Nieuw

Hoera, er zijn twee Salvadoranen verzopen – juicht links

Afgelopen nacht in het pikkedonker heeft grafdelver George Soros eigenhandig twee illegale immigranten verzopen.

Eerst duwde hij het dochtertje Valeria Ramirez onder water en toen haar vader, Óscar Alberto Martínez Ramírez, haar probeerde te redden duwde hij hem ook onder. Óscar Alberto spartelde hevig tegen, maar George Soros was onverbiddellijk en hield Óscar Alberto onder tot er geen luchtbellen meer verschenen en hij bewegingloos in het water lag.

Het officiële  verhaal gaat iets anders. Óscar Alberto Martínez Ramírez zou met zijn dochtertje de Rio Grande over zijn gezwommen. Hij liet het kind moederziel alleen achter op de oever en zwom terug om zijn vrouw op te halen. Het kind raakte in paniek en zou in het water gesprongen zijn. De rivier die net nog rustig was toen Óscar Alberto met zijn dochter overzwom was plots veranderd in een kolkende watermassa en de stroming sleurde Óscar Alberto en zijn dochter mee.

Honderden meters stroomafwaarts werden de twee lijken gevonden en kon een prachtig geënsceneerde foto gemaakt worden. Iemand heeft Valeria in het T-shirt van haar vader gestopt en een arm om zijn nek gelegd. Het doet denken aan het Syrische jongetje Aylan die verzoop omdat zijn vader naar Canada wilde voor een gratis nieuw gebit en te gierig was om een zwemvest voor Aylan te kopen, waarna fotografen urenlang met de lijken zeulden om ze in een aangrijpende positie te leggen.

De immigratie-industrie heeft nu hun eigen prachtige ‘Aylan’ om in de VS in te kunnen zetten. Óscar Alberto Martínez Ramírez weigerde om de normale asielprocedure te volgen en dat heeft zijn dochter en hem het leven gekost.

De Mexicaanse president Obrador geeft Trump de schuld volgens de NOS. “We hebben altijd gezegd dat hoe meer afwijzingen er zijn vanuit de Verenigde Staten, hoe meer mensen hun leven verliezen in de woestijn of in de rivier.” Wat natuurlijk kletskoek is. Als die criminelen niet illegaal een ander land binnen zouden dringen, zouden ze niet sterven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Hoera, er zijn twee Salvadoranen verzopen – juicht links

 1. Hans Kreuger // juni 26, 2019 om 18:43 //

  Dode kinderen leveren veel linkse stemmen op, commercieel hoor, dat die idealisten dit soort foto’s zo uitbuiten

  Like

 2. Strike // juni 27, 2019 om 08:55 //

  https://www.breitbart.com/border/2019/06/26/20-times-breitbart-reported-migrant-deaths-during-obama-biden-years-and-no-one-cared/

  20 Times Breitbart Reported on Migrant Deaths During Obama-Biden Years and No One Cared

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s