Nieuw

Brandstichting voor het klimaat – Porsches afgefakkeld

Motief brandstichting bij Porsche in Keulen maakt sprakeloos: daders vieren feest op het net

De brand in het Porschezentrum in Ehrenfeld werd veroorzaakt door de linkse autonome scène. Een aantal van de hoogwaardige auto’s was zelfs in vlammen opgegaan en vernietigd.

Letterlijk staat er op een bekende homepage: “Vanavond hebben we op het terrein van het Porschezentrum Köln-Ehrenfeld vier vers gebakken Porsche Cayenne van de premiumklasse (550 pk, 180.000 euro per voertuig) afgebrand. Elke ochtend komen er ontelbare auto’s van 3500 kilo aan om voor schooltijd een kind van 35 kilo uit te laden. Daar moet een einde aan komen! “Het einde van het off-road voertuig”!

De daders halen klimaatbescherming als motief aan…
Zoals de “Kölnische Rundschau” meldt, heeft de politie ook een bekentenisbrief ontvangen. Volgens de brief noemen de daders klimaatbescherming als motief. Letterlijk: “We willen ons met deze concrete maatregel op vreedzame wijze inzetten voor de beperking van de klimaatschadelijke C02-uitstoot”. Ook worden gelijkgestemde mensen opgeroepen om soortgelijke maatregelen te nemen.

Bron:

Motiv macht sprachlos Brandstiftung bei Porsche in Köln: Täter feiern sich im Netz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Brandstichting voor het klimaat – Porsches afgefakkeld

  1. Jaloers ,de lui die zoiets doen kunnen met hobben en tobben een bakfiets kopen ,hoop dat als iemand ze betrapt ,ze de poten worden gebroken .

    Liked by 1 persoon

  2. Hans Kreuger // juni 26, 2019 om 18:38 //

    Lekker goed voor het milieu, dat affakkelen van auto’s. Staat zo’n linkse bakfietsende priusrijder er dan niet bij stil dat ik dan maar een extra Cheyenne op voorraad moet zetten in geval er weer een affikt?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s