Nieuw

Duitsland: Groepsverkrachtingen in Moers, Wesel en Krefeld

Politieonderzoek: een omvolkingsgoudstuk, Nidal El-Zain, 28 (kleine foto) uit Moers zou met twee moslimhandlangers een Duisburgse vrouw verkracht hebben - een van de waarschijnlijk vele slachtoffers. Drie van de vier verdachten zijn momenteel in hechtenis. De politie vraagt nu meer slachtoffers om naar voren te komen.

“Ons land zal veranderen, en drastisch veranderen… En ik kijk er naar uit!”, Katrin Göring-Eckart, Pädo90/De Groenen. Na een politieonderzoek begin april arresteerde de Duitse politie vier mannen in de leeftijd van 24 tot 29 jaar die naar verluidt verscheidene groepsverkrachtingen in Krefeld, Moers en het omringende gebied hebben gepleegd. Drie van hen zijn momenteel in hechtenis, een andere is weer op “vrije voeten”.  De “ernstig verdachten” wonen in Moers, Wesel en Krefeld en zijn van Turkse, Marokkaanse, Libanese en Palestijnse afkomst. Het Openbaar Ministerie in Kleef beschuldigt hen van verkrachtingen die in verschillende gevallen in groepsverband zijn gepleegd.

De mannen zouden zich voor en in discotheken in het centrum van Düsseldorf tot jonge vrouwen hebben gericht en zich als “Jamal”, “Sammy”, “Momo”, “Memo” of “Bilal” hebben voorgesteld. Vervolgens lokten ze hun slachtoffers naar het appartement van de Krefelder of naar een door de Duitse belastingbetaler betaalde hotelkamer, waarbij de kamer “op naam van het desbetreffende slachtoffer werd geboekt”. Daar zouden ze “op wrede wijze” urenlang de vrouwen hebben verkracht – met zware mishandelingen.

De slachtoffers waren dan enkele uren in handen van de misdadigers, een deel van de verkrachtingen werd op een door de belastingbetaler gefinancierde smartphone gefilmd. De recherche gaat op grond van het uitgebreide filmmateriaal ervan uit dat er nog talrijke andere verkrachtingsslachtoffers zijn.

Begin april startte de politie reeds een klopjacht op de vier migrantendaders van de groepsverkrachtingen. Met name Nidal El-Zain, 28 jaar, werd samen met twee andere eregasten van Merkel gezocht op verdenking van een urenlange verkrachting van een 21-jarige vrouw uit Duisburg in een appartement in Krefeld in de nacht van 19 op 20 maart.

Volgens het Openbaar Ministerie in Kleef zouden de zedendelinquenten het slachtoffer op brute wijze hebben geslagen. “Het slachtoffer ging in overeenkomst met de verdachte het appartement binnen- dus ze werd er niet ontvoerd of onder dwang meegenomen”, benadrukte hoofdaanklager Günter Neifer – maar er was verkrachtingsdrugs in het spel. Het Krefelder slachtoffer wordt momenteel intensief psychologisch verzorgd.

In het kader van het onderzoek werd gespeculeerd dat de “man die de politie had gezocht” (mainstream media) – Nidal El-Zain – lid zou kunnen zijn van de landelijk bekende “El-Zain”-clan. Leden van deze clan hadden in het verleden door tal van criminele activiteiten steeds weer de aandacht getrokken.

Bij navraag kon het Openbaar Ministerie Günter Neifer dit verband niet bevestigen. Hij legt uit: “Dit is momenteel een onderwerp van het onderzoek. Het is nog te vroeg om er iets over te zeggen.”

De rechercheurs die belast zijn met de zaken in Neukirchen / Wesel onderzoeken op dit moment “ernstige indicaties” voor verdere slachtoffers die sinds medio 2018 soortgelijke groepsverkrachtingen kunnen hebben ondergaan en vragen naar aanwijzingen of getuigen van deze geweldplegingen onder tel. 02845 / 3092 1350.

Taharrush Gama’i in Duitsland aan de dagelijkse orde
De recherche gaat ervan uit dat er nog meer slachtoffers zijn die nog steeds geen aangifte hebben gedaan uit schaamte en angst voor verder geweld. Het fenomeen van groepsverkrachting is in de islamitisch-Arabische regio heel normaal en bekend. Vrouwen worden massaal verkracht, bijvoorbeeld wanneer ze zonder echtgenoot op het verkeerde moment in het openbaar verschijnen of wanneer ze geen hoofddoek dragen. Vooral bij “ongelovige christelijke vrouwen” en vrouwelijke toeristen wordt dit “ritueel” in groepsverband uitgevoerd. Het begint vaak speels, de vrouw wordt omarmd, verleid om mee te dansen, begeleid door mannen en door andere medeplichtigen afgeschermd, beginnen dan de verkrachtingen.

In de Taharrush Gama’i moet niet alleen de seksuele frustratie worden verminderd, maar ook de ongelovigen en hun cultuur worden vernederd. Voor ongehuwde “vluchtelingen” is het vaak de enige mogelijkheid om zoiets als seks met vrouwen te ervaren. Als bewijs is het niet ongewoon dat uitgebreide video’s en foto’s met een smartphone worden gemaakt en naar huis worden gestuurd als een stimulans om naar Europa te komen – naar het continent van ongelovigen en vrouwen, waarvan men onbeperkt gebruik van kan maken – zonder verregaande criminele gevolgen, althans in het land van de zedendelinquent van melk en honing Duitsland.

Bron:
NRW: Gruppenvergewaltigungen in Moers, Wesel und Krefeld
PI News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland: Groepsverkrachtingen in Moers, Wesel en Krefeld

 1. Blijkbaar hebben de gigantisch naive dames het nog niet door dat de boze wereld om hen heen heel snel aan het veranderen is dankzij de grootste hoer van DE. Ze zouden ook niet meer alleen naar een discotheek moeten gaan, want dat kan niet meer, ook niet in NL, maar toch gewoon doen. En tja, dan zijn dit de gevolgen.

  Like

 2. H. Schwarz // juni 25, 2019 om 18:53 //

  Weten de Duitsers toch wel raad mee. Schroom niet, dat doen de verkrachters ook niet.

  Like

 3. Im heb geen greintje medelijden met wie zo stom is om mee te gaan naar het appartement van een “vluchteling”. Dat is erom vragen! (in tegenstelling tot op straat korte rokjes dragen etc.)

  Liked by 1 persoon

 4. @Adam // juni 25, 2019 om 19:02

  “maar er was verkrachtingsdrugs in het spel”
  Ze gebruiken verkrachtingsdrugs zoals onder andere GHB, Rohypnol of KnockOut drops om hun slachtoffers onder verdoving c.q. bedwelming mee te nemen.

  Like

 5. vangie1206j // juni 26, 2019 om 02:31 //

  Kan wel zijn maar die meiden moeten nu wel weten wat dat moslim schorem wil. Als je duidelijk nee zegt is de kans dat die schoften je misbruiken minder of nul.
  Gebruik je verstand voor zover aanwezig.

  Like

 6. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 08:19 //

  Het lijkt me beter als vrouwen uit de buurt blijven van die gore haatbaarden. Kunnen die mohammedanen niet gewoon hun eigen boerka’s neuken? Is nog spannend ook je weet nooit wie er in die zwarte tent zit

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s