Nieuw

VS – Scherpschutters ingezet tegen bezorgde moeders die protesteren tegen pedo-drag-queen indoctrinatie-voorleesmiddag

We zijn op weg naar door de staat afgedwongen pedo-homoseksualiteit.

Het is de vraag hoe lang heteroseksualiteit nog legaal blijft onder de Bolsjewistische dictatuur.

Daily Caller:

Twee sluipschutters werden gestationeerd op het dak van een openbare bibliotheek in Spokane, Washington 15 juni. Hun missie, samen met 30-40 politieagenten, was om het Drag Queen Story Hour te verdedigen tegen 300 bezorgde moeders en hun bondgenoten die tegen de gebeurtenis protesteerden.

De sluipschutters, die in camouflage waren uitgedost, werden op het dak van de bibliotheek gefotografeerd waar ze met verrekijkers de protesterende moeders in de gaten hielden.

Wat zou er gebeurd zijn als deze politieagenten geweigerd hadden om ongewapende moeders onder schot te houden en deze normale mensen gewoon zelf deze gedegenereerde puinzooi op hadden kunnen ruimen?

Dan zou deze door de staat gesponsorde pedo-shit gisteren geëindigd zijn.

De moeders zouden zijn binnengestormd en deze freaks hebben geconfronteerd. Hun pruiken afgetrokken en ze uit de buurt van de kinderen verjaagd hebben. En voor ons zou het prachtige video’s opgeleverd hebben.

Een protesterende pastoor die zich afvroeg of het normaal is ‘dat als vrouwen verklede volwassen mannen seksverhalen voorlezen aan kinderen‘ werd gearresteerd.

Die pastoor/demonstrant zou Afhsin Yaghtin van de New Covenant Baptist Church zijn geweest, berichtte Christian News, en een video toont de pastoor die officieren vraagt waarom hij niet mag staan waar hij wil.

Ook afgelopen weekend was er weer door de staat verplichte kinderindoctrinatie

Scott Herndon, een bondgenoot van de bezorgde moeders die zich de ‘500 Mamma Strong’ noemen, woonde op 15 juni het Drag Queen Story Hour bij. In een Facebook-post vertelde hij over zijn ervaringen op het verhaaluur.

“Ze trekt haar kleren uit voor twee- en driejarigen en vierjarigen, met haar harige oksels en haar enorme borsten die uit haar minimale top puilen, en nu gaat ze dit verhaal voorlezen”, zei Herndon, die een moment beschrijft waarin drag queen Andrea Tate een buitenste laag kleding verwijderde tijdens het voorleesuur.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on VS – Scherpschutters ingezet tegen bezorgde moeders die protesteren tegen pedo-drag-queen indoctrinatie-voorleesmiddag

 1. vangie1206j // juni 25, 2019 om 17:32 //

  Ongelooflijk dat de staat deze gore troep beschermd tegen de moeders die hun kinderen tegen deze 2019 ziekelijk krapuul wil beschermen. Ik denk dat ik dit goor stuk uitschot te lijf was gegaan om mijn kinderen te beschermen tegen dit vergif.

  Liked by 2 people

 2. Binnenkort ook bij u in de Staat.

  De globalisten hebben carte blanche gekregen om er overal een teringzooi van te maken, zoals omschreven onder het hoofdstuk Verelendung in hun Handboek.

  Leeswerk voor mensen die globalistjes heel liev vinden:

  https://www.marxists.org/nederlands/marx-engels/index.htm
  https://www.marxists.org/nederlands/marx-engels/1848/manifest/index.htm
  https://de.wikipedia.org/wiki/Verelendungstheorie

  en voor ogenrollers die hebben gehoord dat die Verelendungstheorie dood is:
  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/is-het-te-veel-gevraagd-om-vast-te-stellen-dat-marx-tenminste-voor-een-deel-gelijk-had~b6f176d5/

  Liked by 1 persoon

 3. Het begon ermee dat de samenhang uit de samenleving werd gesloopt, een gezin was kudt en vrije ongebreidelde seks met jan rap en z’n mallemoer was de toekomst, opeens kwamen er uit alle hoeken en gaten mensen met homo gekropen en lui die zich opeens niet meer in hun lichaam herkenden. Het roken in de kroeg werd verboten want zo’n kroeg had opeens wel een bbq kunnen gaan houden bij de buurtmoskeet. Kinderen moesten mee naar de moskee om te leren op een matje te liggen waarna ze ook besneden wilden worden. Met als resultaat dat pa vloekend maar een vriendin zocht, de kinderen naar Syrië gingen en moeder in een boerka ging lopen terwijl opoe huilend bij het altaar van Maria om steun stond te smeken. Hele families uit elkaar en alles en iedereen tegen elkaar. Dat noemen ze in de Voksmennerij de Verelendung. Als de mens verzuipt in de ellende is ie wat handelbaarder, zeurt minder als de prijzen weer omhoog gaan of als ie denkt dat er bij de verkiezingen weer gefraudeerd is.
  De Verelendungsmens doet braaf wat ‘m gezegd wordt en houdt z’n muil.
  Verdeel en heers.
  En als je nog meer verdeelt heers je nog meer.

  Och dit is maar een heel klein plukje uit de pijpleing vol maatregelen die ze nemen om Het Volk weer daar te krijgen waar ze uit aan het ontsnappen waren, uit het Slavendom.

  Liked by 2 people

 4. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 19:30 //

  Gewoon verwarde mannen.

  Like

 5. joepiedepoepie // juni 25, 2019 om 21:56 //

  Nee hoor. Seks met drie-jarigen mag van de Talmoed en seks met 9-jarigen mag van de koran. Welkom bij de semitische NWO!

  Like

 6. vonpuffelen // juni 25, 2019 om 22:52 //

  In het geval van scherpschutters hebben de yanken zelf nog wapens als ze die tenminste ooit nog uit de kast halen.

  Like

 7. christ Kanters // juni 26, 2019 om 12:24 //

  Ik heb hier een dubbel gevoel bij , enerzijds denk ik wat een zooitje , aan de andere kant realiseer ik me dat de moslim wereld dit nog vele malen verschrikkelijker vind dan wij , want homo,s en omgebouwde , krijgen zo al de doodstraf daar , maar als wij dit gaan legaliseren en beschermen , moeten we hun ook beschermen tegen de moslim cultuur , nou die vroomste , zullen dit niet kunnen , en hebben de keus accepteren of terug naar de zandbak , , dat is mijn gedachten , en dan zit er zelfs iets positiefs in .

  Like

 8. U zal homo worden! 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s