Nieuw

Migrerende chaos en de verdorvenheid van de politieke elite

Uit officiële statistieken van de Nederlandse regering blijkt dat niet-blanken in dat land 47 keer zo vaak in de gevangenis zitten als autochtone Nederlanders, 29,5 keer zo vaak voor de strafrechter verschijnen, 28,3 keer zo vaak vervolgd worden en 21,1 keer zo vaak als verdachte bij de politie geregistreerd staan.

Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft de politie deze organisatie gevraagd om de gegevens over de periode 2010-2017 te onderzoeken op “of personen met een niet-westerse migratieachtergrond in bepaalde stadia van de strafrechtketen oververtegenwoordigd zijn ten opzichte van personen met een Nederlandse achtergrond”.

Het CBS-rapport laat precies zien hoe vaak mensen met een “Nederlandse of niet-westerse migratieachtergrond voorkomen in de registers van de politie, het Openbaar Ministerie, de rechtbank en de detentiecentra en hoe deze aantallen zich verhouden tot het totale aantal mensen met dezelfde migratieachtergrond”.

Tabel 1a van het rapport geeft het absolute aantal personen met een Nederlandse of niet-westerse migratieachtergrond voor de periode 2010 tot 2017 weer dat in de betreffende registraties voorkomt. Tabel 1b van het rapport toont relatieve cijfers per 10.000 personen in de Nederlandse bevolking met de relevante migratie-achtergrond. De absolute aantallen per migratieachtergrond uit tabel 1a zijn daarom gecorrigeerd voor het totale aantal mensen met een bepaalde migratieachtergrond in de Nederlandse bevolking.

Tot slot laat Tabel 1c zien hoe vaak mensen met een niet-westerse migratieachtergrond in de registraties voorkomen ten opzichte van iedere persoon met een Nederlandse achtergrond in de registraties. Ook is een cijfer opgenomen dat het gemiddelde aantal personen over de jaren 2010 tot en met 2017 per migratie-achtergrond en strafrechtfase weergeeft.

In tabel 1c, getiteld “Aantal personen in verschillende delen van het rechtssysteem per 10.000 inwoners, 2010-2017”, wordt de ware omvang van de niet-blanke criminaliteitsplaag in Nederland duidelijk.

Het aantal “Geregistreerde verdachten door de politie per 10.000 inwoners” met een Nederlandse achtergrond is 1, tegenover 21,1 voor niet-blanken. Dit laatste cijfer bestaat uit Marokkanen (5,4); Nederlandse Antillen en Aruba (5,8); Surinamers (4); Turken (3,2); en ‘overige niet-westerse allochtonen’ (2,7).

Het aantal door het Openbaar Ministerie ingestelde vervolgingen per 10.000 inwoners met een Nederlandse achtergrond is 1, tegen 23,3 voor niet-blanken. Dit laatste cijfer bestaat uit Marokkanen (5,5); Nederlandse Antillen en Aruba (6,9); Surinamers (4,5); Turken (3,3); en “overige niet-westerse allochtonen” (3,1).

Schuldig veroordelingen van de rechtbanken per 10.000 inwoners  met een Nederlandse achtergrond zijn 1, tegen 29,5 voor niet-blanken. Dit laatste cijfer bestaat uit Marokkanen (7,1), Nederlandse Antillen en Aruba (9,6), Surinamers (5,8), Turken (3,7) en ‘overige niet-westerse allochtonen’ (3,3).

De gedetineerden per 10.000 inwoners van Nederlandse afkomst zijn 1 gevangene per 10.000 inwoners, tegen 47 voor niet-blanken. Dit laatste cijfer bestaat uit Marokkanen (11,2); Nederlandse Antillen en Aruba (17,3); Surinamers (17,3); Turken (4,8); en “overige niet-westerse allochtonen” (4,4).

Wat deze cijfers betekenen, is dat niet-blanken in Nederland in verhouding tot hun aantal overweldigend crimineler zijn dan de autochtone Nederlanders. Als men bedenkt dat er voor elke niet-Nederlander ongeveer 3,5 Nederlanders zijn, dan is het duidelijk dat niet-blanken bijna 160 keer meer meer kans hebben in de gevangenis te zitten dan blanken.

Bovendien kunnen zelfs deze statistieken vertekend zijn, omdat de officiële definitie van een persoon met een Nederlandse migratieachtergrond een persoon is met “ten minste één ouder in het buitenland geboren”.

Dat betekent dat een niet-blanke van wie de ouders in Nederland geboren zijn, automatisch wordt beschouwd als iemand met een Nederlandse achtergrond. Dit betekent dat niet-blanke criminaliteit waarschijnlijk nog hoger is dan de officiële cijfers, aangezien de misdrijven die door deze tweede generatie niet-blanken zijn gepleegd, worden meegeteld in de categorie “Nederlanders”.

Bron:
MIGRANT MAYHEM AND DEPRAVITY OF THE POLITICAL ELITE
This is Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Migrerende chaos en de verdorvenheid van de politieke elite

 1. Goede en waarheidsgetrouwe foto. ik hoor die “vluchtelingen” zo roepen : Waar zijn
  al die gewillige gratis blonde grieten die ze ons beloofd hebben ? ? Here we are ! ! !

  Like

 2. vangie1206j // juni 27, 2019 om 00:45 //

  En de Nederlander wordt gedwongen als maar meer belasting te betalen niet voor het klimaat maar voor dat vanuit het buitenland geïmporteerde gajes te onderhouden.

  Like

 3. stopomvolking // juni 27, 2019 om 06:10 //

  Omvolkings-criminaliteit / Omvolkings-gerelateerde criminaliteit / criminaliteit met een Omvolkings-achtergrond

  Like

 4. proudnative // juni 27, 2019 om 15:47 //

  Grappig het artikel vermeld inwoners van Nederlandse afkomst altijd blank is althans die indruk word verwekt! En dus iedereen die een kleur heeft bijvoorbaat potentieel crimineel is!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s