Nieuw

Moslim gooit steen op Deense politicus – moslim wordt uitgewezen

Een 24-jarige Syriër wordt Denemarken uitgewezen na het gooien van een steen naar de islam-kritische partijleider Rasmus Paludan, meldt Danska TV2.

Rasmus Paludan © News Øresund – Johan Wessman

Paludan, die de partij Stram Kurs leidt, werd door een steen op zijn hoofd geraakt tijdens een tegen-demonstratie tegen de partij in het Deense Viborg in april.

Een 24-jarige Syrische ingezetene van Viborg heeft toegegeven de steen naar de befaamde islamcriticus te hebben gegooid. Hij verklaarde dat hij onder invloed was van alcohol en Benzodiazepinentabletten en dat hij zich als “vluchteling” beledigd voelde door Paludan’s boodschap, schrijft  Viborg Stifts Folkeblad.

De advocaat argumenteerde dat de Syriër geen binding had met zijn thuisland en dat hij daarom in Denemarken moet blijven en behandeld moet worden voor zijn verslavingsproblemen.

De rechtbank ging echter in de lijn van de aanklager en veroordeelde de 24-jarige tot 60 dagen gevangenisstraf en uitzetting met een inreisverbod voor zes jaar in Denemarken.

Bron:
Kastade sten på Paludan – utvisas ur Danmark
Fria Tider

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Moslim gooit steen op Deense politicus – moslim wordt uitgewezen

 1. vangie1206j // juni 26, 2019 om 10:37 //

  60 dagen nee levenslang de bak in op water en brood zonder verdere privileges. Zal de rest van dat uitschot misschien aan het denken zetten dat zij leven in een gastland en niet in een woestijn hol.

  Like

 2. Hans Kreuger // juni 26, 2019 om 11:31 //

  Gewoon een verwarde man.

  Like

 3. Als ze die Syriër dan ook maar over een half jaar persoonlijk overhandigen aan de veiligheidsdiensten van Assad.
  Dan komt dat naar mening helemaal goed. Ik heb het gevoel dat Assad zijn verslavingsprobleem helemaal oplost.

  Like

 4. heegermeer // september 8, 2019 om 12:01 //

  De Denen zijn ‘wakkere’ mensen geworden,(lees: de politici). Nu de onze nog… Iedere gelukzoekers deporteren, en niemand er meer in!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s