Nieuw

Project Veritas – Google bazin betreurt Trump’s Verkiezing: ‘Hoe voorkomen we dat het weer gebeurt’

Undercover video opgenomen door Project Veritas laat zien dat Google vastbesloten is om de herverkiezing van Donald Trump in 2020 te voorkomen, en dat Google haar producten met dit doel aanpast.

Het rapport bevat onder meer undercoverbeelden van een topvrouw van Google, Jen Gennai, waarin wordt besproken hoe Google kan voorkomen dat een verkiezingsuitslag als 2016 zich opnieuw voordoet.

Dit is wat Gennai zegt in de undercover video:

In 2016 werden we allemaal genaaid, niet alleen wij, de mensen werden genaaid, de nieuwsmedia werden genaaid, zoals iedereen genaaid werd, dus we zijn snel geweest, wat gebeurde daar en hoe voorkomen we dat het opnieuw gebeurt?

We zijn ook bezig met het trainen van onze algoritmen, zoals, als 2016 opnieuw zou plaatsvinden, zouden we, zou het resultaat anders zijn?

Gennai verklaart ook haar verzet tegen het voorstel van de democratische presidentskandidaat Elizabeth Warren om Google op te splitsen. Waarom? Omdat, zegt Gennai, als Google wordt ontbonden, kan het niet een andere ‘Trump situatie’ voorkomen.

Elizabeth Warren zegt dat we Google uit elkaar moeten halen. En, ik hou van haar, maar ze is erg misleid, dat zal het niet beter maken het zal het nog erger maken, omdat al deze kleinere bedrijven niet over dezelfde middelen beschikken die wij hebben. Als zij een volgende Trump situatie wil voorkomen, is dat als een klein bedrijf niet te doen.

Gennai verklaarde ook dat geen enkele hoeveelheid druk van het Congres of het Witte Huis Google hun manier zal doen veranderen. Met andere woorden, praten zal niet helpen – als de politici het gedrag van Google willen veranderen, zullen zij verder moeten gaan dan commissiehoorzittingen en de wet moeten veranderen.

We zijn meerdere keren opgeroepen voor het congres te verschijnen, we zijn niet komen opdagen omdat we weten dat ze ons gewoon zullen aanvallen. We zullen niet veranderen, we zullen niet van gedachten veranderen. Het heeft geen zin om daar te zitten en aangevallen te worden over iets waarvan we weten dat we het niet gaan veranderen. Ze kunnen ons onder druk zetten, maar we veranderen niet. Maar we moeten ons ook bewust zijn van wat ze doen en waar ze ons van beschuldigen.

Volgens haar professionele profiel werkt Gennai aan “verantwoorde innovatie” in de Global Affairs divisie van Google – dezelfde divisie die wordt geleid door Kent Walker, de VP van Google, die heeft verklaard dat hij van de populistisch-nationalistische beweging vertegenwoordigd door Donald Trump een “blip” of “hik” in de geschiedenis wil maken.

Walker verklaarde dit enkel dagen na de verkiezing van 2016, in een vertrouwelijke video-opname die aan Breitbart News werd gelekt.

Bron:

Project Veritas – Google Exec Decries Trump’s Election: ‘How Do We Prevent It from Happening Again’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Project Veritas – Google bazin betreurt Trump’s Verkiezing: ‘Hoe voorkomen we dat het weer gebeurt’

 1. Walther Woortman // juni 25, 2019 om 00:14 //

  Kan Trump Google niet verbieden, pak ze maar aan Donald

  Like

 2. Trump roept één keer per jaar dat hij de censuur aan gaat pakken en zegt dan dat hij de situatie monitort.

  Hij kijkt toe, tweet wat, en doet niks, net als met al zijn andere beloftes.

  Like

 3. Aan haar neus te zien zal ze met de grootste waarschijnlijkheid een Ashkenazi jew zijn en zoals we allemaal hier weten omringt Trump zich graag met deze mensen:

  Like

 4. Savage[NL] // juni 25, 2019 om 06:27 //

  This was expected !

  Like

 5. trebor2110 // juni 25, 2019 om 07:48 //

  Niet de Russen maar Google dus .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s