Nieuw

Trump geeft toe dat hij omringd is door van realiteit beroofde oorlogshitsers – “Maar ik ben een man met gezond verstand” 

De Amerikaanse president heeft nu toegegeven dat hij in de hantering van het Midden-Oosten en Iran omringd is door zowel oorlogshaviken als vredesduiven. Maar uiteindelijk is het echter alleen hijzelf die beslist, legt hij uit tijdens een persconferentie.

Donald Trump benadrukt dat het een goede beslissing was om Iran niet terug te slaan door 150 Iraniërs te doden als wraak voor het neerschieten van een onbemande Amerikaanse drone door het land.

Maar hij heeft oorlogshaviken om zich heen, zoals veiligheidsadviseur John Bolton, geeft hij zelf toe.

– Ik heb John Bolton, die ik zeker een havik zou willen noemen, en ik heb anderen die aan de andere kant staan. Maar uiteindelijk ben ik het nog steeds die de beslissingen neemt, zegt Trump.

– Ik ben het sterk oneens met John Bolton, ten opzichte van zijn houding tegenover het Midden-Oosten en het binnenvallen van Irak. Ik denk dat dit een grote fout was, en ik denk dat de geschiedenis mij gelijk heeft gegeven.

– Als het aan hem lag, zou hij het in één keer tegen de hele wereld opnemen, legt Donald Trump uit in een interview met Meet The Press.

– Maar het enige dat doorslaggevend is, ben ik, benadrukt Trump.

De critici van Trump zijn echter niet tevreden, ongeacht wat hij doet, zegt hij.

– Iedereen zei eerst dat ik een oorlogshitser was, en nu zeggen ze dat ik een duif ben. Ik ben geen van beide. Ik ben een man met gezond verstand. Ik vond het niet gepast om 150 mensen te doden omdat ze een onbemande drone neerschoten, vervolgt Trump tijdens de persconferentie.

Hij wijst erop dat hij Iraanse vrienden heeft en dat het een goed volk is.

– Ik kom uit New York, er zijn veel Iraniërs en het is een geweldig volk. Ik heb veel Iraanse vrienden. Ze zijn slim en hebben ambities. Het zijn mensen van hoge kwaliteit. Ik wil geen 150 Iraniërs vermoorden. Ik wil geen 150 of eigenlijk helemaal niets doden, als het niet absoluut noodzakelijk is.

Donald Trump zegt ook dat het conflict met Iran niets met olie te maken heeft. De Verenigde Staten heeft zelf alle olie die het land nodig heeft. Het gaat er alleen maar om dat Iran geen kernwapens kan bezitten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Trump geeft toe dat hij omringd is door van realiteit beroofde oorlogshitsers – “Maar ik ben een man met gezond verstand” 

 1. bedonderde burger // juni 26, 2019 om 10:22 //

  Verstand? Gezond verstand? Ha,ha wat een grappenmaker (tot nu toe althans, brullen, brullen en brullen, maar weinig wol. Hij zou de criminele landverraders Obama en Clinton direct laten arresteren… Hij zou Soros laten arresteren… Hij zou de wereld redden van de EU/VN/Merkel fascisten. Hij zou de moordlustige VS Antifa’s laten oppakken. Wanneer dan? 2100? Dan hoeft het niet meer, dan hebben zijn zwaarddansvrienden uit Mekka de wereld al bijna een eeuw onder hun sandaal.)

  Like

 2. Frans De Borger // juni 26, 2019 om 13:43 //

  Dag Lieven,We zijn met verlof tot en met volgende vrijdag.Ik kan U een ophaallabel doorsturen, maar de afhaling mag pas volgende vrijdag gebeuren.Laat maar iets weten als U dat ziet zitten.               mvg   FransVerzonden vanaf Samsung-tablet.

  Like

 3. Frans De Borger // juni 26, 2019 om 13:46 //

  Hallo Jan,Ik doe vanavond wat opzoekwerk en laat U het resultaat weten        groetjes   FransVerzonden vanaf Samsung-tablet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s