Nieuw

Zuid-Afrikaanse predikant veroordeeld voor ‘genezing’ van HIV en kanker met insecticide

Omdat wij vergrijzen krijgen wij een tekort aan verpleegsters en artsen. En daarom importeert onze zorgende en vooruitziende overheid de meest capabele bevolking om deze taken voor ons uit te voeren.

Russia Today (2016):

Een Zuid-Afrikaanse dominee die de ‘Prophet of Doom’ is genoemd, is zwaar bekritiseerd door een groep die 88 denominaties en kerken vertegenwoordigt omdat hij zijn gemeente met insecticide heeft bespoten, en beweerde dat het kanker en HIV kon genezen.

De zelfbenoemde profeet Lethebo Rabalago heeft een insectenspray met de naam ‘Doom’ gebruikt, waarbij hij het product in de ogen van mensen, en op andere lichaamsdelen spoot, en beweerde dat het mensen van verschillende ziekten kan genezen.

Beelden van de voorganger, die de kerk van de Mount Zion General Assembly in de provincie Limpopo leidt, werden geüpload naar sociale media en lieten zien hoe Rabalago de insecticide rechtstreeks in de gezichten van zijn congreganten spoot.

Ondanks de controverse verdedigde de 24-jarige predikant zijn acties en beweerde dat hij “God verheerlijkte” met zijn daden, volgens de lokale nieuwssite Herald Live.

“Het is geen kwestie van inspiratie,” zei hij. “Wanneer iemand geïnspireerd is, kopieer je. Het is geen kwestie van inspiratie. Niemand heeft me geïnspireerd. Ik geloof gewoon voor alles in God. We kunnen alles waarvan je gelooft dat het mensen geneest, gebruiken.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Zuid-Afrikaanse predikant veroordeeld voor ‘genezing’ van HIV en kanker met insecticide

 1. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 20:56 //

  Goeie aktie van die dominee. Wat kost zo’n consult? Wordt het vergoed door Dela?

  Like

 2. trebor2110 // juni 25, 2019 om 23:29 //

  die gasten geloven nog in voodoo die kan je van alles wijs maken

  Like

 3. skeeter // juni 27, 2019 om 03:54 //

  Gratis voorraad insecticide sturen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s