Nieuw

Blank zijn is het nieuwe kwaad

De aanval op het blank zijn is nu onderdeel van het officiële onderwijsbeleid. In New York City voert Richard Carranza, hoofd van de onderwijsinstantie en zoon van Mexicaanse immigranten, een campagne tegen de “giftige blanke overheersingscultuur”.

Zijn lerarenopleiding identificeert objectiviteit, individualisme, geloof in verdienstelijkheid en protestantse werkethiek als manifestaties van “blanke suprematie”, die uit het onderwijssysteem moeten worden verwijderd. Deze blanke waarden zouden een diepgewortelde onverdraagzaamheid vormen.

Carranza verwerpt de blanken die protesteren tegen zijn weergave van hun waarden als bevooroordeelde racisten, als verdedigers van de blanke superioriteitscultuur. Om deze “vooroordelen” uit te bannen, heeft Carranza tal van blanke onderwijsfunctionarissen ontslagen.

Het is duidelijk dat de blanke liberalen opnieuw het slachtoffer van hun waanideeën zijn geworden. Ze namen een Mexicaanse immigrant, gaven hem een openbare school en een universitaire opleiding, maakten hem hoofd van de openbare scholen van Houston, en plaatsten hem vervolgens aan het hoofd van de openbare scholen van New York City voor een jaarsalaris van 345.000 dollar, alleen maar om hem hun politiek van “kleurenblindheid” te laten ontmantelen en te vervangen door identiteitspolitiek.

Carranza wil mensen van de inherente verraderlijkheid van de blanke cultuur bevrijden en de op feiten gebaseerde kennis vervangen door emotionele kennis.

Met andere woorden, de diversiteit en multiculturaliteit die de blanke liberalen voorstaan, hebben zich nu gekeerd tegen de blanke cultuur die hen heeft geabsorbeerd.

De aanval op blanken maakt geen onderscheid tussen blanke geslachten. Alle blanken zijn de vijand. Maar blanke mannen krijgen een dubbele dosis haat omdat vrouwen zich ook tegen hen hebben gekeerd. Dus er is onenigheid tussen de blanke geslachten, zodat blanken niet in staat zijn om een ​​gemeenschappelijk front tegen hun tegenstanders te vormen.

De staatsvertegenwoordiger Dianna Pappas van Illinois zegt de oplossing voor ongewenste zwangerschappen en de abortussen de castratie van mannen is. Voor de castratie hebben mannen de mogelijkheid om hun sperma op te slaan zodat wanneer zij besluiten om kinderen te krijgen het sperma uit het magazijn kan worden gehaald.

Laura Carlsen, een genderadviseuse en vrouwenadvocate, schrijft in CounterPunch (deel 26, nr. 1) dat “blank” het racisme beschrijft dat “gericht is tegen alle niet-blanke volkeren” en “nationalisme verwijst naar de territoriale aspiraties van blanken naar hun eigen land”. Blanke mannen, zegt Carlsen, hebben een “zorgvuldig onderhouden gevoel van aanspraak op vrouwen en hun baarmoeders om blauwogige baby’s eruit te pompen”.

“Ku Klux Klan, neoconfederaal, neonazistisch, racistisch skinhead, christelijke identiteit, antisemitisch, anti-immigrant zijn kenmerken van blanke nationalisten”. Het is goed dat Joden, zwarten, Aziaten en Latijns-Amerikanen hun eigen land hebben, maar niet voor het blanke ras.

De waanzin die zich in de Verenigde Staten heeft verspreid, is ook in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa merkbaar.

Zo heeft bijvoorbeeld de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, de Britten, Fransen, Duitsers, Italianen, Hongaren,  Polen en andere Europeanen omschreven als “domme nationalisten die verliefd zijn op hun eigen land”.

In plaats van dit etnische egoïsme zouden Europeanen de massale niet-Europese immigratie moeten verwelkomen en niet langer als één enkele etnische nationaliteit moeten bestaan.

In Frankrijk, zoals in de meeste Europese landen, is het gevaarlijk voor een persoon van Franse afkomst om een kritisch woord te zeggen over een zwarte of Arabische migrant. Het feit dat blanke regeringen de kant van niet-blanke migranten tegen hun blanke burgers hebben gekozen, heeft niet-blanke migranten aangemoedigd tot geweld en haat tegen blanken in Europa.

In Frankrijk, bijvoorbeeld, maakte de zwarte rapper Nick Conrad een video van zichzelf die “I f#ck France, I burn France” rapt terwijl hij symbolisch een blanke vrouw, die Frankrijk vertegenwoordigt, wurgt. Probeer het je andersom in raciale termen voor te stellen, met een blanke man die een zwarte vrouw symbolisch wurgt.

Deze video, die rassenhaat predikt, werd niet door Facebook, YouTube, Apple of Twitter verwijderd, wat het vaak geuite standpunt bewijst dat in de nieuwe wereldorde van de identiteitspolitiek alleen blanken zich schuldig kunnen maken aan haatzaaien.

Het is verbazingwekkend dat de “buitengewone mensen” van het “onmisbare land”, die volgens de zionistische neo-conservatieven het verdienen om over de hele wereld hegemonie uit te oefenen, niet eens in staat zijn om in hun eigen land hegemonie uit te oefenen.

Bron:
Being White is the New Evil
Humans Are Free

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Blank zijn is het nieuwe kwaad

 1. Daniël // juni 26, 2019 om 17:52 //

  Carranza, ik ben blank en dus kwaad. Bel bij me aan en ik zal je kort laten zien wat dat betekent.
  De naam Carranza doet trouwens ergens aan denken…

  Liked by 1 persoon

 2. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 07:59 //

  Ik snap die lui op dat continent wel, de blanken zijn daar nog steeds de bezetter

  Like

 3. Daywalker // juli 8, 2019 om 22:24 //

  Blanke mannen zijn de beste mannen die er zijn. Zonder blanke mannen zou de hele wereld een hell zijn.
  ( Ik ben een blanke vrouw )

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s