Nieuw

Dit zal de klimaatnazi’s niet gelukkig maken

Zoals we al eerder hebben geschreven berust de bewering van de klimaatnazi’s dat 97 procent van de klimaatwetenschappers achter hen klimaatfobie staat op falsificaties in het klimaatrapport dat aan het klimaatpanel van de Verenigde Naties (IPCC) werd gepresenteerd. Ook het gebruikelijke klimaatcatastrofe alarmgebrul van de GretaBhagwan-volgelingen over bijvoorbeeld het smelten van de gletsjers hebben we al regelmatig ontrafelt tot wat het is – nonsens.

Kijkt men op de Deense PolarPortalen van vandaag ziet men dat de hernieuwde “catastrofale” smelting op Groenland van de laatste maand niet alleen is gestopt, maar de toename van het ijs de laatste paar dagen zelfs een beetje is toegenomen.

Let op, de horizontale lijn is nul, de blauwe lijn erboven = vriest. Blauwe lijn eronder = dooit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Dit zal de klimaatnazi’s niet gelukkig maken

 1. lachen om die milieu fanaten, die i.p.v werken met spandoek rondlopen, er noppes mee verdienen
  maar stichtingen, milieu berdijven die zich wel allemaal in de handjes wrijven, want dat is
  subsidie ontvangen , geld verdienen aan die hysterie. Staat niet te vergeten, die profiteert er ook van.
  Die mensen snappen gewoon niet dat wij allen onderdeel zijn van het bestaan, natuur/het leven brengt zich altijd in evenwicht, miljoenen jaren evolutie, wij zijn er net. op de tijschaal. Het gaat verder ook zonder de mens.
  Mijn bier verschaalt van die massa hysterie , die meteen aangegrepen word en tot mogelijk wereldramp No1 word getorpedeerd.

  Like

 2. klimaat is heel wat anders dan milieu

  Like

 3. syberspees // juni 26, 2019 om 12:59 //

  Het gaat volgens mij om het klimaat tussen mensen en niet over de temperatuur op aarde.

  Like

 4. Alphons Mantel // juni 26, 2019 om 08:38 // milieu/klimaat gasten komt uit dezelfde hoek

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s