Nieuw

Frankrijk: Radicale moslims infiltreren in het openbaar bestuur

In Frankrijk zijn vooraanstaande politici meer dan bezorgd: zij vrezen dat islamitische extremisten zijn geïnfiltreerd in de openbare diensten, zo berichten de Franse media. Politici zouden er niets aan doen – uit angst om “islamofoob” genoemd te worden.

In Frankrijk maken de meeste politieke besluitvormers zich zorgen over de verdere infiltratie van islamisten en jihadisten in de openbare diensten. Zij zouden een ernstige bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.

De islamitische staat is er al lange tijd in geslaagd om via open grenzen westerse landen te infiltreren. De nieuwe berichten van de Franse media zijn dan ook niet echt een verrassing, zo meldt politicalite.com.

In het rapport van de Republikeinse Éric Diard en Éric Poulliat (En Marche) zijn hoge functionarissen, onderzoekers, politie en brandweer geïnterviewd over islamitische radicalisering.

Volgens gelekte informatie uit het rapport aan het Franse nieuwsmagazine Le Point, toonden veel van de ondervraagde respondenten hun bezorgdheid over de kwestie.

Een vakbondsman van de Régie autonome des transports Parisiens (RATP) beweerde dat er een “verboden gebied voor vrouwen” was en dat niet-praktiserende moslimvrouwen rechtstreeks aangesproken zouden worden over hun gedrag.

De politie legde uit dat zij problemen had met geradicaliseerde ambtenaren nadat zij waren ontdekt en wees op een gebrek aan wetgeving om hen te helpen de radicale korangelovigen te ontslaan.

Het Franse leger bestaat al voor 30% uit moslims, en gematigde moslims bestaan niet.

Volgens anti-terrorismedeskundigen zou het idee van jihadisten die in politiebureaus, hulpdiensten, luchthavens, ziekenhuizen en transportsystemen werken, een sociale schok moeten veroorzaken en de slaperige politici duidelijk moeten maken dat ze hun plicht ernstig veronachtzamen als ze zich niet verzetten tegen deze push, aldus politicalite.com.

De nog steeds open grenzen van de EU kunnen worden vergeleken met het verwijderen van alle deuren in huizen die zich in gevaarlijke gebieden bevinden. Politici durven niets te zeggen omdat ze bang zijn dat ze worden beschuldigd van islamofobie, merkt politieke auteur Salah Uddin Shoaib Choudhury op. Door de term ‘islamofoob’ te gebruiken, volgde men in het westen de jihadistische propaganda, die van plan is om zwakke westerlingen te intimideren met dergelijke etiketten en om de islamisering van westerse naties te bevorderen.

Alle westerse landen worden in de islam gezien als het ‘huis van oorlog‘ (dar al-harb) totdat ze zich onderwerpen aan de islam. Dan heerst het ‘Huis van de islam’ (dar al-islam) en de herhaaldelijk uitgeroepen islamitische ‘vrede’. Dat dit precies de bedoeling is van zogenaamde jihadisten is geen geheim. Dat zij actief werken om het Westen te onderwerpen, blijkt ook uit het nu gepubliceerde Franse rapport.

Vorig jaar werd bekend dat een politieagent die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het personeel van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo mogelijk geradicaliseerd is. In januari 2015 werden de kantoren van Charlie Hebdo aangevallen door islamitische terroristen die 12 mensen vermoordden, waarvan de meerderheid werknemers van het tijdschrift waren. In 2017 werd ook bekend dat in Frankrijk een radicale gelovige in de islam erin geslaagd was om politieagent te worden – ook al stond hij op de terreurwatchlist S-File, aldus Breitbart.

Bron:

Frankreich: Radikale Muslime unterwandern die öffentliche Verwaltung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on Frankrijk: Radicale moslims infiltreren in het openbaar bestuur

 1. Merkel nodigde hen uit; waarom deed ze dat?

  Like

 2. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 12:07 //

  Alleen in Frankrijk? Wake up! Noodverordening inzetten, dan omzeil je al die maffe weetjes.

  Like

 3. vangie1206j // juni 25, 2019 om 12:31 //

  Ik ben geen islamofoob ik ben veel erger ik haat dat schorem net zoals dat schorem mij haat. En ik zal altijd zeggen wat ik denk en vindt. Vooral als het om de islam gaat.
  Niemand zal mij de mond snoeren en die islam aanbidders al helemaal niet. Ik begrijp nog steeds niet dat de Europese bevolking niet massaal in opstand komt tegen al die regering satans. De Nederlandse bevolking betaald zich de krampen aan belastingen en krijgen daarvoor die moordenaars en verkrachtings monsters voor terug.

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // juni 25, 2019 om 12:48 //

  Ook ik spuug op de volgers van het geloof van de pedofiel

  Liked by 2 people

 5. Willem // juni 25, 2019 om 12:57 //

  Het wordt tijd om het een en ander te gaan organiseren.

  Like

 6. Er is al jaren geleden voor dit gevaar in elk land gewaarschuwd door vele mensen. Maar de EU leiders luisterden niet. Nu zit de bevolking met de shit. Niemand krijgt het gespuis meer weg, de grenzen zijn nog steeds open.
  Ongelofelijk gewoon.

  Like

 7. Dagroosje // juni 25, 2019 om 14:47 //

  Het is omdat de EU leiders niets anders willen dan Europa met migranten laten overspoelen Joke. Het is zo gepland en zo zal het gebeuren, mede omdat nagenoeg de algehele bevolking is aan het slaapwandelen en alles wat er gebeurt, laten ze gewoon gebeuren.. Op een bepalde moment bereiken we de “point of no return” en vanaf daar, iedereen voor zich zelf en God voor ons allen.

  Like

 8. Brave mensen, Enig idee hoeveel brave salafisten het belgisch leger nu al telt ?
  Die mogen van hun geloof toch van een niet-islamitisch leger geen deel uitmaken ?
  Voor diegenen die durven denken die moeten er eens bij stilstaan en zich afvragen
  in hoeveel nacht-uren ons leger kan uitgeschakeld worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s