Nieuw

Intersectioneel multiculturalisme – Mexicaan schiet negerdochter van blanke vrouw in het hoofd omdat ze hem afwees

Een Mexicaan schoot de negerdochter van een blanke vrouw in het hoofd omdat hij boos was dat zij wel seks met zwarten wou hebben, maar niet met hem.

Ik denk dat ik eindelijk begrijp wat ze bedoelen als ze zeggen “diversiteit is onze grootste kracht”.

Fox News:

Een 10 maand-oud meisje uit San Francisco werd zondag in haar hoofd geschoten door een man die blijkbaar boos was dat de moeder van de baby hem had afgewezen, volgens de politie.

De baby, Fayth Percy, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze een operatie onderging om kogelfragmenten uit haar hoofd te verwijderen, vertelde politiecommandant Jerry Dyer van Fresno aan verslaggevers. Ze verkeert in een kritieke maar stabiele toestand.

De vermeende schietpartij vond plaats in een huis in Fresno. Daar probeerde een man de hand van de moeder te grijpen, maar ze wees zijn avances af, zei de politie.

De moeder verliet later het huis met de baby en een andere mannelijke vriend, zei de politie. Terwijl ze wegreden, begon de verdachte, Marco Antonio Echartea, 23, te schieten op de auto, zei de politie.

“Op een gegeven moment toen hij dichtbij kwam, haalde hij een pistool tevoorschijn en vuurde drie ronden af ​​in de zijruit van de bestuurder, die omhoog was,” zei Dyer. ‘Een van die rondes trof baby Fayth aan de zijkant van het hoofd toen ze door haar moeder werd vastgehouden.’

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Intersectioneel multiculturalisme – Mexicaan schiet negerdochter van blanke vrouw in het hoofd omdat ze hem afwees

 1. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 19:58 //

  Ik hoop dattie een taakstraf krijgt, dat zal hem leren!

  Like

 2. Ik hoop dat ze die vent voor de moslims gooien.

  Like

 3. Ik hoop dat ze hem een lintje geven. Oprotten met die negerhoeren

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s