut off, the context it ignored, and the arguments it left out. As noted in Taylor’s detailed account of what led to the interview (see link below), CNN actually claimed the program was to be “a serious treatment of white nationalism.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s