Nieuw

Duitsland: Blote messentrekker verwond zes politieagenten

Op maandagavond rond 19.20 uur werd de politie naar de Eschenstraße in Berlijn-Friedenau opgeroepen. Daar had een naakte man door een kelderraam in het atelier van een schilder ingebroken. Toen de gealarmeerde politieagenten de man probeerden te arresteren, verzette hij zich hevig. De “vermoedelijk verwarde man” rukte zich los, rende een kamer binnen en pakte daar een rond liggend mes. Hij viel vervolgens met het wapen de politieagenten aan.

Ze vroegen hem het mes te laten vallen. De man gehoorzaamde echter niet – waarschijnlijk vanwege een taalbarrière – zodat een politievrouw zich gedwongen voelde een schot af te vuren. De 24-jarige bleef ongedeerd, maar bleef het mes in zijn hand houden.

Uiteindelijk moest een speciaal arrestatieteam in actie komen, taserde de man en arresteerde hem. Er werden ook stungranaten en een politiehond gebruikt.

Volgens BILD werd “de gearresteerde aan een arts gepresenteerd” en vervolgens op een psychiatrische afdeling van een Berlijns ziekenhuis geplaatst. Of de 24-jarige naakte mes-acrobaat tijdens de inzet ook gewond is geraakt, is niet door de politie gemeld. Waarom de illegale indringer zich in het atelier ontkleedde is ook nog steeds onduidelijk, misschien was het te wijten aan de door de mens veroorzaakte hittegolf.

In totaal zijn er zes politieagenten gewond geraakt.

Bron:
Berlin: Nackter Messer-Mann löst SEK-Einsatz aus
PI-News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland: Blote messentrekker verwond zes politieagenten

 1. Yvonne // juni 26, 2019 om 13:25 //

  maar waar zat zijn ID kaart dan, tussen zijn kont geklemd? sorry ik heb de hitte van gisteren nog niet verwerkt

  Like

 2. Hans Kreuger // juni 26, 2019 om 14:21 //

  Slechte schutter die agente,, normaal gaat iemand voorgoed liggen als het schot juist geplaatst is. Wie was er nou verward?

  Like

 3. Lekker bezig daar ,6 man gewond, 1 x in zijn pens schieten en hij doet niks meer ,opdracht van Merkel ,vooral ernaast schieten ..

  Like

 4. Triestige houding van de duitse politie. Tegen Baader-Meinhoff hadden ze een dikkere nek, toen ze een ongewapende verdachte die beide handen in de lucht had van dichtbij een schot in het hoofd gaven en hun vrouwelijke verdachte uitgebreid verkrachtten alvorens haar af te maken.

  Hadden die dappere duitse politiemensen er beter de belgische politiehelden uit Schoten bijgehaald.

  Like

 5. trebor2110 // juni 27, 2019 om 00:09 //

  Daar had een naakte man door een kelderraam in het atelier van een schilder ingebroken.

  Gewoon een busje cyclon-b naar binnen en een plank voor het ingeslagen raam 🙂

  Like

 6. trebor2110 // juni 27, 2019 om 00:13 //

  zodat een politievrouw zich gedwongen voelde een schot af te vuren. De 24-jarige bleef ongedeerd,

  Hier is dus de fout , kneep ze soms de ogen dicht toen ze de trekker overhaalde , zo van , ooooeehh eng hoor .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s