Nieuw

Slechts een kleine minderheid van de wetenschappers gelooft dat de mens het klimaat beïnvloedt

De klimaatalarmisten beweren voortdurend dat 97 procent van de klimaatwetenschappers achter hen staat. Maar dat is niet waar.

In 2014 hebben gedragswetenschapper John Cook en zijn groep 11.944 wetenschappelijke artikelen over het klimaat onderzocht en een rapport voor het klimaatpanel van de Verenigde Naties (IPCC) gepresenteerd. Tweederde van deze artikelen werd geschrapt omdat ze geen melding maakten van de menselijke invloed van het klimaat of dat kooldioxide de oorzaak was van warmere klimaten.

In het resterende derde deel van de verhandelingen werd gesteld dat de mens het klimaat in zekere mate beïnvloedde. Hieruit concludeerde John Cook dat 97 procent van de klimaatwetenschappers achter het klimaatalarm stond.

Maar slechts 69 van de verhandelingen wezen erop dat de mens het klimaat aanzienlijk beïnvloedde. Daarmee is dus slechts 0,5 procent van de oorspronkelijke 11.944 essays en slechts 1,6 procent van de wetenschappelijke artikelen die voor het IPCC-rapport zijn geselecteerd het eens met de klimaatalarmisten.

Deze falsificatie is sindsdien zonder scrupules door de klimaatalarmisten gebruikt om hun Armegeddon-profetieën wetenschappelijke legitimiteit te geven om zodoende van de klimaatangst de sterkste politieke kracht ter wereld te maken. Tot op de dag van vandaag leunen Al Gore en KlimaatJehova’s in hun propaganda op deze zogenaamde 97 procent van de klimaatwetenschappers in de wereld die achter hen staan – nu met de hulp van de kleine Greta Thunberg, die natuurlijk aan dezelfde leugen was blootgesteld als wij allemaal.

De oceanen produceren sinds miljoenen jaren lang kooldioxide. Sinds de kleine ijstijd heeft een welkome opwarming van het zeewater de vergassing van kooldioxide vergroot. De atmosfeer bevat 0,03 procent kooldioxide. Menselijke activiteit is slechts goed voor 3 procent van deze 0,03 procent.

Sinds 1930 zijn de oogsten in de wereld vijf keer zo groot geworden. Het resultaat van onder andere een geringe opwarming en meer kooldioxide sinds de kleine ijstijd van 150 jaar geleden. Een hoger kooldioxidegehalte in de kassen kan de opbrengst van de gewassen tot 40 procent verhogen.

Maar nu is de magnetische activiteit van de zon net zo laag als in de kleine ijstijd. Dit kondigt in plaats daarvan een kouder klimaat aan, wat een grote en veilige elektriciteitsproductie vereist. Naargelang van het klimaatalarm doet men nu precies het tegenovergestelde! Steenkool, olie, gas en kernenergie worden vervangen door duurzame energiebronnen. Maar zon, wind en biobrandstoffen voorzien slechts in 4 procent van de wereldwijde vraag naar energie.

Nu reageren steeds meer experts op het klimaatalarm. 32.000 Amerikaanse wetenschappers hebben een petitie ondertekend – het Global Warming Petition Project – die de kooldioxide-theorie verwerpt. De website van het initiatief bevat een samenvatting van feiten die in tegenspraak zijn met het klimaatalarm.

Een aantal andere internationale instellingen hebben hetzelfde gedaan en waarschuwen dat klimaathysterie tot een ramp voor de mensheid leidt omdat het andere, meer acute bedreigingen voor de planeet overschaduwt. In Zweden heeft SwebbTV onder andere een groot aantal programma’s geproduceerd met lezingen door prominente klimaatexperts die de klimaathysterie deskundig afwijzen.

Maar deze tienduizenden serieuze wetenschappers worden nooit in de mainstream media gehoord – ze worden in feite het zwijgen opgelegd door de verheerlijking van een 16-jarig schoolmeisje aan het hoofd van een klimaat-godsdienstige sekte. Help!

Bron:
Bara en liten minoritet av forskarna anser att människan påverkar klimatet
Samhällsnytt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Slechts een kleine minderheid van de wetenschappers gelooft dat de mens het klimaat beïnvloedt

 1. Jeanette K // juni 25, 2019 om 10:10 //

  1) geloven is verkeerd gebruik van de hersenfunctie.
  Waarom dat zo is, legt Pierre Vinken glashelder uit.
  http://www.maxpam.nl/2011/10/interview-met-pierre-vinken/
  2)Wat die wetenschappers “geloven” is niks anders dan een aanname.
  En een aanname is geen bewijs.
  Er is dan ook geen bewijs dat in deze stip* op de wereldbol b.v. een vlieg- of vleestaks
  invloed op het klimaat zou hebben. Dat bewijs kan geen rechter ooit leveren.
  Nijpels en Wiebes kunnen dat ook niet!
  *Nederland

  Like

 2. PieterV // juni 25, 2019 om 10:45 //

  Rommel, dat is het enige woord dat juist is op deze pagina

  Like

 3. @PieterV // juni 25, 2019 om 10:45

  Weer een klimaatnazi over de rooie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s