Nieuw

Britse banken voeren beveiligingsprocedures in voor zuuraanvallen

De Britse bankketen Lloyds Banking Group neemt nu het zekere voor het onzekere en biedt de medewerkers van zijn bankfilialen veiligheidsprocedures aan voor het geval zij te maken zouden krijgen met zuuraanvallen die in het land steeds vaker voorkomen.

In de sociale media is een afbeelding verspreid met een informatieblad van Lloyds Banking Group en vier flessen water. De veiligheidsinstructies voor de medewerkers van de bank omvatten onder andere het volgende advies:

“Was het aangetaste lichaamsdeel onmiddellijk met veel schoon water” en “buig voorover zodat het water het zuur niet verspreidt naar andere delen van het gezicht of lichaam”.

Zuuraanval op film
Eind vorige week werd in Oost-Londen een zuuraanval in Oost-Londen opgemerkt nadat deze op film was vastgelegd.

Sterke toename van zuuraanvallen
Fenixx heeft al eerder aandacht geschonken aan de sterke toename van zuuraanvallen in het Verenigd Koninkrijk. Tussen januari 2015 en mei 2018 werden in totaal 2.602 zuuraanvallen gemeld, d.w.z. ongeveer 15 zuuraanvallen per week of iets meer dan twee aanvallen per dag.

Ter vergelijking: tussen 2007 en 2011 waren er slechts 100 gevallen van zuuraanvallen, zo de meldde de Mirror in augustus vorig jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s